bea100 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='Maga100']Bea, a ja cię dzisiaj widziałam w Arkadii :grins: kupowałaś ciasteczka :grins: Zaraz mnie tu coś strzeli...widziałaś i nie podeszłaś?!? :crazyeye: Quote
mmbbaj Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Witam was kochani :loveu: Cały dzień pracujemy z Markiem jak mróweczki, ale jeszcze ciągle coś przydałoby się zrobić, jak to w domu :cool3: Oczywiście, że jedzonko dla Zagraja nagotowane, kurczaczek z jarzynkami i ryż już czeka, a suche da mi Hania na okres świąt, a później zakupi dla nas wór w hurtowni :p Behemotku o jakich ty gazetach mówisz? Zagrajek sika na dworze :cool1:, co 2 godzinki czeka nas spacerek...:cool3: Bea, my też działaliśmy w kuchni, ryba gotowa, ciasto też :lol: I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona. Quote
Teklunia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Gosia, w takim razie mocno trzyama kciuki także za mamę, żeby szybko doszła do siebie i żebyście już żadnych zmartwień w te święta nie mieli! :kciuki: Quote
bea100 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 mmbbaj napisał(a): ... I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona. Łomatko...ucałuj mamę i nie martw się kochana, może to nic takiego poważnego i szybko wyzdrowieje? Niech szybciutko wraca do domu bo Wigilia w szpitalu to coś okropnego :-( Quote
Behemot Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 mmbbaj napisał(a): Behemotku o jakich ty gazetach mówisz? Zagrajek sika na dworze :cool1:, co 2 godzinki czeka nas spacerek...:cool3: To niuniuś już taki mądry? :loveu: A spacerki co 2 godziny... skąd ja to znam... :roll::evil_lol: mmbaj napisał(a):I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona. Ojej.... No to przykro bardzo... Bardzo współczuję mamie, wiem, co to znaczy atak kolki nerkowej :-( Quote
samograj Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='mmbbaj'] I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona. GOSIU ja pozwole sobie trochę kolokwialnie to skomentować: JAK NIE UROK TO SRACZKA!!! Tak jest u mnie ciągle, sama wiesz jak mi się sypią kłody pod nogi!!! MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE Z MAMUSIĄ, TRZYMAM KCIUKI:kciuki: :kciuki: :kciuki: (ale to znaczy, że mama na świeta będzie w szpitalu???) TAK PISZĘ ,BO JA DZIŚ ZAPŁACIŁAM TEN SŁYNNY NIESZCZĘSNY PODATEK:multi: :multi: :multi: -HAROWALIŚMY Z MĘŻEM I SYNEM BARDZO CIĘŻKO, NIE DOSYPIAJĄC, JEŻDŻĄC PO KRAŃCACH POLSKI I..... mamy tę kasę, tzn. mielismy, bo już zostało przelane do URZĘDU SKARBOWEGO , ale mam to z głowy i nie muszę sprzedawać domu:multi: :multi: :multi: TAK WIĘC PO LAWINIE KŁOPOTÓW, ZACZYNAMY BUDOWAĆ NA NOWO!!! Quote
Maga100 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='bea100']Zaraz mnie tu coś strzeli...widziałaś i nie podeszłaś?!? :crazyeye: Bea, nie strzelaj! :modla: :modla: pędziłam przelotem z empiku do wyjścia, już makabrycznie spóźniona do pracy :cool1: Małgosiu, życze Mamie Twojej powrotu do zdrowia. Kiedy będzie wiadomo co się przyplątało? Quote
bea100 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 samograj napisał(a): ... JA DZIŚ ZAPŁACIŁAM TEN NIESZCZĘSNY PODATEK ... mam to z głowy i nie muszę sprzedawać domu:multi: :multi: :multi: TAK WIĘC PO LAWINIE KŁOPOTÓW, ZACZYNAMY BUDOWAĆ NA NOWO!!! Nawet nie wiesz Samograjko, jak mi spadł kamień z serca :multi: A z tym urokiem to dobrze powiedziane...:shake: Quote
