Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

Watek Saby

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/198254-%C5%BBadnych-dramat%C3%B3w-i-historii-mro%C5%BC%C4%85cych-krew-zwyk%C5%82a-onka?p=15927914#post15927914"]http://www.dogomania.pl/threads/198254-%C5%BBadnych-dramat%C3%B3w-i-historii-mro%C5%BC%C4%85cych-krew-zwyk%C5%82a-onka?p=15927914#post15927914[/URL]

Posted

Zapalcie lampkę na choince :-)

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/198329-NASZA-CHOINKA-pomaga-ostrowskim-psom.-Zapal-światełko-przekaż-dalej?p=15934764#post15934764[/URL]

Posted

Ewa, zapytaj o wyjaśnienie właściciela schroniska, dlaczego chuda onka nie przyjechała do Warszawy. On mi, niestety, nie chce tego powiedzieć. Może Tobie powie

Posted

[quote name='Fela']Ewa, zapytaj o wyjaśnienie właściciela schroniska, dlaczego chuda onka nie przyjechała do Warszawy. On mi, niestety, nie chce tego powiedzieć. Może Tobie powie[/QUOTE]

To nie jedyne pytanie. Plus prośba o zdjęcia do ogłoszeń psów....A ja z kierownikiem jakoś za specjamnie kontaktu nie mam i dzwonić nie mam po co, bo nie mam funduszy na utrzymanie tej onki a napisałaś, że Wy ją zabierzecie. Chyba można coś wykombinować, żeby ktoś ją przywiózł? Albo ktoś po nią pojechał. Przecież jeszcze kilka osób z Tobą działa...

Posted

Enia, niestety wiemy. Wszystkie psy z Siedlec trafiają do Ostrowi. Jeśli nie znajdą się dla nich domy tymczasowe, będzie bardzo kiepsko - w schronisku nie tylko parwowiroza, ale i brak jakiegokolwiek w miarę ciepłego pomieszczenia dla maluchów.

Posted

Rany boskie, a myślalam, że jest lepiej....
[quote name='Fela']Enia, niestety wiemy. Wszystkie psy z Siedlec trafiają do Ostrowi. Jeśli nie znajdą się dla nich domy tymczasowe, będzie bardzo kiepsko - w schronisku nie tylko parwowiroza, ale i brak jakiegokolwiek w miarę ciepłego pomieszczenia dla maluchów.[/QUOTE]

Posted

Tak, ta akcja jest przeznaczona na pomoc psom ze schroniska w Ostrowi. Bardzo zapraszamy do udziału. Wprawdzie zazyna być ciężko z zapaleniem lampki, bo strona chyba oblężona i teraz wolniej działa. Ale przy odrobinie cierpliwości udaje się zapalić :-)). I od razu widać, że licznik światełek przeskakuje o jeden.

Posted

po suni z Zamoscia (która ma przyjechać jutro do nas) będzie ,daj Boze, miejsce w moim dt ... a że Ostrów nie taki kawał drogi, jak Zamosć czy kielce, to tak robię rozeznanie. O ile stowarzyszenie wyrazi chęć i przywiezie psa do mnie.

Posted

Malagos, małych suczek jest bardzo dużo. Wiesz doskonale, gdzie jest schronisko, masz o wiele bliżej niż ja. Może sama podjedziesz? I na Boga, o jakim stowarzyszeniu Ty piszesz? O stowarzyszeniu Niczyje? Z tego co wiem, chęci tam ledwo starcza na kruszewo, w ostrowi stowarzyszenie nie bywało od lat

Posted

A Ty, Felu nie działasz w żadnym stowarzyszeniu? Na które stowarzyszenie zbierany jest 1 procent i teraz "zapal światełko na choince"? Na to, którego szefowa jest esperanza?