Fela Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Muszę Was troszku zmartwić, niestety. Greta jak dotąd wakacjuje u p. Bogny, która nie przewiduje jek na razie kolejnego psiaka do odchowu. Podobnie z Bulim, który jest u p. Janiny. p. Janinie trzeba koniecznie pozwolić ochłonąc i odpocząć od naszych podopiecznych, wystraczą jej właśni. Miejsce Doriana niestety w hotelu jst paskudnie drogie. A Zuzka u Gamonia - cóż, trzeba Gamonia zapytać. Myślę, że ona by przyjęła, ale pod warunkiem, że byłaby to.... dreuga Zuzka, a co najmniej jej klon. Na razie cyba trzeba skoncentrować siły na szukaniu domków dla naszych aktualnych warszawskich potrzebowskich: Jagody, Bajki, Nitki, Karmelka! Quote
Lara Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 tez racja Felu :-( Z Karmelkiem i Jagodka (Jagodka bedzie w lutowym Moim Psie) proponuje wystartowac w TV jak tylko bedzie mozna. Jutro postaram sie cos ustalic z kolezanka. Niteczka u mnie moze siedziec, choc oczywiscie domku bedziem szukac aktywniej niz dotad. Bajeczke... no domek pilny, pilny... Quote
Lara Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 AAAAA... a co ze [B]Stuartem[/B]????? Moze mu temat zalozymy??? czy juz cos wiadomo i jakis domek sie szykuje??? No zamarznie nam ta skorka na kosteczkach :-( Quote
Fela Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Założmy mu wątek, bo ten dom nie jest pewny wcale, a jest ryzyko, że trafi byle gdzie. Taki piękny pies.... Quote
Lara Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Fela']Założmy mu wątek, bo ten dom nie jest pewny wcale, a jest ryzyko, że trafi byle gdzie. Taki piękny pies....[/quote] kto pieknie pisze? :razz: fotki chyba jakies mamy ladne. Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 Koniecznie - on tak bardzo potrzebuje pomocy. Strasznie się trząsł z zimna jak byłyśmy ostatnio. Biedny Stuart . Quote
AśkaK Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Chętnie założę Stuartowi temacik, choć z tym pięknym pisaniem różnie bywa :oops: ;) . Laro możesz przesłać mi fotki? [email][email protected][/email] Quote
malagos Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Fela, AśkaK - zawsze do usług! Tomek dziekuje za "dziekuje". Nawet tu kiedyś mruknął, na wiadomość, ze wetka w Warszawie za obejrzenie suni wzięła 46 zł, że on by nic nie wział..... A ja dziś znalazłam chyba 100-letnią jamniczkę, aha!:cool3: Quote
Lara Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='AśkaK']Chętnie założę Stuartowi temacik, choć z tym pięknym pisaniem różnie bywa :oops: ;) . Laro możesz przesłać mi fotki? [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] Asiu ja nie mam ladnych zdjec Stuarta, mam tylko takie co tutaj zamieszczalam ale malo widac psiaka zza tych krat... Chyba wczesniej byly ladniejsze fotki Stuarta Fela rozbila z Milady? Tak mi sie zdaje. A Twoja opowiesc o Zorro jest niesamowita! wiec postuluje abys o Stuarcie tez taka opowiesc napisala :lol: A apropos!!! [B]Mam OGROMNA PROSBE!!![/B] Jesli ktokolwiek zaklada jakiemus naszemu podopiecznemu temat na dogo to informujcie o tym nas w tym topicu, oki? :multi: I jeszcze jedno.... co sie dzieje z [B]Kącikiem[/B]??? :-( Quote
Milady Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Kącik już znalazł Pancię, która miała po niego aż z Łodzi przyjechać... ale wcześniej został wyadoptowany przez kogoś z Ostrowii A ja mam fajne zdjęcia Stuarta. Quote
Lara Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Milady']Kącik już znalazł Pancię, która miała po niego aż z Łodzi przyjechać... ale wcześniej został wyadoptowany przez kogoś z Ostrowii [/quote] hm... :shake: Quote
Fela Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 O tym, że Kącik znalazł dom, zanim przyjechała po niego pani z Łodzi, pisałam już tutaj... Adres mamy, możemy go odwiedzić, sprawdzić - to też chyba pisałam. Ale nie wiem, może nie? :hmmmm: bo ja mam galopującą sklerozę, hmmm, czasem sama za nią nie nadążam. Może to i lepiej, że Kącik poszedł do domu wczesniej, bo zaraz po tym, jak go zabrano ze schroniska, miało miejsce to przykre nocne zdarzenie. Kto wie, jak by się dla niego skończyło. A jeśli chodzi o zakładanie wątków i aukcji, to ja się nieśmiało przypominam z odezwą do Narodu. Informujcie nas. co kto zakłada, pls... No bo buchalteria musi być. Na to nie ma rady! Quote
Milady Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ja założyłam Bajce [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20392"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20392[/URL] Quote
AśkaK Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 To ja zakładam Stuartowi - dzięki Milady za świetne zdjęcia! Felu, o Kąciku pisałaś, nie tak źle z tą Twoją niby sklerozą!;) :evil_lol: Quote
Lara Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='AśkaK']To ja zakładam Stuartowi - dzięki Milady za świetne zdjęcia! [/quote] no to bede wspierac z cala moca :multi: [quote]Felu, o Kąciku pisałaś, nie tak źle z tą Twoją niby sklerozą!;) :evil_lol:[/quote] to ja w takim razie cos mam z pamiecia :oops: Quote
Milady Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Dzisiaj Ostrów bez nalotu? Dziewczyny - pomyśłmy wszystkie jak ogrzać szybkoo, tanio i tymczasowo ten budynek? Jak pomóc psom, które tam siedzą? Quote
Guciek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Moge poprosić o link do wątku Stuarta? ;-) Quote
Maćka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Milaydy, ja juz z Fela podsunelysmy wlascicielowi pomysl ocieplenie, trociak na noc w budynku boksow a nie w biurze, wlasciciel ma sie rozejzec za tym gdzies po bazarach itp. Tyle wiem :P Quote
malagos Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Na kocim forum wyczytałam, że została zarejestrowana fundacja "Animalia" w Wielkopolsce, pisze o tym Tika. Może poprosić o udostepnienie statusu do poczytania, moze jakies pomysly sie jeszcze nasuną? :oops: Quote
Lara Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 :multi: Mile wiesci na niedziele :multi: 1. Dzwonilam dzis do kliniki i gadalam z lekarzem. Nasze Malutkie Dziewczynki dzis sa w dobrej formie! Zaczyna sie niewielka poprawa. Lekarz powiedzial, ze jesli Malutkie beda nadal tak walczyc jak do tej pory to maja spore szanse :loveu: Wiec trzymamy kciuki nadal! 2. SKARB vel Shado - MA DOMEK!!!! ten w ktorym byl tymczasem....ayshe zakochala sie w nim ze wzajemnoscia i nie chce sie z nim rozstac :loveu: Ja jutro jade rano do Karmelka, bedziemy go z *gajowa* kapac, potem sesja foto i zaczynamy powaznie szukac mu domku!!! Aha, i jeszcze dostalam dzis obietnice, ze wkrotce bedziemy mogly z jakims psiakiem albo dwoma do telewizji do programu z adopcjami pojsc. Ale to pewnie za 2-3 tygodnie. Quote
Lara Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Czy TEGO psiaka juz znamy? Byc moze Wy tak ale ja zauwazylam go ostatnio w schronie pierwszy raz i .... sie zakochalam... :-( Nazwalam go sobie roboczo Sproket... :-( [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/ostrow/sproket.jpg[/IMG] [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/ostrow/sproket1.jpg[/IMG] Quote
Maćka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Lara zerknij na strone schroniska, ten psiak jest tak pod innym imieniem Fela jakos inaczej go nazwala,ale w chwili obecnej nie mam jak zerknac. Mam zdjecia tego psiaka, mieszkal z bernardynka i jest tak zastraszony, ze pod jej obecnosc bal sie wejsc do boksu zeby cos zjesc. Jak bylysmy razem to zabrali bernardynke do innego pustego boksu. Zaloze mu potem lub jutro rano watek i wystawie na allegro. Quote
Lara Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 wiem juz, wiem.... to jest GRAF! :oops: ale jestem gapa.... czy on ma swoj temat? jesli nie to czy ja moge sie nim zajac? :-( dac jego temat na dogo, poprosic o wystawienie na Allegro, oraz dac ogloszenia gdzie sie da? Nie wiecie czemu ten psiak nie biega luzem? Przeciez jest lagodny. Chyba jeszcze bardziej niz Karmel. Ostatnio jak bylam w schronie to siedzial w ostatnim boksie, tym z napisem "groźne".... :placz: Quote
Lara Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Maćka']Zaloze mu potem lub jutro rano watek i wystawie na allegro.[/quote] zgodnie z instrukcja napisze o tym naczialstwu. Zrobmy tak, ja zaloze watek a Ty Allegro, oki? Quote
Milady Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Jak ja wiziałam Grafa to wogóle nie wykazywał agresji. Ale bardzo się bał. Nie chcial wyjść z boksu. Jak wyszedł to taki skulony stał w jednym miejscu. :(. A w boksie zawsze przyjmuje dostojną pozycję i z ciekawością przygląda się, co dzieje się naokoło. :) A te sopelki na siatce :shake: . Okropna jest zima dla psiaków schroniskowych :( Quote
Recommended Posts