Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcia Boryska:loveu: :loveu: :loveu:

Dawaj tą piłę:razz:

Mój portret:loveu: ale jestem piękny:loveu:

Gdybyś nie miał kagańca a ja smyczy to bym ci pkazał:razz:

Dobra daj już spokój z tymi zdjęciami:cool1:

Spadaj już:cool1:

Posted

[quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol:

Ja nie wiem, co jej dajesz do jedzenia, ale dobrze to wpływa na jej mimikę :P, piękny uśmiech, piękny!!!

Posted

[quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol:

:roflt: :roflt: :roflt: padłam :megagrin:

tak się przyglądam i przytglądam i wyszło mi, że Tigra się zakleiła ciągutką

Posted

szmaja napisał(a):
Ty sadystko! Zobacz, jak pies się stara, żeby Cię rozbawić, a Ty nic! :D
Cudny glutorób :) - ucałuj w fafla!

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ucałuję wtedy, jak będzie się mniej "starał"... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']
Tak jak obiecałam wstawiam zdjęcia Boryska

Mój portret:loveu: ale jestem piękny:loveu:

Dobra daj już spokój z tymi zdjęciami:cool1:

Powiem krótko... gdybym nie wiedział że to nie Dukat to bym powiedział, że to na 100% mój pies. SZOK !!

Posted

[quote name='Dukat']Powiem krótko... gdybym nie wiedział że to nie Dukat to bym powiedział, że to na 100% mój pies. SZOK !!

Przynajmniej wiesz co przeżyła właścicelka Boryska jak jej zdjęcia Dukata pokazałam:razz:

Jeszcze jedno zdjęcie:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Poznajcie gluto-roba.... Początki żebrania o jabłuszko...

nie wiem czy to pech czy szczescie ale zaden z moich poprzednich bokserow a tym bardziej grzeczniusi Dingo nigdy sie tak nei faflunil :cool3:
ale Dingo to zupelnie inna historia...jak jem cos pysznego to lezy na lozku i blagalnie spoglada w moja strone no poza pewnymi odchylami...

ps. wiecie jest jedna rzecz ktora mnie w nim wkurza!! a mianowicie jak chce go wysciskac i wycalowac w fafla to on sie tak cieszy ze nie lezy spokojnie, tylko obkreca sie wkolko i skacze na mnei, gryzie wlosy i lize po twarzy...a ja chcialam tylko male buzi:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...