Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja bym bardzo prosila o numer BIC ([U][COLOR=#0000ff]International Bank Account Number)[/COLOR][/U]
[COLOR=black]bez tego numeru nie moge przeslac pieniedzy.Dzwonilam juz do zwiazku ...podano mi numer 83,ale to nie jest ten...numer BIC musi miec od 8 do 11 znakow.Blanka jesli by to bylo mozliwe to dowiedz sie o ten numer.[/COLOR]

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blanca ja tez bardzo dziekuje za odpowiedz,bardzo mi :ylsuper: to pomoglo.

[COLOR=red][B]Wszystkim zycze zdrowych,wesolych i spokojnach swiat Bozego Narodzenia i radosnego,szczesliwego Nowego Roku 2006!!!![/B][/COLOR]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]I do zobaczenia w Glogowie:thumbs: [/COLOR][/B]

Posted

[B][SIZE=3][COLOR=red][FONT=Arial]A ja wam życzę Wesołych Świąt, Udanego Sylwestra oraz [I][U][COLOR=orange]ŻEBY SPEŁNIŁY SIĘ WSZYSTKIE WASZE NAJSKRYTSZE MARZENIA[/COLOR][/U][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=red]I jak mówił Ki-wi...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=deepskyblue][COLOR=blue]Do zobaczenia w Głogowie[/COLOR] [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=darkorange]ps Życzę wam jeszcze, żeby udała wam się bardzo ta wystawa ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Asiaczek']No, w Głogowie będzie nas sporo. Obyśmy tylko w tym tłoku mogli się spotkać. Może być ciężko... Bo to i wystawa 2-dniowa i ciasno. Ale próbować warto!:lol: :lol:
Pzdr.[/quote]

Asiaczku my jedziemy po raz pierwszy do Głogowa, możemy się samochodem doczepić???? bo nie wiem gdzie jechać a na dwa zawsze raźniej???

Posted

[quote name='Musiałek']Asiaczku my jedziemy po raz pierwszy do Głogowa, możemy się samochodem doczepić???? bo nie wiem gdzie jechać a na dwa zawsze raźniej???[/quote]
[B]Musiałek[/B] - bardzo chętnie. My jedziemy z Bongobongo, jej samochodem. O której będziemy się zbierać i ruszać z W-wy - jeszcze nie ustalałyśmy. Dam znać na priv, jak już to będzie ustalone, OK?
Pzdr.

Posted

My chyba jedziemy z jedną ze Zmorek. Tylko że nie wiem czy na czas zgłosiłam bo pisze że do 30-go i tak zrobiłam ale po 20-tej... Będe miała w samochodzie miejsce dla kogoś z psem. Mieszkam w Dąbrowie Górniczej. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam.

Posted

przyjmowanie zgloszen zakonczone - pewno niedluga zaczna przychodzic potwierdzenia :)

czy orientuje sie ktos czy na stronie pojawi sie plan sedziowania ? bylo by to bardzo wskazane chociazby z tego wzgledu zeby uniknac tloku

Posted

o ile mi się dobrze zdaje to powinna być rozpiska ile psiów w poszczególnych klasach i raczej plan sędziowania też :D a ja czekam na potwierdzenie :roll: i tak się zaczęłam zastanawiać czy dzwoniłam żeby zobaczyć czy doszło :roll:

Posted

Jak ktoś potrzebuje skontaktować się z O/Głogów, to przypominam, że Oddział czynny jest w środy - czwartki (czyli jutro i pojutrze) w godzinach 17.00 - 20.00, tel 076/85 23 583.
Dzwońcie i potwierdzajcie/ustalajcie itp.
pzdr.

Posted

Tak załuje , ze nie moge jechac na te wystawe....
Bardzo fajne są te wystawy w zimie....
Pozdrawiam i zycze sukcesów wszystkim w Głogowie