Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 494
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety przelozenie seminarium nie wchodzi w gre, z terminami u Grygara jest baaaardzo ciezko, a my ten termin rezerwowalismy w grudniu 2005, i juz mamy zarezerwowany termin na 2007 i 2008. Tak to jest jak chce sie, zeby przyjechal ktos dobry.

Posted

Ja rozumiem, ale po prostu czuje sie w obowiazku wytlumaczyc jak wyglada sprawa. Poza tym, mysle, ze nie ma sensu odwolywac Zawodow Mikolajkowych z powodu seminarium, skoro bierze w nim udzial tylko 25 psow, z czego wiekszosc jest z Fortu, i duza czesc w ogole nie startuje jeszcze w zawodach. Mysle, ze jednak wiekszosc Hopkowiczow w Polsce chetnie by poskakala na zawodach.

Posted

I ja bym poskakala z dziewczynami... :-(
Naprawde nie mozna zrobic zawodow w innym terminie? Chocby nieoficjalnych?
Nie moglam byc na IAL(znaczy sie otwartych) a chetnie bym jeszcze choc raz w tym roku sobie pobiegala. A na seminarium, jak pisala slusznie Magda, wiekszosc ludzi i tak nie bedzie...

Posted

może zamiast zakładać małą frekwencję na zawodach zróbcie ankietę - kto by przyjechał i wtedy podejmijcie decyzję - bo to naprawdę szkoda aby ich nie było, nawet jakieś nieoficjalne...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Wojenka']I Sylwester się zbliża...:cool3:[/quote]

Wojenko, ja w tym roku nie mogę sama organizować takiej wielkiej imprezy dwudniowej. Nie dam fizycznie rady.
Ale przecież są kluby bardzo liczne, które napewno zechcą przejąć inicjatywę ubiegłoroczną i zrobią te zawody.
Z mojej strony możecie mieć pomoc - sama natmiast nie wiem nawet czy będę na zawodach - z bardzo wielu względów. Tak więc bierzcie się klubowicze do pracy - proszę się dogadać gdzie, co i jak i wspólnie zrobicie zawody "O Butelkę Szampana".
Mam nadzieję natomiast, że w przyszłym roku będzie więcej okazji abym mogła robić sama zawody.

• 2 weeks later...
Posted

A ja jestem ciekawa, dlaczego tutaj tak cicho po tym ogłoszeniu belguni, że ona nie da rady zorganizować zawodów sylwestrowych? Czy wszyscy, jak ja, tak na nie liczyli i tak byli ich pewni, że nas po prostu zatkało? Czy wręcz przeciwnie, nikt nie planował w ten sposób spędzić w tym roku Sylwestra? Czy też może wszyscy knują po kątach, jak by tu coś zorganizować i nic nie chcą pisać, dopóki nie mają czegoś pewnego? :niewiem:

belgunia, ja od siebie powiem, że ten Sylwester w zeszłym roku był tak rewelacyjny, że trudno będzie mu dorównać. Bardzo żałuję, że nie będziesz organizować kolejnego, ale w pełni to rozumiem, bo i tak nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją energią i zaangażowaniem - ileż to imprez już w tym roku zorganizowałaś, nie zawsze z obiecaną pomocą, a jednak każda była ogromnym sukcesem! Za to wszystko bardzo Ci dziękuję, co nie przeszkadza mi ubolewać, że belguniowego Sylwestra w tym roku nie będzie. :placz:

Posted

[quote name='Flaire']A ja jestem ciekawa, dlaczego tutaj tak cicho po tym ogłoszeniu belguni, że ona nie da rady zorganizować zawodów sylwestrowych? Czy wszyscy, jak ja, tak na nie liczyli i tak byli ich pewni, że nas po prostu zatkało? Czy wręcz przeciwnie, nikt nie planował w ten sposób spędzić w tym roku Sylwestra? Czy też może wszyscy knują po kątach, jak by tu coś zorganizować i nic nie chcą pisać, dopóki nie mają czegoś pewnego? :niewiem:

belgunia, ja od siebie powiem, że ten Sylwester w zeszłym roku był tak rewelacyjny, że trudno będzie mu dorównać. Bardzo żałuję, że nie będziesz organizować kolejnego, ale w pełni to rozumiem, bo i tak nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją energią i zaangażowaniem - ileż to imprez już w tym roku zorganizowałaś, nie zawsze z obiecaną pomocą, a jednak każda była ogromnym sukcesem! Za to wszystko bardzo Ci dziękuję, co nie przeszkadza mi ubolewać, że belguniowego Sylwestra w tym roku nie będzie. :placz:[/quote]

No właśnie, co tak cicho? Przecież jest Was wszystkich dużo wiecej niż mnie jednej :) Dalej brać sie do roboty!!!! Nie opierniczać się!

Jak coś postanowicie, dajcie znać, to może uda mi sie przyjechać :)

Przede wszystkim kto jest chętny brnąć w śniegu na zawody agility?
Łapki w górę!