Klaudia :-) Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ola masz racje 9.12 lub 10.12 byłby też dobrym terminem i mogłyby być wtedy i zawody i seminarium:-) Quote
Zielsko Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Niestety przelozenie seminarium nie wchodzi w gre, z terminami u Grygara jest baaaardzo ciezko, a my ten termin rezerwowalismy w grudniu 2005, i juz mamy zarezerwowany termin na 2007 i 2008. Tak to jest jak chce sie, zeby przyjechal ktos dobry. Quote
Magda i Saga Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 A czy planujecie jeszcze jakieś zimowe halowe zawody. Może coś nieoficjalnego z zerówkami? Quote
Klaudia :-) Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Magda chodziło o przesunięcie zawodów,a nie seminarium:-) Quote
Zielsko Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja rozumiem, ale po prostu czuje sie w obowiazku wytlumaczyc jak wyglada sprawa. Poza tym, mysle, ze nie ma sensu odwolywac Zawodow Mikolajkowych z powodu seminarium, skoro bierze w nim udzial tylko 25 psow, z czego wiekszosc jest z Fortu, i duza czesc w ogole nie startuje jeszcze w zawodach. Mysle, ze jednak wiekszosc Hopkowiczow w Polsce chetnie by poskakala na zawodach. Quote
Ludek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 My tez chetnie poskaczemy w zawodach, szczególnie, że w zime nie ma ich za wiele. Quote
Aussie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 I ja bym poskakala z dziewczynami... :-( Naprawde nie mozna zrobic zawodow w innym terminie? Chocby nieoficjalnych? Nie moglam byc na IAL(znaczy sie otwartych) a chetnie bym jeszcze choc raz w tym roku sobie pobiegala. A na seminarium, jak pisala slusznie Magda, wiekszosc ludzi i tak nie bedzie... Quote
stereo Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 My też byśmy były ;) A gdyby były zerówki, to większość początkujących Cavanowiczów na pewno też by wpadła. ;) Quote
Aussie Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 No wlasnie, mi teraz tez najbardziej zalezy na zerowkach dla Astika :-) Quote
zakla Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 No właśnie, niewiele osób na to seminarium jedzie, nikt z zerówek, a zerówki ostranio najliczniej obstawiane;) Quote
OlaAB Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 może zamiast zakładać małą frekwencję na zawodach zróbcie ankietę - kto by przyjechał i wtedy podejmijcie decyzję - bo to naprawdę szkoda aby ich nie było, nawet jakieś nieoficjalne... Quote
Klaudia :-) Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 I co z tymi mikołajkowymi zawodami? Quote
PARSONRK Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Ja bym już powolutku i nieśmiało proponowała założyć topk "zawody 2007 ":cool3: Quote
Robull Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Klaudia :-)']I co z tymi mikołajkowymi zawodami?[/quote]Odpowiedź jest na [B]46[/B] stronie. Quote
Robull Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='PARSONRK']Ja bym już powolutku i nieśmiało proponowała założyć topk "zawody 2007 ":cool3:[/quote]popieram :) Quote
Klaudia :-) Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 właśnie załóżmy już temcik o zawodach w przyszłym roku:-) miałam nadzieje,że mikołajkowe będą w innym terminie Quote
belgunia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='Wojenka']I Sylwester się zbliża...:cool3:[/quote] Wojenko, ja w tym roku nie mogę sama organizować takiej wielkiej imprezy dwudniowej. Nie dam fizycznie rady. Ale przecież są kluby bardzo liczne, które napewno zechcą przejąć inicjatywę ubiegłoroczną i zrobią te zawody. Z mojej strony możecie mieć pomoc - sama natmiast nie wiem nawet czy będę na zawodach - z bardzo wielu względów. Tak więc bierzcie się klubowicze do pracy - proszę się dogadać gdzie, co i jak i wspólnie zrobicie zawody "O Butelkę Szampana". Mam nadzieję natomiast, że w przyszłym roku będzie więcej okazji abym mogła robić sama zawody. Quote
Polna Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 To jak będzie ? :( Uda się zorganizować czy nie bardzo Quote
Flaire Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A ja jestem ciekawa, dlaczego tutaj tak cicho po tym ogłoszeniu belguni, że ona nie da rady zorganizować zawodów sylwestrowych? Czy wszyscy, jak ja, tak na nie liczyli i tak byli ich pewni, że nas po prostu zatkało? Czy wręcz przeciwnie, nikt nie planował w ten sposób spędzić w tym roku Sylwestra? Czy też może wszyscy knują po kątach, jak by tu coś zorganizować i nic nie chcą pisać, dopóki nie mają czegoś pewnego? :niewiem: belgunia, ja od siebie powiem, że ten Sylwester w zeszłym roku był tak rewelacyjny, że trudno będzie mu dorównać. Bardzo żałuję, że nie będziesz organizować kolejnego, ale w pełni to rozumiem, bo i tak nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją energią i zaangażowaniem - ileż to imprez już w tym roku zorganizowałaś, nie zawsze z obiecaną pomocą, a jednak każda była ogromnym sukcesem! Za to wszystko bardzo Ci dziękuję, co nie przeszkadza mi ubolewać, że belguniowego Sylwestra w tym roku nie będzie. :placz: Quote
belgunia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Flaire']A ja jestem ciekawa, dlaczego tutaj tak cicho po tym ogłoszeniu belguni, że ona nie da rady zorganizować zawodów sylwestrowych? Czy wszyscy, jak ja, tak na nie liczyli i tak byli ich pewni, że nas po prostu zatkało? Czy wręcz przeciwnie, nikt nie planował w ten sposób spędzić w tym roku Sylwestra? Czy też może wszyscy knują po kątach, jak by tu coś zorganizować i nic nie chcą pisać, dopóki nie mają czegoś pewnego? :niewiem: belgunia, ja od siebie powiem, że ten Sylwester w zeszłym roku był tak rewelacyjny, że trudno będzie mu dorównać. Bardzo żałuję, że nie będziesz organizować kolejnego, ale w pełni to rozumiem, bo i tak nie mogę wyjść z podziwu nad Twoją energią i zaangażowaniem - ileż to imprez już w tym roku zorganizowałaś, nie zawsze z obiecaną pomocą, a jednak każda była ogromnym sukcesem! Za to wszystko bardzo Ci dziękuję, co nie przeszkadza mi ubolewać, że belguniowego Sylwestra w tym roku nie będzie. :placz:[/quote] No właśnie, co tak cicho? Przecież jest Was wszystkich dużo wiecej niż mnie jednej :) Dalej brać sie do roboty!!!! Nie opierniczać się! Jak coś postanowicie, dajcie znać, to może uda mi sie przyjechać :) Przede wszystkim kto jest chętny brnąć w śniegu na zawody agility? Łapki w górę! Quote
PATIszon Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Niestety ja w tym roku i tak nie moglabym wziac udzialu w Butelce Szampana....:shake: Obiecalam mezu....:cool1: Quote
Magda i Saga Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Ja też nie mogę bo obiecałam męzu;) Juz i tak wszystkim opowiada, ze mu zona całkiem spsiała Quote
Flaire Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Czyli wychodzi na brak zainteresowania? :niewiem: Quote
belgunia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 Flaire, i o czym tu mówić? Co tu planować ??? :(:( Będzie "strzelany" wstrętny Sylwester i do tego bez zawodów :( :( ehh Quote
Recommended Posts