Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam że zaśmiecam wątek, ale nie wiem, w który wejść: czy mogę was prosić o wklejenie gdzieś (np. do mojeo wątku: aktualna lista schronisk) takiej listy? Dzięki!

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• idusiek

1729

• Fela

1234

• esperanza

1002

• Lara

922

Top Posters In This Topic

Posted

Ja powtórzę mojego posta i tutaj chociaż jest w odpowiednim watku :)

Po raz kolejny wystawiam aukcyjki na Allegro, tym razem na moim koncie bo na Stowarzyszeniowym nie ma komentarzy i ludziki chyba boją sie kupować cokolwiek :shake:. Linki podaję poniżej:

[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151296132[/URL]
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151296706[/URL]
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=151297065[/URL]

Niedlugo wystawie resztę gadżetów...

Posted

Brawo Wujek Kanar!A teraz z innej beczki...3 schroniska mogą dostać po 300 kg karmy!AKCJA PURINY I MOLOSÓW Trzeba zagłosować!Oczywiście, chyba wiecie, na które schronisko? ;-)Wątek "VI akcja Purina..... [url]http://www.forum.molosy.pl[/url]

Posted

A ja już zagłosowałam. Brakuje kilkudziesięciu głosów, a głosowanie kończy się w tym roku. Na razie głosowanie polega na tym, by 900 osób zagłosowało za przeznaczeniem 900kg karmy na cele charytatywne (na schroniska dla psów). Jeśli uzbieramy tyle głosów, odbędzie się głosowanie na poszczególne schroniska (3 schroniska wygrają po 300kg).
[B]Dlatego to takie ważne, aby zagłosować, choć procedura rejestracji trwa przynajmniej 2 dni i jest okropnie upierdliwa! Ale pomyślcie - 300kg dla Ostrowii jest w zasięgu ręki!!!!!!!!!![/B]

Posted

Instrukacja instrukcja, jest zakręcona jak ruskie imadło. Ja już wiem jak, trzeba mieć w pełni zaakceptowane konto, po pierwszym mailu aktywacyjnym przyjdzie kolejnym z pełną aktywacją konta, wtedy już można brać udział w głosowaniach.

Posted

Kurcze, czy nikt nie dostał ode mnie piątkowego maila z info o imprezie promującej kalendarz 'wybierzmiśkowy'?Chodzi o to, czy ktoś będzie mógł podjechać, z którymś z naszych 'tymczasowców', najchętniej małym, a już najlepiej szczeniakiem.Cytuję maila od Natalii:Fundacja VIVA! Akcja dla zwierząt zaprasza 19 grudnia o godz. 17.30 do salonu EMPiK w Arkadii na promocję kalendarza kampanii Wybierz Miśka 2007, w której wezmą udział: Artur Barciś, Katarzyna Dowbor, Paulina Holtz i zwierzęta ze schronisk.Kalendarz ze zdjęciami zwierząt w objęciach w.w. osób oraz Magdaleny Cieleckiej, Kasi Kowalskiej i Marcina Prokopa jest do nabycia w salonach EMPiK w całej Polsce. Dochód z jego sprzedaży zostanie przeznaczony na sterylizację - podstawową metodę zapobiegania bezdomności zwierząt. Sponsorem kalendarza jest firma Purina Darling.W trakcie imprezy będzie możliwość otrzymania autografu naszych gości na kalendarzu Wybierz Miśka 2007 oraz spotkania z psami, które czekają w schroniskach na prawdziwe domy. Po więcej informacji zapraszamy na stronę [url]www.wybierzmiska.pl[/url]

Posted

Ja i moja żona będziemy w W-wie ale dopiero w piątek pewnie (jest to pewne na 90%, jutro będe wiedział czy na 100%). Jak coś będzie trzeba zabrać do Schronu to dawajcie mi znać. Jutro napisze co i jak bo uzalezniony mój wyjazd jest od tego czy dostanę na piątek urlop czy nie :)

Posted

Bardzo Was proszę, to będzie nie tylko szansa dla naszych psiaków, ale także możliwośc uzbierania jakichś pieniędzy na naszych podopiecznych. Osoba, która da najwięcej do puszki, dostanie nagrodę.
Szkoda by było stracić taką okazję...

Posted

KanaR, u mnie od miesiąca czekają na odbiór dwa porządne materace, jak już będziesz wiedział na 100% że przyjeżdżacie do Wawki to daj znać, fajnie jakbyś je zabrał, byłyby na posłanie dla szczeniąt lub jakiejś krótkowłosej bidy ze śmierdziela.

Przykro mi, mam jutro do 17 zaliczenia na uczelni, nie mogę jechać do Arkadii.

Posted

Ponieważ nie zaglądacie na NASZE forum to wklejam wątek, sami zobaczcie, u Netti jak się wszystko ładnie ułoży jutro zostanie już tylko jeden szczeniak piesek bo dzisiaj żona znajomego fotografa zadzwoniła że chciałaby psiaka dla swojego taty i Paker wpadł jej w oko, więc jutro pewnie podwójny szczęśliwy dom bo będą dwie adopcje u Netti, domek ma też sunia.
Tak więc trzymać kciuki za dwa nasze psiaki :)

[URL]http://www.psyzostrowi.fora.pl/viewtopic.php?p=955#955[/URL]

Posted

[COLOR=Red]Na 16.30 na jutro potrzebna jest osoba, najlepiej z naszym psem do adopcji do nagrania w tv WOT.
[COLOR=Black]Kto chętny się wybrać? Warto wykorzystać okazję[/COLOR]
[/COLOR]

Posted

Po dzisiejszej imprezie "wybierzmiśkowej" w Empiku w Arkadii bilans jest następujący:
adopcji - 0 :shake:
kasy - 178 zł :lol:
No, czyli jeśli chodzi o kasę nie jest źle...

Była jedna b. miła babeczka z Vega-Baru (jej synek dzielenie zbierał dla nas pieniądze poczas trwania imprezy), poprosiła o puszkę do postawienia w Vega Barze, no to jej dałam jedną z tych, które miałyśmy ze sobą - Fela, nie krzycz, jak trzeba to odkupię!!!
Dostaniemy od Natalii trochę kalendarzy na nasz własny "użytek" - czyli do odsprzedania. Będa do odbioru, od jutra w siedzibie "Vivy!" (spytam naiwnie; może jest ktoś chętny żeby je odebrać?).
Mmay też 1 kalendarz z dedykacją Pana Barcisia (dla "Stowarzyszenia Niczyje") - moze ktoś chce kupić??? No, zgłaszać się ciotki (i nieliczne Wujki) :mad: