DORRAG Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Klaragniezno piękny jest ten twój Rickson :loveu: :loveu: ,Daj jeszcze jakieś foteczki:cool3:
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 Brylancik napisał(a):Ukłony od sznauceromaniaków!:bigok: Fantastyczny uśmiech:Cool!::Cool!::Cool!: :evil_lol: dzieki:evil_lol:
Kitka20 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 och jeju jak mnie dawno tu nie było miałam kłopoty z netem a tu takie fajne fotki hehe
AśkaK Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='evaxon']usmiech od Tigry dla wszystkich :evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Nie no, już dawno tak się nie uśmiałam!!!:-D :lol!:
Agga Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='evaxon']klaragniezno :loveu: sliczny paskowiec:loveu: błahahahahaha Jak ten pies tam się zmieścił????:evil_lol:
e.v.a Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='Agga']Jak ten pies tam się zmieścił????:evil_lol: a jak ten pies wszedl na drzewko??:evil_lol:
klaragniezno Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Wszystkie zdjęcia są fantastyczne, a bokserki - jak to bokserki - piękne :) Co prawda nie mam zdjęcia Ricksona w budce do ptaszków ani tak fantastycznie śmiejącego się ( :) ) ale dorzucę cosik..... Jego ulubiona zabawa - aport na wodzie Rickson z pluszowym kumplem i znowu w wodzie POZDRAWIAMY
DORRAG Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 klaragniezno; napisał(a): Cuudny:loveu: :loveu:
Agga Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='evaxon']a jak ten pies wszedl na drzewko??:evil_lol: Za duzo tych pytań:lol:
Bodziulka Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='Agga'] Za duzo tych pytań:lol: To jest bokser - więc wszelkie pytania są zbędne :evil_lol:
Agga Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To, że bokser to się rzuca w oczy. Ale co on robi w budzie i na drzewie.
klaragniezno Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 O MATKO ! Jaka słodzizna..... Imbir - sułtan Coraz lepsze są tu zdjęcia, a ten uśmiech Tigry.... ja nie mogę ..... i pies w budce.... Fantastyczne fotki, dawajcie następne
AśkaK Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='klaragniezno']Wszystkie zdjęcia są fantastyczne, a bokserki - jak to bokserki - piękne :) Co prawda nie mam zdjęcia Ricksona w budce do ptaszków ani tak fantastycznie śmiejącego się ( :) ) ale dorzucę cosik..... Jego ulubiona zabawa - aport na wodzie Rickson z pluszowym kumplem i znowu w wodzie POZDRAWIAMY JAKI ŚLICZNY !!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :cool2: :megagrin: :-D :-D :-D :biggrina: No koments!:evil_lol:
leemonca Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no to ja też pokażę swojego czubka:razz: zmagania ze świńską skórką
bonita Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='leemonca']no to ja też pokażę swojego czubka:razz: zmagania ze świńską skórką Ale piękny :loveu: Proszę o przekazanie całusów:loveu:
Bodziulka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ciekawe czym to ucho było nasączone :razz: :evil_lol:
klaragniezno Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 tak Rickson się załamał kiedy dowiedział się że nie pozna osobiście wszystkie boksie z dogo.... :)
Bodziulka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='klaragniezno'] tak Rickson się załamał kiedy dowiedział się że nie pozna osobiście wszystkie boksie z dogo.... :) :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Aga K Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Hej wszystkim, dawno mnie nie było i tak oglądaam .... ogląądaaaam .... i oglądaaaam .... i ze śmniechu nie wyrabiam z pewnych fotek. Śliczne są wasze fafluńce :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam :)
Magda-Amir Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ah ile cudnych zdjec :loveu: :loveu: mina pt: rusz mi to co mam w japie to pozalujesz :lol: :lol: cudne a Imbir ma niezłe afro :cool3: :cool3: :loveu: to teraz Amir = potffór
Recommended Posts