mmbbaj Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 Nie wiem czy mama będzie na święta w domu, może jutro coś będzie wiadomo :roll: Dziś Ją Kasia z Markiem zawieźli wieczorem. Dostała ataku wczoraj wieczorem, było pogotowie i też szpital, ale poczuła się lepiej i dziś Ją puścili. Nawet my nic o tym nie wiedzieliśmy bo nie chciały nas martwić, ale znowu dostała bóli i jest w szpitalu... Też mam nadzieję, że pomogą coś i wróci do domu, ale się martwię. powinnam była jeszcze dopisać... i zdrowych Aniu - bardzo się cieszę, że masz kłopot z głowy z tym podatkiem :loveu: Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Gosiu .Mam nadzieję ,że z Mamą już ok. Musi się to wszystko wreszcie poukładać:razz: Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 A ja wysnilam cos! Wysnilam 2 dobre nowiny! 1. Z Mamulka bedzie - super!!! 2. Zagra nam dzis Zagraj!!!!! Quote
bea100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Sota36: oby Twój sen się spełnił :loveu: Witam cieplutko i ubieram :tree1: a ponieważ to dzisiaj TEN DZIEŃ...zajrzałam tu z rana, stawiam mocną kaffkę i czekam na dobre wieści :p Dzień wspaniały choć trudny=dla Marków (cudowny i radosny-trzymajcie się dzielnie:loveu: ), dla Hani (smutno-radosny i trudny bo pokochała bardzo Zagraja i oddała mu serce-trzymaj się Haniu dzielnie:loveu: ) a dla Zagrajka? interesujący i ciekawy i pełen wrażeń (badż dzielny Zagrajku:loveu: ). Dla Wszystkich Darz Bór :loveu: Quote
Hania Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Zagrajek jest dzielny od rana. Wstaliśmy raniutko. Zaczęliśmy od kąpieli - tylko raz próbował wyskoczyć z wanny. Teraz pomaga mi robić bigos. Pobawił się też na pożegnianie z moją mamą - pięknie przynosząc jej swoje zabawki. Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hania napisał(a):Zagrajek jest dzielny od rana. Wstaliśmy raniutko. Zaczęliśmy od kąpieli - tylko raz próbował wyskoczyć z wanny. Teraz pomaga mi robić bigos. Pobawił się też na pożegnianie z moją mamą - pięknie przynosząc jej swoje zabawki. widze, ze Zagrajek bedzie "pachniacy" na przywitanie swoich Ludzi! Haniu- nie smutkaj sie, ze on dzis "idzie na swoje" - jestes i bedziesz jego mama zastepcza :) On bedzie szczesliwy, wiesz o tym, a nie ma nic wazniejszego,niz szczesie swoich "dzieciakow". Quote
samograj Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Witki z rana!!! JAK SIĘ CZUJE MAMA??? OTO BANNERKI: (TU ZOBACZCIE, JAK SĄ POCIETE I JAK KAŻDY ODSYŁA GDZIE INDZIEJ) .. .. TRZEBA JE TERAZ , KAŻDY ELEMENT Z OSOBNA, SKOPIOWAĆ DO OKIENKA PODPISU I ZATWIERDZIĆ!!!(kopiuj, wklej-normalnie jak każdą grafikę-odsyłacz przekopiuje się automatycznie) CZKAM NA ZAGRAJKA Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!! Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Aniu ale fantastycznie pomyślane banerki:multi: Małgosiu co u mamy:razz:...no i czekamy na Zagrajka;) Quote
bea100 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Ech...nie dzwonię ani do Hani ani do Mmbbaj bo nie chcę przeszkadzać, raczej czekam na telefon ja....wierzcie mi-cały czas myślę i jestem cała w nerwach...:cool1: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 mhhhhhhhhmmm obgryzione paznokietki mam z niecierpliwości aż po nadgarstki :shake: :lol: Quote
Behemot Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hania napisał(a):Jadą ........ Aaaaaaa! :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
dbsst Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hania napisał(a):Jadą ........ aaaaaaaaaaaaaaaa po łokcie obgryzione paznokietki :evil_lol: :multi: :multi: Quote
samograj Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Hania napisał(a):Jadą ........ DZIEKI ZA WIEŚCI!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, NIE WYTRZYMAM!!!!!!!!! ZAGRAJKU PRZYBYWAJ!!!! HANIU, A JAK POŻEGNANIE????:placz: Quote
sota36 Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No kurde, kurde... juz nie moge sie doczekac!!! Quote
Recommended Posts