mrowka Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Marta nie mam pojecia-mam zdjecia na wp :-? Masz jakies nowe fotki Grafa :) :) :) To czekamy(tu albo na poczcie :P ) na nie z niecierplowoscia..
Aireedhelien Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 Marta sprawdz dokladnie wszytskie nazwy zdjec, adres linku itp blad 404 to blad ze taki plik nie istnieje.
Marta !!! Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 NIe bardzo rozumiem.. :( Jak to mam sprawdzić nazwy.. Pliki nazywają sie tak jak u mnie na kompie... Nazwy same sie wczytały podczas wgrywania.. Co masz na mysli?
Aireedhelien Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 teraz to ja nie rosumiem - zdjecia nie chca sie wyswietlic jak wpisujesz ich adres czy na serwerze???
Marta !!! Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Na serwerze.. Wchodzę sobie w swoją pocztę, w ten konkretny folder i jak chcę otworzyć fotkę to wyskakuje mi błąd.. :( Tego własnei nie rozumiem.. obiłam wszystko tak samo jak przedtem.. Nawet 2 razy i nic.. :(
Aireedhelien Posted January 9, 2004 Author Posted January 9, 2004 ech to nie wiem co ci doradzic. moze to jakis blad z serwerem :roll:
hohufka Posted January 9, 2004 Posted January 9, 2004 Tu jest parę zdjęć Bora, w wieku od 2 miesięcy do dnia wczorajszego http://b1s.fm.interia.pl/index.html
zachraniarka Posted January 12, 2004 Posted January 12, 2004 Witam wszystkich bokseromaniaków! Wpadłam pooglądać zdjęcia. Bardzo lubię boxy, mój pierwszy rodzinny pies należał właśnie do tej rasy. Był to piękny żółty boxer o imieniu Jack. Było to bardzo dawno temu, ale wielki sentyment został do dziś. Fajne te Wasze pociechy, pychole mają długaśne prawie jak mój labrador :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :D , szczególnie Abi i jej Bazika (który jest najlepszym kumplem mojego Hugolca)
Aireedhelien Posted January 13, 2004 Author Posted January 13, 2004 pychole mają długaśne prawie jak mój labrador skoro wiekszosc to te bez rodowodu to nie ma sie czemu dziwic :wink:
Agga Posted January 13, 2004 Posted January 13, 2004 Ja musze kupić film i porobie Sarze fotki. Ma nowe ubranko więc trzeba zrobić
mrowka Posted January 14, 2004 Posted January 14, 2004 Jak slodko wygladaja na tym pierwszym zdjatku mhhh ;) Nie ma to jak widok dwoch psiakow spiacych razem..
Agga Posted January 15, 2004 Posted January 15, 2004 Mrówcia nie masz wyjścia musisz miec drugiego boksia :lol:
Aireedhelien Posted January 16, 2004 Author Posted January 16, 2004 grafcio to juz duzy chlopczyk hyhy - pikny jak to sie u nas mowi
mrowka Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 :o ale z niego zrobil sie chlop ;) Marta coz ja bede pisac.. pisalam to juz tyle razy to napisze jeszcze raz Grafcio jest pikny :) Ucaluj go i podrap za uszkiem i mam jeszcze dla niego :bluepaw: -lapka Mejka :D Wklejac tu wecej fotek!
sylwia i boksery Posted January 16, 2004 Posted January 16, 2004 Marta-biegiem z Grafiskiem na wystawy!!!! Pięknie stoi,ustawia się-jestem dumna,że tak ładnie nam rodzinka wyrasta :D Ma zadatki na showmena-koniecznie podtrzymuj jego naturalną chęć ustawiani się w taki sposób! Graf jest jeszcze bardzo młody ale już widzę,że pięknie potrafi eksponować swoją sylwetkę-taki gnojek i już pokazuje kłąb :D Super. Proszę o więcej fotek :D
Marta !!! Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Grafcio wysciskany, wycałowany i wydrapany.. :) Strasznie mi sie miło zrobiło po przeczytaniu waszych postów.. :) Dzięki w imieniu Grafcia za komplementy.. Sylwio ja się na tym nie znam ale tobie wierzę w 100% Ostatnio zupełnie przestałam Grafa ustawiac "sztucznie" Wszelkie próby spełzały na niczym więc dałam sobie spokój.. Zwłaszcza,ze z moich obserwacji wynika,ze najfajniej młody pokazuje sie bez mojej ingerencji,poprostu "na inne psy". Mam nadzieję,ze na wystawie też tak bedzie bo inaczej to leżymy.. ;) Całuski dla wszystkich boksiów !!!!!!
sylwia i boksery Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Graf potrafi bardzo ładnie,sam z siebie obciążać przód i na niego przenosić "całe ciało"-bardzo ładnie! Ma to po Tatusiu-Tongo też potrafi być "cały z przodu" :lol:
Marta !!! Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Serio? W życiu bym sama tego nie wydedukowała.. :) U koni pożadane jest odciążenie przodu i przeniesienie cięzaru na zad.. Tym bardziej jestem zaskoczona,ze u psów jest odwrotnie.. :) Ale skoro twierdzisz,ze tak ma być a Graf robi to sam to bardzo sie ciesze.. Ciekawa jestem jak wypadnie na wystawie... :) NIe mogę sie doczekac debiutu... Dziękuję za cenne wskazówki.. Usciskaj Picassa i Muszkę...
sylwia i boksery Posted January 17, 2004 Posted January 17, 2004 Popatrz na zdjęcia bokserów(dobre oczywiście)-napakowany :wink: przód,wysoki kłąb-to właśnie przeniesienie ciężaru na przód,ustawienie "na paluszkach" powoduje taki efekt-wypięcia piersi i podwyższenia chłopaka. No i wtedy można w miarę łatwo korygować kątowanie tyłu. Praca zadem i jego obciążenie u konisia chyba jest pożądana podczas pracy :o -araby podczas treningu stoją mocno na nogach(szczególne zaparcie przednich) ale obciążają przy tym częścią ciężaru przód. U bokserów jest podobnie-nawet szyja jak u araba :wink: -powinna być "wyciągnięta".
Recommended Posts