Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

A tak w ramach podsumowania, chciałam dodać, że na bieżąco do schroniska jest dostarczana bardzo fajna karma z mielonego mięsa i odpadów mięsnych - a to dzięki wspaniałej Klekotki, która karmę tę zamawia i dostarcza na miejsce (duża buźka Klekotki!!!:buzi::Rose: :-D ), oraz wspaniałym ludziom na allegro licytującym nasze aukcje charytatywne - to dzięki ich datkom mozliwy jest zakup tej karmy i psiaki nareszcie nie głodują!!! Tak więc, [B]DZIĘKUJEMY SERDECZNIE WSZYSTKIM ALLEGROWICZOM!!!:Rose: [/B]

Posted

[QUOTE]oraz wspaniałym ludziom na allegro licytującym nasze aukcje charytatywne - to dzięki ich datkom mozliwy jest zakup tej karmy i psiaki nareszcie nie głodują!!! Tak więc, [B]DZIĘKUJEMY SERDECZNIE WSZYSTKIM ALLEGROWICZOM!!![/B][/QUOTE]

:bigok: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: jak to dobrze !!!!!!!

Posted

Dziewczny prosze odwiedzcie ten watek [URL="http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=7781&PN=1&TPN=1"]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=7781&PN=1&TPN=1[/URL] tam jest malzenstwo ktore wezmie Lolke i przetrzyma ja ze szczeniakami a potem postaraja sie o domy dla malenstw. Jest tylko maly problem, ten Pan chce zrobic rozglos o schronisku, prosze dowiedzcie sie o co chodzi, nie chce aby cos zaszkodzilo tym psiakom bo jak tak ma sie stac to strasznie zaluje ze zalozylam watek o Lolce :( Ja sie tak dobrze przeciez na tym wszystkim nie znam jak Wy.

Posted

Spoko Maćka. Już rozmawiałam z tym panem, umówiliśmy się na dalsze kontakty. Zapowiada się wszystko ok.
Masz jednak rację, że rozgłos i afery nam specjalnie nie pomogą i że warto działać wspólnie :-D

Posted

Rozgłos, choć pozornie może być właściwy, to niestety w tej chwili i w sytuacji w jakiej znajduje się schronisko może przynieść więcej szkody niż pożytku.
Ja czekam z niecierpliowością na chwilę, gdy będziemy mogli mówić o sobie "Stowarzyszenie". A'propos, czy są już jakieś bliższe ustalenia co do terminu i miejsca spotkania..?
Mój TZ z przyjemnością weźmie udział w spotkaniu by zasilić grono Członków Założycieli.:-D A więc Felu - następny "sztuk" do listy.:)

A drodzy allegrowicze zafundowali psiakom już...800 kg karmy!:modla: :Rose:

Posted

Jeśli jakieś braki osobowe będą, to o miejsce ubiegają się: mój mąż, sąsiadka (małolata taka jak Ty Felu-Elu), a nawet moja teściowa, tak więc myślę, że odpowiednia grupa się znajdzie!

Posted

Ja też myślę że grupa będzie w komplecie, nawet jeśli komuś coś wypadnie, ktoś złamie nogę na nartach albo przeje się na Wigilii.;-) (tfu, tfu, tfu!)
Pora ustalić wstępny termin, bo jak pisała Fela miejsce już jest. Więc teraz trzeba tylko wszystkich zgrać. Moja propozycja - piątek wieczorem, 30.12.

Posted

[quote name='Maćka']uuuuuuuuuuuuu a nie mozna w inny dzien ?? Mi strasznie zalezy a to dzien urodzin mojego synusia :([/quote]
Ja się dostosuję, nawet te dzieci jakoś ogarnę:question:
Ania

Posted

Do listy dopisuje się także Zbyszek, mąż Bazyli, wielce dla nas zasłużony. Ale tak jak pisałam wcześniej, im nas więcej będzie, tym lepiej.
A w kwestii terminu: piatek nie jest zły.
Ale dajcie mi ciut czasu, żebym mogła jeszcze sprawdzić wszelkie warunki, kjakie muszą byc spełnione przed pierwszym walnym zebraniem (poza propozycją statusu). Bo może się okazać, że ze względów formalnych nie damy rady do tego czasu. Jutro postaram się to sprawdzić.

