Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aaaaaa sio sio przepiekna gołobrzuszna kluseczko:placz: :placz: :placz: bo siem zakocham i zapragne cie mniec:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

AgaZ napisał(a):
Dzięki Agga !!! To Tigrunia,leczy rany po Weguni!

ma na imie Tigra??:loveu: aaa jakie sliczne, slodkie imie takie najwaspanialsze na swiecie :loveu: i jakie dźwieczne:cool3: brzmi wspaniale:loveu:

Posted

Też tak myślę,nie ukrywam,że jesteś przewodnią inspiracją....Poza tym takiego opelka zawsze chciałam mieć-jest psinka.

Posted

AgaZ napisał(a):
Też tak myślę,nie ukrywam,że jesteś przewodnią inspiracją....Poza tym takiego opelka zawsze chciałam mieć-jest psinka.

:evil_lol: :loveu: :loveu:
macie juz galerie:cool3: ??

Posted

Będzie ,będzie tylko Aganioczek wyzdrowieje i mnie douczy,nauczy,objaśni.Pozdrawiam Tigrusię (moja śpi na poduszeczce obok córki,a miała sypiać na swoim legowisku:evil_lol:) .Skąd psy wiedzą,że na łóżko trzeba włazić???

Posted

AgaZ napisał(a):
Skąd psy wiedzą,że na łóżko trzeba włazić???

boksery mają genetycznie zakodowane 2 podstawowe funkcje życiowe: rycie się do wyrka i ganianie za piłką :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']

Zakochałam się:loveu:

jest PRZECUDNA!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: już nie mogłam się doczekać kiedy się dorwę do kompa :p

Posted

[quote name='evaxon']

Ojjj pazurki trzeba już powoli obcinać. :mad:
Zapraszam do mnie bo ja to lubie psiakom robić. :loveu:
Bo mimo że mam już dwa to nie dają mi tej radości i ścierają. :angryy:

Pozdrawiają dwie lwie paszcze (chociaż mi przypominają foczki). :evil_lol:

Posted

Franca81 napisał(a):
Ojjj pazurki trzeba już powoli obcinać. :mad:
Zapraszam do mnie bo ja to lubie psiakom robić. :loveu:
Bo mimo że mam już dwa to nie dają mi tej radości i ścierają. :angryy:

Tigra ma pazurki wsam raz :) jak jej obetne to na rdzen natrafie i beda krwawic:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...