Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AniaP']Nie wiem jak gdzie indziej, ale na onecie zapowiadają deszcze. :-([/quote]

Ale lało :evil_lol:
Teraz już wiem, komu ufać a komu już nie gdy chodzi o... pogodę :cool3:

Posted

[quote name='Saba']Ale lało :evil_lol:
Teraz już wiem, komu ufać a komu już nie gdy chodzi o... pogodę :cool3:[/quote]
:oops: :eviltong: No i torek był tylko dla nas. :evil_lol:

No to już wiecie, że pogoda była cudna. :klacz: W sobotę jak powitanie wiosny, a w niedzielę nawet lata, bo słoneczko momentami aż za mocno przygrzewało.

Więc kto nie był, niech żałuje. :mad:

Było super, suuuuuper, suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper. :multi: :Cool!: :bigcool::sweetCyb: :kciuki: :thumbs:

[B]Dorotko [/B]i [B]Reniu[/B] jeszcze raz za wszystko wielkie dzięki :buzi: : za torki, za cenne wskazówki, za pomysły racjonalizatorskie [I][SIZE=1](aż żeby tak móć wziąć urlop i pomajstrować przeszkódki), [/SIZE][/I]za cierpliwość i za gościnę, świetną zabawę, wspaniałe towarzystwo...

Ech, że też mieszkamy tak daleko :-( , tak byście się od nas nie odczepiły, w każdy weekend trening nasz. :eviltong:

Mizianka i całuski w pysiolki Szanty, CDika, Sabci i Fionki. :buzi:

Posted

[quote name='AniaP'] No i torek był tylko dla nas. :evil_lol:
[/quote]
Tylko szkoda że bez Doroty :-(

[quote name='AniaP']Ech, że też mieszkamy tak daleko :-( , tak byście się od nas nie odczepiły, w każdy weekend trening nasz. :eviltong:
[/quote]

Jak nie co tydzień to przyjedź co miesiąc :eviltong:

Posted

[B]Sabciu[/B]:p..ja bym się tak wstępnie chciała wprosić na sobotę lub niedzielę, mogę??

Jestem z Toruniowa, mam 3 - letniego, zdecydowanie skocznego:eviltong:, jamniorka ze schroniska - problem z nim jest taki, że on jeszcze nie zna nawet podstawowych komend:oops: - mam Go od 3 miesięcy, ale najpierw zajęłam się problemami zdrowotnymi i psychicznymi Boryska:roll:

Czy to będzie duży problem??

Byłabym ze swoim TZem, na którą powinniśmy się zameldować??

Posted

Ale tak właściwie to pytanie do belguni :oops:
Jednak znając ją stwierdzam że nie powinno być żadnego problemu, z tym że ona jest teraz bardzo zajęta i nie wiem kiedy się odezwie :shake:
A co do komend to zacznij go uczyć na smakołyki.

Posted

Było super, suuuuuper,:happy1:[B] My wlasnie bylismy i potwierdzamy .Dwa dni frajdy dla jednego pindelka i dwoch polprzewodnikow. Nauczylismy sie dzieki Ani nowego tunelika i jeszcze mielismy pokaz radosnej wspolpracy Ani i Asti -Wy to sie kochacie,no mozna zzieleniec[/B][B]:p[/B][B] z zazdrosci ,gdyby nie to ,ze sie Was obie pokochalo i teraz sie teskni.Nasza Niunia [/B][B]:Dog_run:[/B][B]chwile odpoczela i zaraz sie pytala co robimy dalej z tak pieknie rozpoczetym dniem,a dzisiaj patrzyla czy sie nie bierze plecaka. A jak tam moja subtelna Ksiezniczka?[/B]

Posted

[quote name='Saba']Tylko szkoda że bez Doroty :-( [/quote]
Ano szkoda :sad: , ale kiedyś to sobie odbijemy. :)

[quote name='Saba'] Jak nie co tydzień to przyjedź co miesiąc :eviltong:[/quote]
:lol: No, nie lubię obiecywać, żeby nie zapeszać, ale napewno jeszcze przyjedziemy na trening :) i to może nie raz. ;)

[quote name='afox'] Nauczylismy sie dzieki Ani nowego tunelika [/quote]
W taki sposób Magda Ziółkowska uczyła Asti na seminarium w Bydgoszczy i widać dobrze zapamiętałam tą metodę :eviltong: i cieszę się, że przy nauce Fikki też się sprawdziła. :multi:

