bonita Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 DORRAG napisał(a):To jeszcze trzy zdjęcia:p Jakie ona świetne minki robi. A ta pierwsza fota C U D N A:loveu:
DORRAG Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 bonita; napisał(a):Jakie ona świetne minki robi. A ta pierwsza fota C U D N A:loveu: dziękujemy :p cieszę się że zdjęcia się podobają no to dam jeszcze dwa tym razem domowe (wreście kupiłam sobie cyfrówkę i zamęcze was zdjęciami :eviltong: )
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 My nie mamy nic przeciwko zamęczaniu nas:lol:, a może galeryjka pomarszonej ślicznoty?:lol::evil_lol:
DORRAG Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Imbir1; napisał(a):My nie mamy nic przeciwko zamęczaniu nas:lol:, a może galeryjka pomarszonej ślicznoty?:lol::evil_lol: No pewno że będzie galeria:p jak będę mieć troche więcej czasu :cool3:
Imbirka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 no to czekamy na galeryjkę pomarszczonego faflaka:multi::loveu::lol:
Bodziulka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 DORRAG napisał(a): (wreście kupiłam sobie cyfrówkę i zamęcze was zdjęciami :eviltong: ) nie, nas się nie da zamęczyć faflakami :evil_lol:
ola_k11 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 no zupelnie poprawilam sobie humorek!!!! bo mnie znowu smuty dopadly... :( ale jak tylko obejrzalam zdjatka to usmiech takiej wielkosci :-D mi sie na twarzy pojawil!!! sliczne sa psiule!!! po protu do wycalowania!! prosze wszystkich wlascicieli boksiow o ucalowanie ich w same fafle ode mnie ;) na spacerku w lesie Dingus zjada patyczaka :-D zdjecie z typu "jaki ja jestem biedny"
Dinho Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Skad my to znamy.. Rani pod kołdra ja obok marzne.. :]
DORRAG Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 ola_k11; napisał(a): zdjecie z typu "jaki ja jestem biedny" Ale ma biedaczek minkę :p
ola_k11 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 DORRAG napisał(a):Ale ma biedaczek minkę :poj on nie taki biedaczek :) zapewniam Cie ze takiej minki uzywa w celu zdobycia tego co chce!! :cool3: tu np chcial spac a ja mu nei dawalam :evil_lol: Dorrag nie moge sie napatrzec na pycholek Fiony!! ona jest sliczna...a to zdjecie w kocyku...hmmm mniami!!!
DORRAG Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 ola_k11; napisał(a):oj on nie taki biedaczek :) zapewniam Cie ze takiej minki uzywa w celu zdobycia tego co chce!! :cool3: tu np chcial spac a ja mu nei dawalam :evil_lol: Znam doskonale takie minki :cool3: moja robi dokładnie tak samo jak coś chce a ja nie pozwalam ola_k11; napisał(a): Dorrag nie moge sie napatrzec na pycholek Fiony!! ona jest sliczna...a to zdjecie w kocyku...hmmm mniami!!! cieszę się że fionula się podoba:p no to jeszcze coś wkleje:evil_lol:
Imbirka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Dorag zakładaj galeryjkę Fiony, będziemy ją podziwiać:lol:
AgaiTheta Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 I my się pokażemy :) Moje dzieciaczki :loveu: eeee gdzie Wy wleźliście? Moja dameska kochana :loveu: Buziaki znad morza!!! Thetunia po powrocie (żeby mi jakieś upierdliwe ciotki nie mówiły, że bez podusi!)
DORRAG Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 AgaiTheta; napisał(a): Thetunia po powrocie (żeby mi jakieś upierdliwe ciotki nie mówiły, że bez podusi!) To zdjęcie jest śliczne:loveu: a boksia urocza:loveu: :loveu: :loveu:
ola_k11 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 DORRAG napisał(a): Dorrag wklejaj ona jest sliczna, nie moge sie napatrzec...:) AgaiTheta napisał(a):cos slicznego z niej jest...:lol:
niki_ill Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Witam Jako, ze chora jestem i siedze w domu, obpstrykalam moje zoltki :) Nera myslicielka: Aygo, jak zawsze mysliciel :) Jesiennna depresja : A co za oknem slychac? Tam jest moja pilka!!! Kto mi ja poda? Oczywiscie ja :) Pozdrawiamy:evil_lol:
DORRAG Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 niki_ill; napisał(a): Piękne te twoje boksie:loveu:
Iza i Avanti Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 To i my coś wrzucimy: pilnuję mojego autka... a tu zapoznaję się z cud dziewczyną... nie oddam ci tego, nie! nawet jak będziesz mnie prosił, całował i głaskał!
Recommended Posts