Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Zapomniałam dodać, że do atrakcji jutrzejszego i pojutrzejszego wieczoru została wliczona (po kosztach!) rewizja przy wyjściu!:turn-l:
Pzdr.[/quote]

hahahha przezorna :icon_roc:

ehhhhh trzeba bedzie cos wymyslic musze wejsc na jakas strone www. przemytnik.pl czy cos :icon_roc:

podstawa obmyslec plan :icon_roc:

wiem :shiny: polkne systkie bobaski i Hipeczke :D i wyniose w brzuchu HAHAHA moj geniusz mnie przeraza HAHAHA :laugh2_2:

• Replies 49.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Asiaczek

18152

• M&S

1809

• Alicja

1483

• taxelina

1475

Top Posters In This Topic

Posted

No kluseczki, węgorzyki... Już pierwsze spacery poza kojcem mają zaliczone. Ale nie są zachwycone - tak daleko od mamy ...aaaaaa... i świat taki duży.....eeeee.... ale ciocia Asiaczkowa czuwa i nie jest tak źle... ooooo
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']Mam pytanie - czy w piątek te cuda będzie można jeszcze zobaczyć czy będą już rozkradzione :icon_roc: :-?[/quote]

rozzlodziejowane jak nie wiem :cool1:

Posted

[B]Donya[/B] - w piątek krewetki będa miały dopiero/aż 28 dni... Trochę za wczesnie na kradzież.:lol:
A Agabass i Dbsst przychodzą m.in. zacząć je socjalizować i pomóc przy jakichś ciekawych zdjęciach. Twoja pomoc też się przyda, już nie mówiąc o miłych pogaduszkach...
Pzdr.

Posted

[quote name='Bogarka']Asiaczek, czyje sa te słodkie dzieci?[/quote]
Hej,[B] Bogarka[/B], witaj w Asiaczkowej galerii!!! Miło Cię znowu czytać.

Te małe bobaski-babaski, te cudowności - jak na razie - są jeszcze moje. To są dzieciaki po Felce (widziałaś ją w Krakowie i w Soskut) oraz po Abotere's MALIK (jego zdjęcia są w tym topiku).
Zapraszam jutro w nocy lub pojutrze - pewnie będa nowe zdjęcia; dziewczyny zmówiły się i przyjdą w czwartek i piątek pogliglać maluchy. Myślę, że jakiś ślad po tych wizytach zostanie...
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zapraszam jutro w nocy lub pojutrze - pewnie będa nowe zdjęcia; dziewczyny zmówiły się i przyjdą w czwartek i piątek pogliglać maluchy. Myślę, że jakiś ślad po tych wizytach zostanie...
Pzdr.[/quote]
[B][SIZE=4]Znaczny ślad,[/SIZE][/B] taki na kilka stron w topicu, bo jak się dziewczyny nie popiszą, to im bigos i ciasto w boczek wejdzie :mad: .
Asia, Ty w jakim wieku wydajesz maluchy???
Bo jak one mają 4 tygodnie, to czy ja jeszcze z moją zasmarkaną córą się wyrobię z mizianiem :placz: . Mam nadzieję, że jeszcze drugie tyle u Ciebie posiedzą :lol: .

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Donya[/B] - w piątek krewetki będa miały dopiero/aż 28 dni... Trochę za wczesnie na kradzież.:lol:
A Agabass i Dbsst przychodzą m.in. zacząć je socjalizować i pomóc przy jakichś ciekawych zdjęciach. Twoja pomoc też się przyda, już nie mówiąc o miłych pogaduszkach...
Pzdr.[/quote]

No wiesz im mniejsze tym łatwiej zwinąć :cool3:

Posted

[quote name='Poświata'][B][SIZE=4]Znaczny ślad,[/SIZE][/B] taki na kilka stron w topicu, bo jak się dziewczyny nie popiszą, to im bigos i ciasto w boczek wejdzie :mad: .
Asia, Ty w jakim wieku wydajesz maluchy???
Bo jak one mają 4 tygodnie, to czy ja jeszcze z moją zasmarkaną córą się wyrobię z mizianiem :placz: . Mam nadzieję, że jeszcze drugie tyle u Ciebie posiedzą :lol: .[/quote]
Szczawiurki idą do przyszłych właścicieli jak skończą 8 tygodni. Tak więc sama widzisz, cały styczeń jest do Waszej dyspozycji.
Jak wytrzeźwiejecie po Sylwku, zgadamy się na wizytę. Liczę, że nos Twojej córki nie będzie smarkaty...? Bo tutaj maluchy czekają...
Pzdr.

Posted

[quote name='donya']No wiesz im mniejsze tym łatwiej zwinąć :cool3:[/quote]
[B]Donya[/B] - tego się po Tobie nie spodziewałam...:crazyeye: :mad: :razz: (ale prawdę mówisz!). Oj, chyba będzie rewizja...:evil_lol: :diabloti: :angryy:
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Donya[/B] - tego się po Tobie nie spodziewałam...:crazyeye: :mad: :razz: (ale prawdę mówisz!). Oj, chyba będzie rewizja...:evil_lol: :diabloti: :angryy:
Pzdr.[/quote]

Ojej, ja się tylko obawiam, że maluchów dla mnie nie starczy :p

Posted

[quote name='Asiaczek']Szczawiurki idą do przyszłych właścicieli jak skończą 8 tygodni. Tak więc sama widzisz, cały styczeń jest do Waszej dyspozycji.
Jak wytrzeźwiejecie po Sylwku, zgadamy się na wizytę. Liczę, że nos Twojej córki nie będzie smarkaty...? Bo tutaj maluchy czekają...
Pzdr.[/quote]
Myślę, że wstępnie możemy umówić się na 6.I, jeśłi będzie Ci pasowało. Młoda już powinna być zdrowa i w pełnej gotowości. W drugiej połowie stycznia dzieci wyjeżdżają na ferie, więc muszę się wpasować w pierwszą połowę - zresztą doczekać się już nie mogę :roll: :oops: :lol: .

Posted

[quote name='dbsst']:crazyeye: czemu tu tak pusto :shake:[/QUOTE]

Pusto, bo... czy przypadkiem Twój poniższy plan nie został wprowadzony w życie... ;)

[quote name='dbsst']...
podstawa obmyslec plan :icon_roc:
wiem :shiny: polkne systkie bobaski i Hipeczke :D i wyniose w brzuchu HAHAHA moj geniusz mnie przeraza HAHAHA :laugh2_2:[/QUOTE]

Teraz fotki już tylko z RTG ;)

Pozdrawiam.
:-)

Posted

[quote name='baskomaniak']Pusto, bo... czy przypadkiem Twój poniższy plan nie został wprowadzony w życie... ;)

Pozdrawiam.
:-)[/quote]
hahaha prześwietlimy [B]debeściaka[/B]

Posted

[quote name='baskomaniak']Pusto, bo... czy przypadkiem Twój poniższy plan nie został wprowadzony w życie... ;)

Pozdrawiam.
:-)[/quote]

hahahahhaha RTG nie wchodzi w rachube nie kce zebyscie mnie tak doglebnie poznali :evil_lol: :evil_lol: