oktawia6 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Piarcik ma wspaniały charakter i jest bardzo kontaktowy i inteligentny-może zostać dogoterapeutą z uprawnieniami jeśli ktoś by zechciał go przeszkolić-czeka na karierę w dobrym domku Quote
supergoga Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 A co z tym domkiem Piracika, który mu kupił legowisko i który szykował domek dla niego już. Tylko nie pamiętam od kiedy miał być. Czy niestety juz ten domek nie wypalił i Piracik tam nie pojedzie? Quote
jnk Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Może ten domek miał być po wakacjach, jak tabun innych obiecanych na dogo domków :( Quote
g_o_n_i_a Posted August 5, 2006 Author Posted August 5, 2006 Tak, rzekomo domek ma byc po wakacjach, ale czy bedzie?? Zobaczymy... Sesji zdjęciowej nowej nie mam, będę musiała jeszcze raz z Ewunią pojechać do schroniska, Ona ma dużą siłe "przebicia" przez tłum i Ona prędzej wyprosi Pirata niż ja. HOP! Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 czyli dom będzie za niezgoła miesiąc? Te dziewczęta, które go tak odwiedzają to one go biorą? Jeśli tak to byłoby super:multi: Quote
oktawia6 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 [URL="http://imageshack.us/?x=my6&myref=http://www.imageshack.us/"][IMG]http://img489.imageshack.us/img489/6051/pirat26ec.jpg[/IMG][/URL] Piracik potrafi wyszukać nawet przysmaki:razz: jest bardzo bystry i czeka Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 hopaj Piraciku :multi: tak długo az cie ktos do domu nie zabierze :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Hej, hej, hej! A ja mam wiesci :cool3: Z tego, co mowila mi wczoraj Gunia, to dziewczyny ostatnio dzwoniły, ze mają juz na oku mieszkanie. Dzwoniły żeby się poradzić czy lepiej mieszkanie na parterze - ale do pokonania 4 schodki, czy lepsze na dziewiątym piętrze - ale z super windą, Pirat nie musiałby pokonywac żadnego schodka. Czyli adopcja juz na dniach :angel: Quote
ewatr Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Hej, hej, hej! A ja mam wiesci :cool3: Z tego, co mowila mi wczoraj Gunia, to dziewczyny ostatnio dzwoniły, ze mają juz na oku mieszkanie. Dzwoniły żeby się poradzić czy lepiej mieszkanie na parterze - ale do pokonania 4 schodki, czy lepsze na dziewiątym piętrze - ale z super windą, Pirat nie musiałby pokonywac żadnego schodka. [B]Czyli adopcja juz na dniach[/B] :angel:[/quote] jeszcze nie podskakujemy ale tak troszke to już sie cieszymy :lol: Quote
eloise Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 co tam czter schodki w porownaniu do tego jak pirat bedzie skakal z radosci w swoim nowym domku :) Quote
oktawia6 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja póki co nie podskakuję tylko czekam-wszak będą wynajmować a właściciel lokalu może ale nie musi się zgodzić na zwierzę:roll: Quote
eloise Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 my wynajmujemy a wlasciciel zgodzil sie na 2 psy i kota :) Quote
oktawia6 Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='eloise']my wynajmujemy a wlasciciel zgodzil sie na 2 psy i kota :)[/quote] to dobry właściciel:lol: ten też niech się zgodzi i każdy będzie szczęśliwy a Piracik najbardziej:p Quote
oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 czy jest już wiadomy termin adopcji Piracika? czy to w sumie nic pewnego? Quote
Monia_ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Czy wiadomo cos o dalszych losach Piracika? Quote
ewatr Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 na wiesci z pierwszej reki na razie czekamy ale wszystko idzie w dobrym kierunku :lol: kciuki zaciskamy i czekamy ;) Quote
Monia_ Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 To my bardzo mocno zaciskamy kciuki!!! :kciuki::kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts