Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• ronja

777

Top Posters In This Topic

Posted

Moja ciocia poprosila mnie zebym pomogla jej znalezc pieska do adopcji.Marzy jej się ruda suczka,nie szczeniak,ale tez nie stara.Dom z ogrodem pod Warszawą.Przejrzalam dogomanię ale jakos nie udalo mi sie znalezc pieska ktory by pasowal do jej opisu.Moze wy bedziecie cos wiedzialy

Posted

Hanka jest ruda. Ma 10 miesięcy więc to w sumie jeszcze szczeniak, tyle że starszy. Radosna, pogodna, życiowa opymistka. Sięga mniej więcej do kolana i niewiele już urośnie, jest drobno-gabarytowa. Obecnie przebywa w hoteliku dla psów w Otrębusach.

Posted

JA JESTEM NIM OCZAROWANA!! już jedna osoba się o niego pytała, ale to ciężka sytuacja jest bo w tego co zrozumiałam pies miałby iść do domu z autystycznym chłopcem, więc jakakolwiek agresja, lęki wykluczone. Więc raczej odpada, no ale odesłałam na kontakt telefoniczny do Bogny. Niech sama oceni sytuacje..

Posted

Ofa juz w domu :D Piękna kochana, mądra, na spacerkach idealna, przewala się w sniegu, lasi i chodzi krok w krok i w ogóle najfajniesza na świecie- według jej nowych opiekunów ;)

Posted

Fifi w porządku. Robi się bardzo fajna. Kupy ok. Chyba trochę przytyła:lol:. Cały czas po trochu podjada karmę. Jest bardzo cierpliwa przy wyczesywaniu dredów. Wypadają z niej kłaczki sierści. Jest małym szczekaczem.

czy to nie cudo? Kto by pomyślał, żepod tym futerkiem jest szkielecik pokryty skórą. Ida dostałaś mojego maila?