Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Munia już wysłałam, więc pewnie siedzi w Twojej skrzynce :evil_lol:
Mam prośbę... Czy ktoś może mi pokazać paluchem wątek Seda, bo nie mogę go znaleźć...?

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

A tego nie wiem...
Dzwoniłam do ronji, ale pewnie nie może teraz gadać. Spróbuję znów za jakiś czas.
Na chwilę obecną ulotki mają:

Bajo
Munia
Shippy
Tola
Maniuś
Kalinka
Napoleon
Myś-Pyś
Szaman
Munio
Bronek
Słomka
Kapitan

Za chwilę zrobię jeszcze ulotkę dla Pestki i Sada, o ile ktoś mi pomoże dotrzeć do jego wątku...

Czy jeszcze jakiemuś psiakowi zrobić ulotkę?

Posted

Rzeczy do odebrania : Puławska 11 (puławska rog goworka - budynek z wielką reklama w różowe zajaczki, Na dole Grycan, dawna zielona budka )
moj tel 507 920 700

Posted

Munio moze już iść - ulotki jak najbardziej się przydadzą. dzieki dziewczynki, ze pomyslałyście o nim - ja zalatana strasznie i zapomniałam:oops:

Posted

Ok, ulotki zrobione dla:

Bajo
Munii
Shippiego
Toli
Maniusia
Kalinki
Napoleona
Misia-Pysia
Szamana
Munia
Bronka
Słomki
Kapitana
Jaskra
Johnego
Nadii
Sada
Pestki

Jeśli jeszcze jakiemuś futrzakowi mam zrobić ulotkę, to proszę o sygnał.

Zaraz skoryguję ulotkę Munia w takim razie :)

Posted

Po 16-tej, zadzwoniła do mnie właścicielka VegaBaru i powiedziałą, że ogólna kiszka. Jak zaczęło padać wszyscy sie zmyli.No i miałyśmy zdecydować co robić.Część osób zrezygnowało, część nie mogło, bo już było za póżno żeby zawrócić...W każdym razie Lika opchnęła trochę gadżetów, obfotografowały nas "Kocie Sprawy", Klaudyna chyba znalazła dom dla "swojej" gabopodobnej przesłodkiej szczeniorki...Razem z tym co było w puszeczce (stacjonarnie pozostającej już od jakiegoś czasu w Vegabarze) wcześniej udało sie nam zebrać 175 zł. Aaaa! Z całej imprezy był pożytek także taki, że podjechałyśmy z Wilejkaros do Beam (która wobec niesprzyjającej aury zrezygnowała z obstawiania stoiska na Oboźnej) i wzięłyśmy książeczkę Kinga i przekazałyśmy ją Gajowej.

Posted

A propos....Komu mamy przekazać nasze gadżety?Wilejkaros zgarnęła wszystko co było na sobotnim stoisku do siebie, a u mnie są bannery....Wilejkaros nie wie jeszcze czy będzie w Powsinie, ja na bank wiem, że mnie nie będzie (zapisałam się na kurs żeglarski i poczynając od najbliższego weekendu mam co weekend manewrówkę) KOMU MOZEMY PRZEKAZAĆ WZIĄTKI NA HANDLE I BANNERY???KTO WIE ŻE NA 100% BĘDZIE W POWSINIE?

Posted

'Uroczystość wręczenia nagrody "Serce dla Zwierząt" odbędzie się 3 czerwca o godz. 15.40 podczas Wielkiego Pikniku Rodzinnego w podwarszawskim Parku Kultury w Powsinie. Zapraszamy – z psami! – do Powsina wszystkich miłośników czworonogów. Podczas imprezy (godz. 11-19) - organizowanej przez Radio Kolor i miesięcznik "Mój Pies"- będzie można skorzystać z porad naszych ekspertów, obejrzeć pokazy psich sportów (agility, frisbee, taniec z psem), posłuchać występów zespołów muzycznych, a nawet przejechać się terenowym quadem. Odbędą się też wybory Psa Publiczności. Punktem kulminacyjnym programu będzie wręczenie nagrody "Serce dla Zwierząt" osobie, która w ubiegłym roku - zdaniem naszych czytelników - najbardziej przysłużyła się do poprawy losu zwierząt w Polsce.'

