Wilejkaros Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Przypomina, że jutro KingaW prezentuje piesy (i siebie hehehe) o 9 rano w TVP2 w "Pytaniu na śniadanie". Obecność ekipy przed TV obowiązkowa. Luka Agi (siostra małego Kubusia) waży juz 5kg i jest zupełnie innym szczeniorkiem niż 3 tygodnie temu, kiedy została zabrana z Ostrowii. Zdjęcia wkrótce. Quote
beam6 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='jayo']Ciiiiii, ara - bo beam sie rzeczywiscie zawstydzi i wiecej robic nie bedzie...[/quote] I taaaam - taka wstydliwa to nie ja jestem a poza tym ja robić TO baaaardzo lubię :evil_lol: Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Obawiam się, że szybciej miski p.Popek znajdą domy niż nasze kudelki :roll: Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Kubuś gryzł KingęW i ciągał za ubranie :evil_lol: King leżał sobie spokojnie na podłodze, a Tundry prawie nie było widać, ale KingaW podniosła ją na kanapę i pokazała szew, przed czym Tundra wstydliwie się broniła, zasłaniając łapkami :lol: Quote
jayo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 A ja tylko czekalam, kiedy Kinga wypali cos na temat sterylizacji w aspekcie niedopilnowanej suki pani Popek :eviltong: I szkoda ze nie zdazyla :-) Quote
Maćka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Cynamonek właśnie pojechał do swojego nowegom domu :multi: Quote
Magdarynka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Maćka']Cynamonek właśnie pojechał do swojego nowegom domu :multi:[/quote] Nie nadążam aktualizować "naszych podopiecznych" na niczyje.org :evil_lol: Dopiero co zdjęłam Dominka, wrzuciłam Alfreda, a już trzeba i Cynamonka zdejmować :cool3: Bardzo się cieszę, oby jak najwięcej psiaków znalazło swój domek :multi: Quote
KingaW Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='jayo']A ja tylko czekalam, kiedy Kinga wypali cos na temat sterylizacji w aspekcie niedopilnowanej suki pani Popek :eviltong: I szkoda ze nie zdazyla :-)[/quote] Jak nie, jak tak!Wszak powiedziałam, że sterylizacja, i w ogóle....Brzunio Tundry w tym aspekcie właśnei pokazywałam!No!Ja wiem, że powinnam być cała wdzęczna, ze nas z tymi kundlami tam zaprosili, ale myślałąm, że ch** mnie strzeli..... Najpierw przez 15 min. odbierałam telefony w sprawie 'szczeniaczków Pani Ani', a potem ..... zadzowniły 2 osoby chętne na Kinga i 1 na Tundrę... Ale kciukasy potrzebne nada!!!W sparwie naszego kochanego Kubusia (nawet nie zauważyłam, że mnie gryzł i szarpał za ubranie) - nikt nie zadzwonił... :-( Nic dziwnego, skoro były wypasione, wypielęgnowane szczeniaki Pani Ani, nasz Kubulek nie miał żadnych szans........................Wrrrrr.................................................. Quote
jayo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Kinga, bylas bardzo dzielna !!!! Ja mialam na mysli, ze czekalam na to, ze bedziesz chciala bardziej tej pani dowalic - bo nie wygladala na taka co rozumie slowo sterylizacja :-) I powiedziec, ze takie Kubusie to wlasnie od takich uciekajacych niewysterylizowanych suk od takich Panius... :angryy: Ale wiem, ze tam diabelnie malo czasu jest, zeby wiecej opowiadac... Wiecej czasu poswiecili jakims debilnym dietom odchudzajacym.. Quote
Magdarynka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Nie widziałam niestety programu, bo od rana mam urwanie głowy, ale z tego co tu czytałam... to wolno tak prywatę uprawiać? Mówię o pani Popek. Dla mnie to szczyt bezmyślności pokazywać własne szczeniaki przy bezdomnych bidach ze schroniska... Co za tupet :angryy: Quote
ara Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Magdarynka']Nie widziałam niestety programu, bo od rana mam urwanie głowy, ale z tego co tu czytałam... to wolno tak prywatę uprawiać? Mówię o pani Popek. Dla mnie to szczyt bezmyślności pokazywać własne szczeniaki przy bezdomnych bidach ze schroniska... Co za tupet :angryy:[/quote] Też nie oglądałam, i podpisuję się wszystkimi kończynami... wybaczcie, że nic od siebie nie piszę ale jak czytam o "nieupilnowanych" :angryy: sukach niby cywilizowanych ludzi :angryy: to cisną mi się na klawiaturę takie słowa, że dostałabym bana:angryy: Quote
KingaW Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Pani Popek była b. pokorna i cichutkim głosikiem o tych swoich pieskach mówiła...Ona ma 2 córeczki, może suka którejś z nich uciekła.... Na dodatek suka nie miała roku, to była jej pierwsz ruja....Dobra, dość o psińcu P. Popek...Spotkaąłm Panią która adoptowała naszego Leona.Była w studiu, gadała o jakiś herbatkach, b. ładna Pani...Powiedziałą miż, że nasz Leon wniósł w zycie jej rodziny tak wiele szczęścia, ze trudno to opisać. I Leonek ma mieć lakierowane ząbki (bo ma takie zniszczone po interferonie, czy tam czym...), żeby miał ładny uśmiech... Quote
jayo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='KingaW']Ona ma 2 córeczki, może suka którejś z nich uciekła.... [/quote] Kinga, jesli tak - to sie zamykam... ja tez mam dwie coreczki, wcielone wiadomoco.. juniorka juz dwa razy wypuscila psy przez brame "niechcacy".. w morde jezyka.. Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No to ja trzymam kciuki za Kinga i Tundrę, a do Kubusia też wkrótce uśmiechnie się na pewno szczęście. KingaW wyobraziłam sobie, co pomyslałaś gdy pojawiły się miśki p.Popek. Niesamowicie się ucieszyłam, że pani Leona wspomniała o nim na antenie. Co za zbieg okoliczności :-) [B][COLOR=DarkRed]Jest tymczas dla podrzuconego szczeniaka-Julki ze schroniska. Czy ktos mógłby ją przywieźć do Marki?[/COLOR][/B] Quote
Igusia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='esperanza']No to ja trzymam kciuki za Kinga i Tundrę, a do Kubusia też wkrótce uśmiechnie się na pewno szczęście. KingaW wyobraziłam sobie, co pomyslałaś gdy pojawiły się miśki p.Popek. Niesamowicie się ucieszyłam, że pani Leona wspomniała o nim na antenie. Co za zbieg okoliczności :-) [B][COLOR=darkred]Jest tymczas dla podrzuconego szczeniaka-Julki ze schroniska. Czy ktos mógłby ją przywieźć do Marki?[/COLOR][/B][/quote] Ronja chyba w piatek jedzie do schronu z budami Ale niech ona sie wypowie na ten temat:lol: Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 I jeszcze druga sprawa. Pojawiło się Zarządzenie Nr 163/2007 Prezydenta miasta stołecznego Warszawy z dnia 20 lutego 2007 roku w sprawie ogłoszenia otwartego konkursu ofert na realizację zadania publicznego w zakresie ochrony zwierząt bezdomnych i wolno żyjących w roku 2007. Przeczytajcie dokładnie treść, wydaje mi się że mamy szansę chociaż minimalne środki w ten sposób zdobyć. [URL]http://www.bip.warszawa.pl/moduly/zarzadzenia_uchwaly/edycja_zarzadzenia_uchwaly.asp?newKryteria=1&ur_tp_id=2&ur_or_id=2&ur_ro_id=6&ur_mc_id=2GP-0151/163/2007[/URL] Treść zarządzenia dostępna jest także na forum miau: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=56581[/url] Quote
KingaW Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='esperanza']No to ja trzymam kciuki za Kinga i Tundrę, a do Kubusia też wkrótce uśmiechnie się na pewno szczęście. KingaW wyobraziłam sobie, co pomyslałaś gdy pojawiły się miśki p.Popek. Niesamowicie się ucieszyłam, że pani Leona wspomniała o nim na antenie. Co za zbieg okoliczności :-) [B][COLOR=DarkRed]Jest tymczas dla podrzuconego szczeniaka-Julki ze schroniska. Czy ktos mógłby ją przywieźć do Marki?[/COLOR][/B][/quote] A powiedziała?Bo ja te telefony odbierałam, więc wcale nei słuchałam co ludziska gadały, - te ludziska co to po mnie miały występy... Quote
Wilejkaros Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mówiła o Leonku, naprawdę! U mnie w pracy też oburzenie a'propos 2 utuczonych szczeniorków (przecież nie ich wina, że urodziły się w normalnych warunkach;)). Kubusiek nocuje u techni Kasi. Wracając spał na moich kolankach i w ogóle się nie zsiusiał.Hehehehe Quote
gdgt Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Mówiła o Leonku i właśnie o szczęściu w rodzinie, jakie wniósł Leonek... Gdzie mam wrzucić zdjęcia Tundry (zwanej przeze mnie Tajgą) oraz tej bulowato-amstafowatej suni z Tatarka? Zdjęcia Nataszy i Kubusia są już w ich wątkach. Quote
ara Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='jayo']Kinga, jesli tak - to sie zamykam... ja tez mam dwie coreczki, wcielone wiadomoco.. juniorka juz dwa razy wypuscila psy przez brame "niechcacy".. w morde jezyka..[/quote] Chciałam tylko zauważyć, że są jeszcze zastrzyki... i tesz się zamykam;) Quote
esperanza Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Gdgt wrzuć zdjęcia do wątku Tundry: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=46037&highlight=Tundra[/url] Quote
jayo Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='ara']Chciałam tylko zauważyć, że są jeszcze zastrzyki... i tesz się zamykam;)[/quote] dla dzieci ?????????????????????? :ekmm::PROXY5: bo co do psow, to sterylizowane prawie w komplecie... :roll: Quote
ronja Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 jeśli kierowca się zgodzi, to mogę zbarać szczeniaka, ale ktoś musi go przechwycić pod moja pracą, bo ja nie mogę go wnieść na teren szkoły... i jeszcze tak do końca nie wiem co z tym transportem, bo miał być już ze 100 razy i ciągle coś wypada. jeśli jednak bedzie, to chciałąbym, by ktoś ze mną pojechał - prosiłam Igusie, ale nie wiem czy wyrwie się z roboty... Quote
Recommended Posts