Ania-Sonia Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 evita. napisał(a):Czy wiadomo coś nowego o Kaprysku ? Agat21 teraz chyba ciągle w rozjazdach i rzadko zagląda na dgm. Ale na bank trzyma rękę na pulsie i u Kaprysia myślę wszystko OK :lol: Akucha, masz rację. Kapryska nie da się nie kochać. On, w całym tym swoim psim nieszczęściu, jest taki pogodny, cierpliwy, spokojny. No, a odkąd ma wózeczek naprawdę może mieć jeszcze trochę przyjemności w życiu. Ja cały czas wierzę, że cud własnego domku się ziści... Quote
agat21 Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Kochane, rzeczywiscie jestem teraz przez dluzszy czas poza Polska, ale z Kapryskiem mam kontakt caly czas - tzn. z osoba, u ktorej jeszcze caly czas jest :razz: Ta pani naprawde sie do niego przywiazala i dba o niego bardzo - z przeniesiem Kapryska do hoteliku zdecydowala sie poczekac az do czerwca, do mojego powrotu, zeby miec mozliwosc czestego odwiedzania go razem ze mna (ona nie ma samochodu,a do hoteliku kawal drogi z W-wy). Mam nadzieje tak poza tym, ze ten pobyt w hoteliku nie bedzioe zbyt dlugi .. :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Hej, Agatko :multi: Tylko jak będziesz jechała do Kaprysia to pamiętaj o mnie :cool3: Stęskniłam się za nim :lol: I pozdrów serdecznie Panią Jadwigę :multi: Quote
agat21 Posted May 26, 2006 Author Posted May 26, 2006 Ania, jasne, ze bede pamietac! dzieki za pamiec! :lol: Quote
Irkowa Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Kaprysek juz w hoteliku kiedy on zjadzie dom? czy wogole go znajdzie? Quote
Ania-Sonia Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 A więc Kaprysek wrócił do hotelu :roll: Jak zniósł tą przeprowadzkę? Quote
Ania-Sonia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Kapryskowi na pewno nie dzieje się krzywda w hoteliku. Tyle, że tego domku ciągle nie widać :-( Quote
gamoń Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Co tam u kochanego Kapryska .Czy na zime znajdzie kacik u p.Jadwigii aby łapki nie marzły?;) Quote
asiaf1 Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Wczoraj napisałam do Agaty i dowiedziałam się, że na szczęście Kaprysek jest już od 1,5 tyg. u Pani. Tylko z łapkami juz nie najlepie:shake: Quote
gamoń Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Mysle ze niestety juz lepiej nie bedzie i ciesze sie ze jest z Pania Jadwiga.To bardzo zacna osoba .Poznałam ja w schronie na Paluchu. Kaprysku zyczymy zdrówka i miłosci.;) Quote
tania Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Dopiero znalazłam ten wątek, nie do wiary ile złego się dzieje, co do imienia Kprysek to przecież nie odzwierciedla ono jego charakteru, to taki dzielny psiaczek...niech zostanie u Pani Jadwida forever&ever..czekamy na wieści Quote
Ania-Sonia Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Biedny Kaprysek, musi mu być ciężko z tymi biednymi nóżkami. Ale jak dobrze, że jest już u Pani Jadwigi. Quote
tania Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wciąż nie mam odpowiedzi...czy Kaprysek nadal jest u Pani :lilangel: Jadwigi Quote
tania Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 czy ktoś coś wie? Kaprysek jest cały czas u Pani Jadwigi? Quote
gamoń Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Pytasz ,wiec odpowiadam.Kaprysio jest u Pani Jadwigi.Ona go bardzo kocha i z nią na pewno zostanie.:multi: Quote
tania Posted September 13, 2006 Posted September 13, 2006 Dzięki za odpowiedź to...strasznie się cieszę:lol: :lol: :lol: Quote
agat21 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Kaprysek jest cały czas teraz u pani Jadwigi, ale nie jest dobrze.. Jego choroba niestety postępuje..:-( Już nie kontroluje oddawania moczu i musi nosić pampersy. Przez ostatni tydzień dostawał steryd, który miał poprawić sytuację, ale nie poprawił i w dodatku Kparysek zaczął pojękiwać w nocy.. Martwimy się z p.Jadwigą, że coś go boli.. Dzisiaj lekarstwo zostało odstawione i zobaczymy, czy poczuje się lepiej... Quote
asiaf1 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Tak mi przykro.:-( Dobrze, że ma Ciebie i p. Jadwigę. Kaprysku kochany nie poddawaj się! Quote
Recommended Posts