Posted

[quote name='KingaW']'Uroczystość wręczenia nagrody "Serce dla Zwierząt" odbędzie się 3 czerwca o godz. 15.40 podczas Wielkiego Pikniku Rodzinnego w podwarszawskim Parku Kultury w Powsinie. Zapraszamy – z psami! – do Powsina wszystkich miłośników czworonogów. Podczas imprezy (godz. 11-19) - organizowanej przez Radio Kolor i miesięcznik "Mój Pies"- będzie można skorzystać z porad naszych ekspertów, obejrzeć pokazy psich sportów (agility, frisbee, taniec z psem), posłuchać występów zespołów muzycznych, a nawet przejechać się terenowym quadem. Odbędą się też wybory Psa Publiczności. Punktem kulminacyjnym programu będzie wręczenie nagrody "Serce dla Zwierząt" osobie, która w ubiegłym roku - zdaniem naszych czytelników - najbardziej przysłużyła się do poprawy losu zwierząt w Polsce.'[/quote]
A wiadomo, kto w tym roku zwyciężył?

Posted

Dziewczyny, i nieliczne Chłopaki, kto będzie mógł poprowadzić ten Powsin? Tzn., Esperanza może dojechać, ale później, ja nie mogę być w ogóle, Wilejkaros też pewnei nei będzie.... A potrzeba kogoś do ustawienia stoiska, potrzebujemy zgrać jakoś te nasze ślicznoty z tymczasów i zaprezentować je godnie (Esperanza jak tylko będzie wiedziała o której dokładnie psy będą prezentowane oficjalnie, poda nam to do wiadomośc), żeby wszsytkich rzuciły na kolana.Gajowa sie odgrażała, że ma blisko, to pewnie będzie, myślę, że z Sedem. Kto jeszcze i z jakimi psami i kto podejmuje się zgrać to wszystko do kupy?Gadżety (te które były w sobotę w VegaBarze) są u Wilejkaros (Śrómieście) z możliwością podwiezienia w dowolne miejsce, albo Wilejkaros może przekazać mnie i wtedy beda do odbioru u mnie w pracy (róg Marszałkowskeij i Królewskiej).Ja mam u siebie oba bannery.Nowy namiot, stoliki i krzesełka są u Jayo, ale ona będzie wtdy na urlopie (może i tak nam pożyczy).O! Zgłaszac się proszę.

Posted

Wg Urzędu Dzielnicy mieszkam na Woli, ale ja też mam wrażenie, że Śródmieście (vis a vis Centralnego i Złotych Tarasów). We czwartek do 15.30 mogę komuś podrzucić gadżety, w ostateczności Kindze. W piątek tylko 10-14 jestem dostępna. W sobotę wcale, bo szkoła. Hallllooooo!
Myślę, że mogę pomóc składać imprezę w Powsinie. Powinnam dojechać ze szkoły.

Posted

Ja będę najwcześniej na 15 (muszę być wcześniej na Komunii 100km od W-wy :roll:)
Kto może zająć się rozstawieniem stoiska i obsługą do tej godziny?
Impreza to dla nas wielka szansa na adopcje naszych psów oraz dotarcie do większej liczby osób. Bardzo proszę o współpracę...

Posted

ja przepraszam, ale niestety znowu mnie nie będzie. Tym razem: ospa wietrzna, zakaz wychodzenia z domu przez dwa tygodnie, aby nikogo nie zarazić.
Mam nadzieję, że moje sadzonki jeszcze żyją i sprzedadzą się w Powsinie. Czy już wiadomo gdzie dokładnie będziecie i w jakich godzinach?