Marta !!! Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Picasso jest powalający !!!! Mnie się własnie taki "byk" marzy.. Tak dla mnie powinien wyglądac bokser.. Potęzny, silny, dumny.. CUDO !!! :)
Abi Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Sylwio wybacz, musze byc troszke zlosliwa bo taka moja natura, przyznaje sie na wstepie - jestem mega podla :oops: :oops: :oops: , ale wszyscy wlasciciele grubaskow twierdza, ze sa dobrze zbudowane :-? :wink: :wink: :wink: Ja mimo wszystko, bez wzgledu na to czy to tluszczyk czy miesnie - polecam trening :D :D :D Mnie grubiastosc psiakow wpedza chyba w kompleksy, bo wszyscy moi znajomi twierdza, ze na Bazyku mozna by sobie zeby polamac :cry: Pozdrawiamy
Abi Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 A tak juz bez zlosliwosci, to widze, ze mamy wspolna pasje - obroze, smycze, szelki :D :D :D , kochamy "ubierac" nasze pieski :lol:
sylwia i boksery Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 A tak juz bez zlosliwosci, to widze, ze mamy wspolna pasje - obroze, smycze, szelki :D :D :D , kochamy "ubierac" nasze pieski :lol: W domu robi się niezła rupieciarnia z tego powodu :D Ale fakt-uwielbiam to :wink: Zawsze mi mało-na szczęście nie mam w domu oponentów i mogę do woli nadwyrężać mężowską kieszeń :wink: Co bardzo cieszy zarówno mnie jaki i mojego męża :roll: Co do tłuszczyku Picasikowego-to nie ma go wcale aż tak wiele :wink: -może to zdjęcie wyszło tak monstrualnie-w sumie sama się lekko przeraziłam :-? Może w najbliższym czasie pstryknę coś nowego i będziemy konfrontować :wink:
sylwia i boksery Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Picasso jest powalający !!!! Mnie się własnie taki "byk" marzy.. Tak dla mnie powinien wyglądac bokser.. Potęzny, silny, dumny.. CUDO !!! :) Z tym cudem to bez przesady 8) Takie byki niestety mają spowolnione reakcje :wink: -bardzo filozoficzne podejście do świata,iście myślicielskie :wink: Natomiast reakcje wyskokowe do innych psów-to błysk i ponad 40kg wisi na smyczy flexi :-? Ale dzięki za słowa otuchy :wink:
Abi Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 TAK nowe obrozki i smyczki to prawdziwa przyjemnosc. U mnie to prawie choroba, jesli wytrzymam pol roku z jedna obroza na Bazyku to bedzie rekord :P . Pieski moich przyjaciol nosza obroze po Bazylim (jak im je przekazuje to sa prawie nowe), a i ja czesto od kogos "wyciagne" obrozke, ktora mnie urzeknie. Teraz poluje na cos naprawde extra. :D
sylwia i boksery Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Abi :o -ja też szukam czegoś ekstra-to chyba właściciele boksików budzą sie z zimowej zapaści. Najfajniejsze jest to,że sama nie wiem,czego szukam :wink: ******************************************************* I jeszcze zdjęcie Picassa z tego samego spaceru-to specjalnie dla Abi :wink: ,żeby doszukała się chociaż troszeczkę mięśni pod tłuszczykiem u mojego psiska :wink: :lol: :lol: Tutaj kawaler wyszedł stanowczo lepiej :D ******************************************************* A tutaj Drachmusia w szeleczkach. Jeszcze kilka dni a sunia będzie miała 5 urodzinki(31 marca) :D
Abi Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: :fadein: PIEKNE BOKSIE!!! Nie pamietam dokladnie, ale czy oba psiaki maja zblizone pochodzenie, sa calkiem do siebie podobne :D Tez mamy szelki manmatu, ale bazy nie jest milosnikiem szelek. Wiesz o czym mysle, kurcze - obroza ferplast czerwona na click - clack, super widzialam w katalogu, ale nie ma w Polsce i nie chca sprowadzic :evilbat: . Jesli znajdziesz cos fajnego daj znac. Obrozka w lapki tez jest super, ale zima bardziej mi sie podobala na moim bokserku. Obroza Picassa na zdjeciu na plazy (chyba na plazy) wyglada interesujaco. :D
sylwia i boksery Posted March 17, 2004 Posted March 17, 2004 Nie pamietam dokladnie, ale czy oba psiaki maja zblizone pochodzenie, sa calkiem do siebie podobne :D Brat i siostra dokładnie-Drachma jest starsza o 2 lata. Wiesz o czym mysle, kurcze - obroza ferplast czerwona na click - clack, super widzialam w katalogu, ale nie ma w Polsce i nie chca sprowadzic :evilbat: .Jesli znajdziesz cos fajnego daj znac. Dam znać napewno :D Obrozka w lapki tez jest super, ale zima bardziej mi sie podobala na moim bokserku. Obroza Picassa na zdjeciu na plazy (chyba na plazy) wyglada interesujaco. :D To rzeczywiście była fajna obroża-na dodatek z odblaskiem. Ale nadgryzł ją ząb czasu i niestety jest lekko hm...zdezelowana :D Łapkowane obroże z manmat'a rozwaliły mnie całkowicie-kupiłam każdemu boksikowi po jednej. Picasso niestety ma łeb za duży,więc obroża przeszła na Drachmusię :wink: Z manmat'a mam jeszcze ubranka zimowe dla moich maluchów-ze znaczkiem firmowym-pełny odlot :wink: Psiaki je uwielbiają - wszystkie bez wyjątku-same nastawiały się do ubieranie przed zimowym spacerkiem w mrozie :D :D Nawet babcia,raczej nie rozpieszczana w poprzednim domu uwielbia swoje ubranko.
