Jump to content
Dogomania

BAJAN i my... ZAGRAJ już z nami w domu od str. 535

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maga100']Bea, a ja cię dzisiaj widziałam w Arkadii :grins:
kupowałaś ciasteczka :grins:
Zaraz mnie tu coś strzeli...widziałaś i nie podeszłaś?!? :crazyeye:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam was kochani :loveu:
Cały dzień pracujemy z Markiem jak mróweczki, ale jeszcze ciągle coś przydałoby się zrobić, jak to w domu :cool3:
Oczywiście, że jedzonko dla Zagraja nagotowane, kurczaczek z jarzynkami i ryż już czeka, a suche da mi Hania na okres świąt, a później zakupi dla nas wór w hurtowni :p
Behemotku o jakich ty gazetach mówisz? Zagrajek sika na dworze :cool1:, co 2 godzinki czeka nas spacerek...:cool3:

Bea, my też działaliśmy w kuchni, ryba gotowa, ciasto też :lol:

I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona.

Posted

mmbbaj napisał(a):

...
I tylko żeby nam się za dobrze nie układało to los wymyślił nową niespodziankę i moja mama jest w szpitalu... Prawdopodobnie atak nerkowy albo grypa jelitowa, bardziej to pierwsze... no i jestem bardzo zmartwiona.

Łomatko...ucałuj mamę i nie martw się kochana, może to nic takiego poważnego i szybko wyzdrowieje? Niech szybciutko wraca do domu bo Wigilia w szpitalu to coś okropnego :-(

Posted

mmbbaj napisał(a):

Behemotku o jakich ty gazetach mówisz? Zagrajek sika na dworze :cool1:, co 2 godzinki czeka nas spacerek...:cool3:

To niuniuś już taki mądry? :loveu: A spacerki co 2 godziny... skąd ja to znam... :roll::evil_lol:

mmbaj napisał(a):

Ojej.... No to przykro bardzo... Bardzo współczuję mamie, wiem, co to znaczy atak kolki nerkowej :-(

Posted

[quote name='mmbbaj']
GOSIU ja pozwole sobie trochę kolokwialnie to skomentować:
JAK NIE UROK TO SRACZKA!!!
Tak jest u mnie ciągle, sama wiesz jak mi się sypią kłody pod nogi!!!
MAM NADZIEJĘ, ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE Z MAMUSIĄ, TRZYMAM KCIUKI:kciuki: :kciuki: :kciuki:
(ale to znaczy, że mama na świeta będzie w szpitalu???)

TAK PISZĘ ,BO JA DZIŚ ZAPŁACIŁAM TEN SŁYNNY NIESZCZĘSNY PODATEK:multi: :multi: :multi: -HAROWALIŚMY Z MĘŻEM I SYNEM BARDZO CIĘŻKO, NIE DOSYPIAJĄC, JEŻDŻĄC PO KRAŃCACH POLSKI I..... mamy tę kasę, tzn. mielismy, bo już zostało przelane do URZĘDU SKARBOWEGO , ale mam to z głowy i nie muszę sprzedawać domu:multi: :multi: :multi:
TAK WIĘC PO LAWINIE KŁOPOTÓW, ZACZYNAMY BUDOWAĆ NA NOWO!!!

Posted

[quote name='bea100']Zaraz mnie tu coś strzeli...widziałaś i nie podeszłaś?!? :crazyeye:

Bea, nie strzelaj! :modla: :modla:
pędziłam przelotem z empiku do wyjścia, już makabrycznie spóźniona do pracy :cool1:

Małgosiu, życze Mamie Twojej powrotu do zdrowia. Kiedy będzie wiadomo co się przyplątało?

Posted

samograj napisał(a):

...
JA DZIŚ ZAPŁACIŁAM TEN NIESZCZĘSNY PODATEK
...
mam to z głowy i nie muszę sprzedawać domu:multi: :multi: :multi:
TAK WIĘC PO LAWINIE KŁOPOTÓW, ZACZYNAMY BUDOWAĆ NA NOWO!!!

Nawet nie wiesz Samograjko, jak mi spadł kamień z serca :multi:
A z tym urokiem to dobrze powiedziane...:shake:

Posted

Nie wiem czy mama będzie na święta w domu, może jutro coś będzie wiadomo :roll: Dziś Ją Kasia z Markiem zawieźli wieczorem. Dostała ataku wczoraj wieczorem, było pogotowie i też szpital, ale poczuła się lepiej i dziś Ją puścili. Nawet my nic o tym nie wiedzieliśmy bo nie chciały nas martwić, ale znowu dostała bóli i jest w szpitalu... Też mam nadzieję, że pomogą coś i wróci do domu, ale się martwię.

powinnam była jeszcze dopisać... i zdrowych

Aniu -
bardzo się cieszę, że masz kłopot z głowy z tym podatkiem :loveu:

Posted

Sota36: oby Twój sen się spełnił :loveu:

Witam cieplutko i ubieram :tree1: a ponieważ to dzisiaj TEN DZIEŃ...zajrzałam tu z rana, stawiam mocną kaffkę i czekam na dobre wieści :p

Dzień wspaniały choć trudny=dla Marków (cudowny i radosny-trzymajcie się dzielnie:loveu: ), dla Hani (smutno-radosny i trudny bo pokochała bardzo Zagraja i oddała mu serce-trzymaj się Haniu dzielnie:loveu: ) a dla Zagrajka? interesujący i ciekawy i pełen wrażeń (badż dzielny Zagrajku:loveu: ).
Dla Wszystkich Darz Bór :loveu:

Posted

Zagrajek jest dzielny od rana. Wstaliśmy raniutko. Zaczęliśmy od kąpieli - tylko raz próbował wyskoczyć z wanny. Teraz pomaga mi robić bigos. Pobawił się też na pożegnianie z moją mamą - pięknie przynosząc jej swoje zabawki.

Posted

Hania napisał(a):
Zagrajek jest dzielny od rana. Wstaliśmy raniutko. Zaczęliśmy od kąpieli - tylko raz próbował wyskoczyć z wanny. Teraz pomaga mi robić bigos. Pobawił się też na pożegnianie z moją mamą - pięknie przynosząc jej swoje zabawki.

widze, ze Zagrajek bedzie "pachniacy" na przywitanie swoich Ludzi! Haniu- nie smutkaj sie, ze on dzis "idzie na swoje" - jestes i bedziesz jego mama zastepcza :) On bedzie szczesliwy, wiesz o tym, a nie ma nic wazniejszego,niz szczesie swoich "dzieciakow".

Posted

Witki z rana!!!
JAK SIĘ CZUJE MAMA???
OTO BANNERKI:
(TU ZOBACZCIE, JAK SĄ POCIETE I JAK KAŻDY ODSYŁA GDZIE INDZIEJ)
..

..

TRZEBA JE TERAZ , KAŻDY ELEMENT Z OSOBNA, SKOPIOWAĆ DO OKIENKA PODPISU I ZATWIERDZIĆ!!!(kopiuj, wklej-normalnie jak każdą grafikę-odsyłacz przekopiuje się automatycznie)

CZKAM NA ZAGRAJKA Z NIECIERPLIWOŚCIĄ!!!

Posted

Ech...nie dzwonię ani do Hani ani do Mmbbaj bo nie chcę przeszkadzać, raczej czekam na telefon ja....wierzcie mi-cały czas myślę i jestem cała w nerwach...:cool1: