Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta-Graf jest pieknym psem.Bardzo się zmienił od czasów zimy.Wydorośał,nabrał masy no i głowa zrobiła się taka krztałtna i duża.SUPER :lol: To będzię piekny masywny pies.Jestem tego pewna.Zreszta to widać teraz.Klatka zrobiła sie duza.A co do mani wielkosci to ja też mam taka manie :oops: Bardzo podobają mi sie masywne potezne boksie :lol:

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy za komplementy :oops:

Wszyscy mówią,ze Graf ma być w przyszłości mocny ale pańcia strasznie niecierpliwa juz by chciała no.. ;)

A tu kolejne 3 (zrobione przed chwila zdjęcia)

Pokaz.JPG

maj8.JPG

Maj7.JPG

Posted

No no no.. GRATULACJE !!! :)

Kronos jest naprawdę boski..Wykapany tatuś.. No i sukcesy chyba bedzie miał podobne jak tak dalej pójdzie..

Pies w podobnym typie (moze ciut ciemniejszy ewentualnie) zawsze mi się marzył.. :)

A ta sceneria.. Jak z obrazka.. EXTRA !!!

Posted

Bokserki sliczne!! Dlugo czekalam zeby sie zdjecia otworzyly ale sie doczekalam (oczywiscie zdjecia Killerka nie wszystkei sie otworzyly :( tylko 2). Piekne psy!!

Baster byliscie w Bytomiu??? To o Tychy mogliscie zachaczyc!! :D Gratulujemy!!!

Posted

Gratuluje baster świetnie i mogłeś dokończyc przecież to tylko formalnośc ten Mł.Ch.Pl :) a no i może reszte wyników znasz boksi oczywiście i czy był ktoś w młodzieży jeszcze w psach??

Posted

To teraz ja sie pochwale - dziś w Słupsku, w naszym debiucie, Killer dostał ocene doskonała i zwycieztwo mlodziezy :D Był II w kategorii, a I zdobyla sunia KLIO-KAVA Montenegro :wink:

Posted

Gratuluje piekny wynik. A jakie II miejsce w kategorii bo nie kumam:) A i był ktoś w jego klasie albo w preguskach w mlodziezy byl porownywany napisz troszku wiecej:) i kto sedizowal:)

Posted

Sedziowala pani Maria Bruska :) Zajelismy pierwsza lokate w psach, a w porownaniu przegralismy z sunią pręgowana KLIO-KAVA Montenegro :wink: Niestety nie bylem w Słupsku i nie mam reszty wynikow :-? Ale wiem, ze startowaly jeszcze Noted Natascha Yakuza ( II lokata ) - suczki pregowane; Komma Z Krainy Szczęścia, Oh La La Nostrum - suczki zółte; Oliwier Alfa Hara - pies zółty; żaden pregowany pies w klasie mlodziezy nie startował :wink:

Posted

Żadnego pręguska w młodziezy? O.. A czemu tak?

Ciekawe jak bedzie w Lesznie bo my tam właśnie w pręgowanych chłopakach w młodzieży sie pokażemy.. :)

Posted

Oliwier Alfa Hara zajal II lokate, bodaj że rowniez dostal ocene doskonala, ale z Killerem przegrał. Pozniej bylo porownanie Killera z KLIO-KAVA Montenegro. To wszystko z relacji mojej siostry, mnie tam niestety nie bylo :( Jestesmy nowicjuszami no i jeszcze kiepsko sie znamy na "systemie" wystaw :( Ale jakbym byl w Słupsku, relacja na pewno bylaby bardziej dokladna :wink: A w necie tez nie moge doszukac sie dokladych wynikow :(

Posted

Kochani bokserkowicze!

Piękne macie pieski wszystkie!

Niestety mojego ukochanego boksia nie ma już wśród nas. Chciałabym aby jakaś pamiątka po Nim pozostała dlatego umieszczam tu te 2 zdjęcia Jego słodkiej mordki. Reszta oraz "mowa pożegnalna" jest na forum Teczowy Most.

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam, abyście mogli cieszyć się swoimi przyjaciółmi jak najdłużej.

_268298_n.jpg

_268290_n.jpg

Posted

niom naprawde bokserk ładny był z niego:( A jakieś palny na następnego jeśli mo9żna wiedzieć?? Wiem że to może za szybko ale chyba najlepiej dać wspaniały dom kolejnemu jeśli można ?? czy sie myle

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...