Bodziulka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tigrunia ma uśmiech jak Julia Roberts :evil_lol:
Iza i Avanti Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Julia Roberts to paskuda przy Tigruni :) ;) :)
Szira/Gosia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcia Boryska:loveu: :loveu: :loveu: Dawaj tą piłę:razz: Mój portret:loveu: ale jestem piękny:loveu: Gdybyś nie miał kagańca a ja smyczy to bym ci pkazał:razz: Dobra daj już spokój z tymi zdjęciami:cool1: Spadaj już:cool1:
szmaja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol: Ja nie wiem, co jej dajesz do jedzenia, ale dobrze to wpływa na jej mimikę :P, piękny uśmiech, piękny!!!
DORRAG Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Szira/Gosia; napisał(a): Piękny:loveu: :loveu: Cudny:loveu: :loveu: Boksik
klaragniezno Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dopiero tu zajrzałam - po przerwie. Evaxon - dziękuję za propozycje wystawienia zdjęć mojego boksia, skorzystam; jeszcze dziś wyślę maila. Dziękuję i pozdrawiam.
Agga Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 hahah ale się uśmiałąm hihihi CUDO!!!!!:loveu: Boże zamkną mnie w wariatkowei z rozpaczy. :-(
e.v.a Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 :evil_lol: ja nic Tigrze nie daje:evil_lol: Borysek :loveu: klaragniezno czekam na foty :) narazie ich nie dostalam :)
Aganiok Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: padłam :megagrin: tak się przyglądam i przytglądam i wyszło mi, że Tigra się zakleiła ciągutką
Iza i Avanti Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Poznajcie gluto-roba.... Początki żebrania o jabłuszko...
szmaja Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ty sadystko! Zobacz, jak pies się stara, żeby Cię rozbawić, a Ty nic! :D Cudny glutorób :) - ucałuj w fafla!
Iza i Avanti Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 szmaja napisał(a):Ty sadystko! Zobacz, jak pies się stara, żeby Cię rozbawić, a Ty nic! :D Cudny glutorób :) - ucałuj w fafla! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ucałuję wtedy, jak będzie się mniej "starał"... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Dukat Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Szira/Gosia'] Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcia Boryska Mój portret:loveu: ale jestem piękny:loveu: Dobra daj już spokój z tymi zdjęciami:cool1: Powiem krótko... gdybym nie wiedział że to nie Dukat to bym powiedział, że to na 100% mój pies. SZOK !!
Szira/Gosia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='Dukat']Powiem krótko... gdybym nie wiedział że to nie Dukat to bym powiedział, że to na 100% mój pies. SZOK !! Przynajmniej wiesz co przeżyła właścicelka Boryska jak jej zdjęcia Dukata pokazałam:razz: Jeszcze jedno zdjęcie:loveu:
ola_k11 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Poznajcie gluto-roba.... Początki żebrania o jabłuszko... nie wiem czy to pech czy szczescie ale zaden z moich poprzednich bokserow a tym bardziej grzeczniusi Dingo nigdy sie tak nei faflunil :cool3: ale Dingo to zupelnie inna historia...jak jem cos pysznego to lezy na lozku i blagalnie spoglada w moja strone no poza pewnymi odchylami... ps. wiecie jest jedna rzecz ktora mnie w nim wkurza!! a mianowicie jak chce go wysciskac i wycalowac w fafla to on sie tak cieszy ze nie lezy spokojnie, tylko obkreca sie wkolko i skacze na mnei, gryzie wlosy i lize po twarzy...a ja chcialam tylko male buzi:evil_lol:
Bodziulka Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 [quote name='Agga']O mamo ale się gluci :crazyeye: Boszko :evil_lol: Fotki z serii "pędzimy na spacer" Więcej u nas w galerii: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2529627
Iza i Avanti Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Pęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęedzęęęęęęęęęęęęęęęęęe!!!!!!!!!!!!!!
Bodziulka Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Znalazłam kilka tachich faflastych fotek w domku dla ptaków
klaragniezno Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Evaxon jeszcze raz dziekuję za chęci - pomocy dla mnie niezdary, ale muszę przyznać że uparty ze mnie "człek" :) To jest moje psisko - Rickson :)
Magda-Amir Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 witam bokseromaniaków :grins: switne zdjecia i sliczny Rickson :cool3: :loveu: Amirus mój :p :
klaragniezno Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Amirus jest słodki - kochana mordeczka i ma fajny długi ogon :) Lizaweczka od Ricksona w fafelki Amirusa. Pozdrawiamy
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 klaragniezno :loveu: sliczny paskowiec:loveu: błahahahahaha
Brylancik Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol: Ukłony od sznauceromaniaków!:bigok: Fantastyczny uśmiech:Cool!::Cool!::Cool!:
Recommended Posts