Marta !!! Posted March 18, 2004 Posted March 18, 2004 A mnie się takie byczki podobają i juz.. Nie widziałam Picassa na żywo ale wierze,że to nie tłuszczyk ;) (bo tłuscioszka mieć bym oczywiscie nie chciała) :) W każdym razie troszkę żałuję,ze Graf to taki "śledzik" Ale on ma jeszcze czas.. Może nabierze takiej masy na jaka liczę.. :) Ps. Drachma slicznie tu wyszła..
anastazja Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Picasso-jestes wielki! Moze sie podzielisz z Corisem? :D Moj tez juz wazyl ponad 40 kg, ale taki duzy to nigdy nie bedzie!!! Kufi-no ladnie, juz na panienki w tym wieku? :lol: :lol: :lol: Ha-ja tez dam pamiatki z przeszlosci :) Na fotkach malenswo ma 6 tygodni, czyli 1,5 tygodnia przed przybyciem do nas :D http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/5036.jpg a co z tego wyroslo? :D 8) :lol:
Kazik@ Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Wyrosło piękne byczysko :D :D Corsi jest naprawde pięknym psem, a jak cudnie stoji :D Crazy@
Marta !!! Posted March 20, 2004 Posted March 20, 2004 Jakiż on był słodziutki jako maluszek.. :) Nic tylko miziać takiego.. :) Teraz jest równie piękny.. No i chyba jest jednym z najbardziej fotogenicznych boksiów jakie znam.. Cudnie wychodzi na fotkach (podobnie jak w rzeczywistosci).. :) Ah.. Co ja bym dała za fotki Grafa z tego okresu.. :( A mam tylko jedną - sciagnięta zresztą z netu.. :(
sylwiaskalska Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Zapraszam na najnowsze zdjęcia do galerii dogomaniaków mojej Tekilki http://www.galeria.ipto.info/details.php?image_id=669 http://www.galeria.ipto.info/details.php?image_id=665 http://www.galeria.ipto.info/details.php?image_id=666 http://www.galeria.ipto.info/details.php?image_id=664
Dalmati&Maja Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Super te Wasze boksery :D !!! Gratuluję piechow!!!
Miga Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Czasem do Was zaglądam by poopodziwiać Wasze pieski, sa niezwykle fotogeniczne. Oby więcej takich fotek. :klacz:
bartek_yo Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 jakie fajne boksie :angel: anastazja twoj coris jest najladniejszym bokserem jakiego widzialem (moim skromnym zdaniem) a jaki byl fajnie pomarszczony za mlodosci :lol: sylwia twoj/a tekila ma super pychol :lol: taki slodki hehe
Miga Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 jakie fajne boksie :angel: anastazja twoj coris jest najladniejszym bokserem jakiego widzialem (moim skromnym zdaniem) a jaki byl fajnie pomarszczony za mlodosci :lol: sylwia twoj/a tekila ma super pychol :lol: taki slodki hehe Mnie tez się Coris bardzo podoba, a jesli masz wątpliwości czy Tekila to on to zajrzyj na wyżej podane linki ;)
Aireedhelien Posted March 22, 2004 Author Posted March 22, 2004 anastazja twoj coris jest najladniejszym bokserem jakiego widzialem (moim skromnym zdaniem) coris wszystkich tak chyba urzeka - ja tez twierdze ze jest niezwykle piekny :D
baster30 Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 Mam pytanie nie na temat ale wybaczcie. Anastazja czy masz jakiś sposób na białą sieść na brodzie? Jak widzę na zdjęciach Coris nie ma z tym problemu.
Agga Posted March 22, 2004 Posted March 22, 2004 No piekne zdjęcia...hmmm cudeńka z tych naszych bokserków...
Marta !!! Posted March 23, 2004 Posted March 23, 2004 To porównanie mojego malucha (niestety kupilismy go jak miał prawie 4 miesiące więc nie wiem jaki byl jako szczeniacek.. :( ) Mały Grafcio (3,5 miesiąca) http://www.lukrowi.pl/galeria/_img/3257.jpg Prawie duzy Grafcio (9/10 miesięcy) Ps. Basterek jest naprawdę boski.. Coris też-ale to już mówiłam nie raz.. :) Wszyyystkie boksy są piękne.. :)
Recommended Posts