[quote name='afox'] i jeszcze mielismy pokaz radosnej wspolpracy Ani i Asti [/quote]
Oj, faktycznie odbijało mi przez te dwa dni coraz bardziej. :lol: :evil_lol: Ale tak dobrze mi się biegało i bawiło w tak sympatycznym towarzystwie, że... nie zastanawiałam się czy w moim wieku ;) to wypada czy nie. Cieszył mnie każdy mały sukces Asti i mój. Oj motałam się czasem na torku, motałam. :oops: Cieszę się, że wiem już czego nie powinnam robić, na co Asti reaguje, a nie powinna. No, myślę, że wczoraj już trochę pewniej mi się biegało, więc i radość aż do głupawki była coraz większa. :megagrin:

[quote name='afox']-Wy to sie kochacie,no mozna zzieleniec:p z zazdrosci [/quote]
Oj, a jak sobie przypomnę nasze początki PT, to aż mi wstyd, że czasem ode mnie obrywała. :oops: :-( No, ale dojrzała, wyrosła z różnych głupot i teraz się myślę super rozumiemy, chociaż rozpieszczam ją czasem może aż za bardzo. :oops:

[quote name='afox'] A jak tam moja subtelna Ksiezniczka? [/quote]
A taka jakaś właśnie dzisiaj jest... nie wiem czy tak zmęczona po tych dwóch dniach szaleństw i emocji czy tęskni za nowymi koleżankami i kolegami i za nową zabawą? Pewnie po trochu jedno i drugie. :sad: Pańcia się niestety zajęła codziennymi sprawami i piesek trochę sam w domku też musiał zostać, więc może czegoś brak. Nie wiem czy psy tak myślą i czują, ale że Asti potrafi za kimś tęsknić to już wiem, bo kiedyś ze strachu skończyło się nawet na wizycie u weta. :sad:

Posted

[quote name='AniaP']
Oj, faktycznie odbijało mi przez te dwa dni coraz bardziej. :lol: :evil_lol: Ale tak dobrze mi się biegało i bawiło w tak sympatycznym towarzystwie, że... nie zastanawiałam się czy w moim wieku ;) to wypada czy nie.
[/quote]
A w jakim jesteś wieku :confused: przecież my tu wszyscy mamy 16 lat :multi:

[quote name='AniaP'] Cieszył mnie każdy mały sukces Asti i mój.
[/quote]

I to jest najważniejsze szczególnie przy takich psach jak Saba i Asti :oops:

[quote name='AniaP']Oj motałam się czasem na torku, motałam. :oops: Cieszę się, że wiem już czego nie powinnam robić, na co Asti reaguje, a nie powinna. [/quote]

Cieszę się baaaardzo :cool3:

Posted

Dziewczyny, bardzo się cieszę, ze trening Wam się udał:) HURA!
No cóż ja niestety mogłam być tylko chwilke w niedzielę. Ale jak widze dałyście sobie radę i sa jak juz widze dobre wspomnienia moich początkujących uczniów:)
Pogoda była rzeczywiście super!!! A mnie było bardzo miło gościć Was u siebie:) Bardzo mi było fajnie w domu z Wami, dziewczyny! Oby częściej!!!! Bo Poznań jak wiemy już to przedmieścia Torunia nawet nie okolice;)

Veris - "łowszem" - wpadnij!!! Pogadamy pomyslimy co zrobić:)
Mam nadzeije, ze ten weekend beda normalne zajecia czyli PT od 9.00 do 11-11.30 a potem trening agility dla początkujących od 12 do 13,30 A potem weźmiemy się za bardziej zaawansowanych.

Zapraszam!
Dorota

Posted

Aniu,a co ma wiek do szczerej radochy ,jest jakas norma polska lub unijna ? Jesli cos wiesz to nam napisz bo my mamy( jak pisze Saba) po szesnascie ale baaaaardzo i nie wiemy czy wypada sie dobrze bawic w naszym wieku . A Dorota mowila ze pies nie wie jak wyglada ani ile ma lat i my tez tak chcemy!

Posted

[quote name='afox']Aniu,a co ma wiek do szczerej radochy ,jest jakas norma polska lub unijna ? Jesli cos wiesz to nam napisz bo my mamy( jak pisze Saba) po szesnascie ale baaaaardzo i nie wiemy czy wypada sie dobrze bawic w naszym wieku . A Dorota mowila ze pies nie wie jak wyglada ani ile ma lat i my tez tak chcemy![/quote]

TAK TAK!!! :loveu:
My wszyscy nieletni - nie mamy nawet wymaganych 18 "miesięcy" :)
:jumpie: i to wszyscy razem:)!

Posted

:multi::multi::multi::multi:Aniu,cieszymy sie,ze dzieki twoim perfekcyjnym zdjeciom malego"czarnego" w akcji z rozesmianym pyszczkiem i jezykiem do pol pasa,udalo zainteresowac sie jakas dobra dusze.Bedzie mial swoj domek. Saba,Ty i wszyscy zainteresowani sprawa warci sa Orderu Psiego Usmiechu.A moze by cos takiego ustanowic?Pozdrawiamy wszystkich bardzo!!!!!!!

Posted

[QUOTE]Jest wątek, w którym ludzie szukali psa na kanapę i ja zgłosiłam tam "twojego" psiunia....[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23817&page=9"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=23817&page=9[/URL]
został tym szczęsliwie wybranym (pewnie dzięki temu jak zaprezentował swoje super zdolności)....
[/QUOTE]

To wiadomość od Tiger którą otrzymałam na wątku o marnym!
Aniu DZIĘ-KU-JE-MYYY :multi: :multi: :multi:

Posted

Ojej, jak się cieszę, że moje zdjęcia chociaż trochę pomogły w znalezieniu domku dla marnego. :multi: A jak wróciłam do domu, to nawet żałowałam, że tak mało go ofociłyśmy :sad: . Suuuuuper, że komuś się spodobał :kciuki: . Trzymamy teraz :thumbs: , żeby mu w tym nowym domku było tak dobrze jak u Sabci.
Renia dla Ciebie :klacz: za to ile zrobiłaś dla tego malucha.

• 1 year later...
Posted

hejka :) jestem z Torunia i tak postanowilam wejsc sobie tutaj zobaczyc co i jak :) rowniez bylabym chetna z moim Brutuskiem ale ile kosztuje takie ćwiczenie agility??

Posted

[quote name='Rinuś']hejka :) jestem z Torunia i tak postanowilam wejsc sobie tutaj zobaczyc co i jak :) rowniez bylabym chetna z moim Brutuskiem ale ile kosztuje takie ćwiczenie agility??[/quote]

Zapraszam w takim razie na przejażdżkę na tor do nas :)
Kiedy dokładnie bedzie kolejny trening to jeszcze ustałam, mam nadzieję, że albo w najbliższą sobotę lub niedzielę.
Pierwsze zajęcia są gratis:)
Pozdrawiam
Dorota

Posted

tak sobie przegladam posty o agility w Bydgoszczy i widze posta, ze tez jest w Toruniu (jakos nie natrafilam na zadne informacje) Nie wiem czy dobrze doczytalam, ale to chyba jednak nie w Toruniu. My w tej chwili na PT do Bydgoszczy jezdzimy i baardzo chcialam na agility, ale niestety nie chce psa forsowac wyjazdami rano na PT i popoludniu na agility, ale jesli to byloby w Toruniu to inna sprawa. Popraw mnie bo nie wiem czy dobrze doczytalam, te zajecia to we Włoclawku, a nie Toruniu, czy tak??

Posted

oczywiscie, ze moge i bede, ale dopiero we wrzesniu. Teraz PT robimy i nie bardzo moge jechac na 8.00 na PT wracam przed 11tą, a potem o 14tej gnac na agility. To zbyt forsujace byloby dla psa. PT potrafi zmeczyc, bardziej psychicznie, ale meczy :) Gdyby bylo w Toruniu to inna sprawa, odpadlyby dojazdy. Do Bydgoszczy jednak mam blizej niz do Wloclawka, wiec poczekam do wrzesnia. Ech ten Toruń to jednak prowincja jesli chodzi o takie atrakcje

Posted

[quote name='belgunia']Zapraszam w takim razie na przejażdżkę na tor do nas :)
Kiedy dokładnie bedzie kolejny trening to jeszcze ustałam, mam nadzieję, że albo w najbliższą sobotę lub niedzielę.
Pierwsze zajęcia są gratis:)
Pozdrawiam
Dorota[/quote]
[B][COLOR=RoyalBlue]a skąd jesteś?i jak to jest dalej??może na priva mi napioszesz wszystko żeby tematu nie zaśmiecać co??:pile to potem kosztuje itd :)[/COLOR][/B]