netka Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Marta-Graf jest pieknym psem.Bardzo się zmienił od czasów zimy.Wydorośał,nabrał masy no i głowa zrobiła się taka krztałtna i duża.SUPER :lol: To będzię piekny masywny pies.Jestem tego pewna.Zreszta to widać teraz.Klatka zrobiła sie duza.A co do mani wielkosci to ja też mam taka manie :oops: Bardzo podobają mi sie masywne potezne boksie :lol:
Marta !!! Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Dziękujemy za komplementy :oops: Wszyscy mówią,ze Graf ma być w przyszłości mocny ale pańcia strasznie niecierpliwa juz by chciała no.. ;) A tu kolejne 3 (zrobione przed chwila zdjęcia)
bartek_yo Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Gotha i Graf sa super !!! Marta - on wcale mi sie chudy nie wydaje....
Abi Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Alf, a gdzie miesci sie ta urocza dzialeczka, okolica wydaje mi sie znana???
baster30 Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Pozdrowienia dla wszystkich. Dzisiaj zdobyliśmy Zwycięstwo Młodzieży w Bytomiu :P :P :P Jeszcze jedno i...
Marta !!! Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 No no no.. GRATULACJE !!! :) Kronos jest naprawdę boski..Wykapany tatuś.. No i sukcesy chyba bedzie miał podobne jak tak dalej pójdzie.. Pies w podobnym typie (moze ciut ciemniejszy ewentualnie) zawsze mi się marzył.. :) A ta sceneria.. Jak z obrazka.. EXTRA !!!
mrowka Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Bokserki sliczne!! Dlugo czekalam zeby sie zdjecia otworzyly ale sie doczekalam (oczywiscie zdjecia Killerka nie wszystkei sie otworzyly :( tylko 2). Piekne psy!! Baster byliscie w Bytomiu??? To o Tychy mogliscie zachaczyc!! :D Gratulujemy!!!
Paweł&Fabian Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Gratuluje baster świetnie i mogłeś dokończyc przecież to tylko formalnośc ten Mł.Ch.Pl :) a no i może reszte wyników znasz boksi oczywiście i czy był ktoś w młodzieży jeszcze w psach??
-=/\lf=- Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 To teraz ja sie pochwale - dziś w Słupsku, w naszym debiucie, Killer dostał ocene doskonała i zwycieztwo mlodziezy :D Był II w kategorii, a I zdobyla sunia KLIO-KAVA Montenegro :wink:
Marta !!! Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 No proszę jakie świetne wyniki.. Fajnie by było gdybym i ja za tydzień mogła tak się tu chwalić.. ;)
-=/\lf=- Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Abi:Działka mieści sie pare kilometrow za Kościerzyną, w małej wsi obok Szarloty :) Raj na Ziemi :D
Paweł&Fabian Posted May 23, 2004 Posted May 23, 2004 Gratuluje piekny wynik. A jakie II miejsce w kategorii bo nie kumam:) A i był ktoś w jego klasie albo w preguskach w mlodziezy byl porownywany napisz troszku wiecej:) i kto sedizowal:)
-=/\lf=- Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Sedziowala pani Maria Bruska :) Zajelismy pierwsza lokate w psach, a w porownaniu przegralismy z sunią pręgowana KLIO-KAVA Montenegro :wink: Niestety nie bylem w Słupsku i nie mam reszty wynikow :-? Ale wiem, ze startowaly jeszcze Noted Natascha Yakuza ( II lokata ) - suczki pregowane; Komma Z Krainy Szczęścia, Oh La La Nostrum - suczki zółte; Oliwier Alfa Hara - pies zółty; żaden pregowany pies w klasie mlodziezy nie startował :wink:
Marta !!! Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Żadnego pręguska w młodziezy? O.. A czemu tak? Ciekawe jak bedzie w Lesznie bo my tam właśnie w pręgowanych chłopakach w młodzieży sie pokażemy.. :)
Paweł&Fabian Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Alf a w zoltych w mlodziezy byl Oliwier Alfa Hara?? nom to nie bylo z nim porownania?? powiedz cos o tym jesli mozesz
-=/\lf=- Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Oliwier Alfa Hara zajal II lokate, bodaj że rowniez dostal ocene doskonala, ale z Killerem przegrał. Pozniej bylo porownanie Killera z KLIO-KAVA Montenegro. To wszystko z relacji mojej siostry, mnie tam niestety nie bylo :( Jestesmy nowicjuszami no i jeszcze kiepsko sie znamy na "systemie" wystaw :( Ale jakbym byl w Słupsku, relacja na pewno bylaby bardziej dokladna :wink: A w necie tez nie moge doszukac sie dokladych wynikow :(
baster30 Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 W Słupsku był mały bałaganik bo KLIO dostała ocenę bdb więc nie powinna być porównywana niestety. Szkoda :cry:
sylwia i boksery Posted May 24, 2004 Posted May 24, 2004 Lokatowa może być i z bdb-nie może być natomiast w żadnym porównaniu. Niestety-nie pierwszy raz mamy mały bałaganik na wystawie 8)
isabelle Posted May 27, 2004 Posted May 27, 2004 Kochani bokserkowicze! Piękne macie pieski wszystkie! Niestety mojego ukochanego boksia nie ma już wśród nas. Chciałabym aby jakaś pamiątka po Nim pozostała dlatego umieszczam tu te 2 zdjęcia Jego słodkiej mordki. Reszta oraz "mowa pożegnalna" jest na forum Teczowy Most. Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam, abyście mogli cieszyć się swoimi przyjaciółmi jak najdłużej.
Marta !!! Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 Bardzo współczuję.. Twój pies był piękny i napewno niesamowicie kochany jak wszystkie bokserki.. Trzymaj się ciepło..
mrowka Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 isabelle bardzo Ci wspolczuje :( Piekny byl z niego pies... :(
Paweł&Fabian Posted May 28, 2004 Posted May 28, 2004 niom naprawde bokserk ładny był z niego:( A jakieś palny na następnego jeśli mo9żna wiedzieć?? Wiem że to może za szybko ale chyba najlepiej dać wspaniały dom kolejnemu jeśli można ?? czy sie myle
marmar Posted June 1, 2004 Posted June 1, 2004 Śliczny boksio był,az łzy sie cisna :cry: Mam nowe fotki czy ktos bylby mily i wstawili by je?
Recommended Posts