Jump to content
Dogomania

GrOm-HURRA - ZAMIESZKAL U NASZEJ MURKI !!! - mlodszy GROMIK TEZ JUZ ADOPTOWANY

Recommended Posts

Posted

Taki godny, sila spokoju.

On taki właśnie jest. W dodatku jest bardzo cierpliwy wobec małych psów, a do dzieci się tuli... dzisiaj rozczuliło mnie, jak 7-letniemu chłopcu położył głowę na kolanach :iloveyou:

Z działalnością mamy zamiar ruszyć na dobre wiosną, ale jeszcze w tym roku może uda nam się już zrobić kilka miejsc dla psów w potrzebie... :roll:

• Replies 995
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

On sobie nie da w kasze dmuchac i napewno szybko sobie odbije te dwa lata.;P
A tak pozatym,to Mureczko jaką Ty to działalnosc zakładac masz zamiar.?Bo nie jestem wtajemniczona.:diabloti:

Posted

Mureczko jaką Ty to działalnosc zakładac masz zamiar.?Bo nie jestem wtajemniczona.

Psiowo-kociową :p
Na razie nie chcemy nic rozgłaszać, żeby nie zapeszać, bo dużo pracy przed nami ;)

Posted

A co tam u Groma vel Borysa.?
Dzisiaj spędził noc w domu, bo było zimno, a budy jeszcze nie ma. Nawet nie nabrudził :roll: w dodatku rano stukał łapką w drzwi, że chce wyjść :cool3:

Jedzonko wpyla aż miło patrzeć :loveu: przy nim nawet Sonia nabrała apetytu :razz:

Z Sonią szaleje jak mały szczeniak.

Saba niezgrabnie do nich dobiega i z groźnym warczeniem dziabie w nogi jakie się jej nawiną :evil_lol: jeszcze brakuje żeby kot się przyłączył :lol:

Posted

Tak bardzo się ciesze...:multi: , pamiętam jeszcze 2 gromy w ciasnym boksie w schronisku, potem jednego i tak jakoś strasznie smutno mi sie zrobiło że jest sam. Widać było że to mądry, inteligentny pies i strasznie się męczy. Serce się kraje na myśl, ile takich psiaków czekających na swoją szansę siedzi zamkniętych w ciasnych boksach...
Murka wyszłaś już zamąż /gratulacje/, a teraz rozmnażaj sie szybko :evil_lol: ,
żeby więcej nowych Murków przygarniało niechciane, nieszczęśliwe zwierzaki...:evil_lol:

Posted

Murka wyszłaś już zamąż /gratulacje/, a teraz rozmnażaj sie szybko :evil_lol: ,
żeby więcej nowych Murków przygarniało niechciane, nieszczęśliwe zwierzaki...:evil_lol:

Dobre.:diabloti:

A najfajniejsze i tak jest klapciate ucho Boryska.:evilbat::loveu:

Posted

Murka wyszłaś już zamąż /gratulacje/, a teraz rozmnażaj sie szybko
Rozmnażam się, rozmnażam: w ciągu miesiąca przybyło mi dwa zwierzaki :-P :-P :-P

straszny ma balagan na glowie ten Borys
Jak na psa artystki przystało - jest asymetryczny :eviltong:
Najważniejsze, że w głowie ma poukładane ;)

Posted

Dogomanko,
zobacz na watek portretowy, dzieki ktoremu zebralismy calkiem pokazna sume pieniedzy na budy dla mieleckiego schroniska.Wszystkie portrety rysowala Murka czyli Kasia :loveu:

Posted

eeeeee tam :oops:
Ta artystka to miała być w cudzysłowiu...:roll:

dogomanka_, jaki wątek metamorfozy? Podasz mi linka? Bo ja nie kumata jestem, za moich czasów nie było takich wynalazków ;)

Jutro jedziemy z Boryskiem do cioci jogi obejrzeć uszko, tylnią łapkę (coś nam kuleje bidulek) i zrobić ciach-ciach.

Posted

[quote name='Murka']

dogomanka_, jaki wątek metamorfozy? Podasz mi linka? Bo ja nie kumata jestem, za moich czasów nie było takich wynalazków ;)

Jutro jedziemy z Boryskiem do cioci jogi obejrzeć uszko, tylnią łapkę (coś nam kuleje bidulek) i zrobić ciach-ciach.

oto watek metamorfoz o którym wspominała dogomanka ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&highlight=metamorfozy

Ciach Ciach maluszkowi :eviltong: ?

Posted

Borysek już ciachnięty :-( Troszkę jest obruszony z powodu kołnierza (cioci jogi mało ręki nie zjadł jak mu go zakładała :cool3: był jeszcze pod wpływem narkozy), niestety musi go nosić, bo za bardzo go interesuje co mu tam ubyło...
U nas niestety na wsi pełno suczek z cieczkami... lepiej żeby się nie nauczył przeskakiwać płotu...

Do metamorfoz go dodamy jak tylko się nieco zaokrągli :lol:
Jak znajdę odpowiednie zdjęcia to umieścimy tam też Sonię i Sabę ;)

Ulka18, a w tej ankiecie nie ma Mielca?...
Do schroniska mieliśmy jechać dziś, ale pogoda była kijowa i fotki wyszłyby beznadziejne. Niech się tylko słonko zaświeci to pojedziemy.

Posted

To dobrze, ze Borysek juz po....bedzie spokojniejszy, a Wy tez spac spokojnie, ze gdzies nie zwieje.

Kasiu, Mielca nie ma w tej ankiecie, bo MIelec juz wygral 300kg karmy w poprzednim glosowaniu.

PS. na zdjecia czekamy cierpliwie, dobre zdjecia sa wazniejsze niz szybkie zdjecia ;)