Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
Posted

No i tutaj trafiłam... całości nie dam rady przeczytać, ale wiem jak się zaczęło i jak się potoczyły losy Oskarka.
Cudowna historia...
Teraz wierzę, ze Amiś ma szansę... nie jest juz młody, ale śliczny, milutki i pełen chęci do życia.

Posted

[quote name='tayga']No i tutaj trafiłam... całości nie dam rady przeczytać, ale wiem jak się zaczęło i jak się potoczyły losy Oskarka.
Cudowna historia...
Teraz wierzę, ze Amiś ma szansę... nie jest juz młody, ale śliczny, milutki i pełen chęci do życia.[/QUOTE]
Na pewno ma; poza Oskarem znam osobiście jeszcze Lucka, staruszka, który po wypadku był sparaliżowany, nie chodził, siedział w lecznicy i nikt go nie chciał, jego losy były niepewne ale żyje spokojnie i wszystko dobrze się skończyło.

• 1 month later...
Posted

czy niepełnosprawna, porzucona Misia też znajdzie kochający domek? w schronie zupełnie sobie nie radzi :shake:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepe%C5%82nosprawna-sunia-SZUKAMY-DT-NA-CITO%21%21%21%21Ona-cierpi"]http://www.dogomania.pl/threads/182115-Porzucona-niepe%C5%82nosprawna-sunia-SZUKAMY-DT-NA-CITO!!!!Ona-cierpi[/URL]!

Posted

[B]:( i znowu podobny przypadek do Oskarka... jak zobaczylam film...to chwycilo mnie zagardlo i tak trzyma...
[/B]
[COLOR=Red][B]szukamy domu dla niepelnosprawnego Dobermana Maksa - poszukwiany jest najcudowniejszy dom na swiecie...bo Maks jest WYJATKOWY...[/B][/COLOR]

[B]watek Maksa -[/B] [url]http://www.dogomania.pl/threads/182781-quot-RODOWODOWY-quot-NIEPE%C5%81NOSPRAWNY-DOBERMAN-Maks...-ca%C5%82e-%C5%BCycie-bezdomny[/url]...

[B]filmik z Maksem :([/B]

[url]http://www.youtube.com/watch?v=El4dW62PKBM&feature=player_embedded[/url]

• 2 weeks later...
Posted (edited)

U Oskara niestety nie jest dobrze.
Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie.
Mam babeszjozę.
Mam nadzieję, że z tego wyjdzie.Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-(

Edited by asiaf1
Posted

[quote name='asiaf1']U Oskara niestety nie jest dobrze.
Od 3 dni wlaczymy o jego życie i zdrowie.
Mam babeszjozę.
Mam nadzieję, że z tego wyjdzie.

Proszę o pomoc finansową -ja już nie mam z czego opłacać lekarza dla niego :-([/QUOTE]

o rety :( asiu.... :(

Posted

[quote name='carolinascotties']pisalam do Doddy - odpisala, ze zmienila - ale widze, ze zmienil sie tylko tytul pierwszego postu...moze poprosic modow o dopisek? i przeniesienie do dzialu maja dom, ale potrzebuja pomocy?[/QUOTE]

Chyba tak byłoby najlepiej...

Posted

[quote name='carolinascotties']pisalam do Doddy - odpisala, ze zmienila - ale widze, ze zmienil sie tylko tytul pierwszego postu...moze poprosic modow o dopisek? i przeniesienie do dzialu maja dom, ale potrzebuja pomocy?[/QUOTE]

Może prowadzącą na Asię? Prawda jest taka, że Oskar naprawdę każdego dnia potrzebuje pomocy, wiadomo jakie to są koszty i że Asia musi pomagać właścicielce.

Posted

[quote name='mysza 1']Może prowadzącą na Asię? Prawda jest taka, że Oskar naprawdę każdego dnia potrzebuje pomocy, wiadomo jakie to są koszty i że Asia musi pomagać właścicielce.[/QUOTE]
to znaczy - o co konkretnie mam prosic moda? o jaka zmiane tematu? jaki dopisek?

Posted

[quote name='carolinascotties']to znaczy - o co konkretnie mam prosic moda? o jaka zmiane tematu? jaki dopisek?[/QUOTE]
Nie wiem, niech Asia się wypowie.

Ja bym napisała tytuł w stylu Oskar w domu ale potrzebuje wsparcia na leczenie.
W pierwszym poście info na temat numeru konta itd.

Posted

[quote name='carolinascotties']tak sobie mysle, ze dobrze byloby moze nowy watek zalozyc - ten jest dluuugi i zalozony ponad cztery lata temu - a w nowym watku mozna byloby opisac historie i pisac aktualnosci...[/QUOTE]
Asia nie bardzo ma czas na dogo, rzadko bywa. Nie wiem sama.