Posted

Świetnie Felu, czekamy na dalsze instrukcje!
Pomyśłałam o piątku bo jest przed sobotą.;-) :lol:
W sobotę Sylwek, więc wszystkie ciotki jak mniemam będą się pacykować przed wyjściem.:silly: W niedzielę każdy będzie po spożyciu...:drinka: i zapis statusu może się na drugi dzień okazać nieco do d...:lol: Z kolei w tygodniu a to cosik komuś w pracy wypadnie, a to jeszcze ze Świąt nie wróci itp.
Piszcie robaczki jak Wam odpowiada..?

[SIZE=1]Ciocia Avii, a Ciocia dalaby rady Warsow odwiedzić, he..?;-) [/SIZE]

Posted

Felu, chyba daj głos, na Pw, bo mój mąż, który przez chwilę urzędolił i jest okropnie zasadniczy, uważa, że może pomóc, ale musicie to obgadać? Jeśli będziesz gdzieś tu na Powiślu to może spróbój zadzwonić - w końcu bałagan odzwierzęcy już w życiu widziałaś?
Ania

Posted

no albo chiba że nastę[ny jeszcze weekend i np.sobota w środku dnia, wtedy każdy spokojnie do domu wróci, z pracy nie będzie musiał się urywać ani z urodzin synka.;-) :-D
PS.A jak tam dziewczyny prace nad statutem?

Posted

Ja mysle ze nie ma sie co tak strasznie spieszyc, ja wiem ze tu kazdy dzien jest na wage zlota, ale lepiej zrobic to wszystko porzadnie, tez proponuje jakos po swietach tych wszystkich zamieszaniach spokojnie do tego przysiasc i ustanowic cos.

Posted

Ciekawe jakie nowe wieści przywiozą dziś Ciocie Fele i Rybony..?
Jeśli dobrze policzyłam, to 3 psiaki dziś opuszczają ten bólu przybytek!:klacz:

A nasza miła Lagunka tak męczyła ludków w szkole swoich pociech, że zgodzili się zorganizować zbiórkę darów dla psiaków - konkretnie dla Ostrowi !!!:-D Zbiórka rozpocznie się prawdopodobnie w styczniu. Czeka mnie, brrr...przemówienie na temat schroniska przed Radą Szkoły czy cuś takiego... brrrr... ;-) Trzeba zrobić ładne plakaciki, pomyślałam też że może warto by wystawić w kilku strategicznych punktach w szkole puszki na drobniaki. Co o tym sądzicie..? Z wykonastwem sobie poradzę, ale potrzebuję wsparcia pt."Co, jak i dlaczego powiedzieć".

Posted

[SIZE=1]A może ktoś chce mi lekcje z dykcji i z mowy ciała zafundować..?;-) :lol: Bardzo przydatne na wystąpieniach! Nasi politycy robią dzięki nim zadziwiające wprost rzeczy!:lol: [/SIZE]

Posted

[QUOTE]Ciekawe jakie nowe wieści przywiozą dziś Ciocie Fele i Rybony..?
Jeśli dobrze policzyłam, to 3 psiaki dziś opuszczają ten bólu przybytek!

A nasza miła Lagunka tak męczyła ludków w szkole swoich pociech, że zgodzili się zorganizować zbiórkę darów dla psiaków - konkretnie dla Ostrowi !!! Zbiórka rozpocznie się prawdopodobnie w styczniu. Czeka mnie, brrr...przemówienie na temat schroniska przed Radą Szkoły czy cuś takiego... brrrr... Trzeba zrobić ładne plakaciki, pomyślałam też że może warto by wystawić w kilku strategicznych punktach w szkole puszki na drobniaki. Co o tym sądzicie..? [/QUOTE]

:crazyeye: :crazyeye:

jakie psiaki oprócz Zuzi ????!! Piszta bo siem zemszczem :peace: :peace:

A co do drugiej wiadomości >>> BOMBA :jumpie: :jumpie: Asiak dasz sobie radę >>>> a zaczniesz od poczatku ....... czyli wstęp , potem ...rozwinięcie no i zakończenie :diabloti: :lol:
A na poważnie to juz konspekt sobie szykuj no i zdjęcia ...tyż :thumbs:

Świetnie , żeby tak ruszyć jeszcze tych wszystkich z ...Ostrowii :thinkerg: