ronja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 a może też Leon by mógł się pokazac w tv? Quote
Lara Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 no to psiakow mamy do wyboru do koloru do pokazania w TV :p teraz mamy byc w tv cyklicznie, wiec jak nie teraz psiak jakis sie zalapie to nastepnym razem. Sluchajcie, ja niestety pomoc nie moge, ale mam taka mysl: w niedziele na Polach Mokotowskich jest impreza psia, nie bierzemy w niej udzialu oficjalnie (chyba, ze cos pominelam) ale nieoficjalnie mysle, ze warto aby kto moze poszedl na Pola: 1. z jakims psiakiem tymczasiakiem (zaszczepionym!!!) w chustce "szukam domu", 2. z ulotkami o schronisku do rozdawania, 3. rozwiesic plakaty z psami do adopcji i o schronisku. Bedzie masa ludzi, powinnismy tam byc i my. Ja bardzo ubolewam ale wlasnie w niedziele wybywam i nie bede pomocna :-( Aha, w ostatni weekend bylam w PKiN na Zoomarkecie, ulotki o naszym schronisku zostawilam na stoisku VIVY (poznalam przy okazji ta druzyne) i na stroisku zaprzyjaznionej fundacji dogoterapeutycznej. Czy bedzie odzew nie wiem, ale warto bywac w takich miejscach i rozsiewac wici, a noz widelec.... :p Quote
monika-j Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 A moze Lenka (jedna z lisków ) wystapi w tv ?????? Moze z nia pójde na tą imprezę w niedzielę..... Quote
KingaW Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Idź Monia nalepiej do TV razem z Lenką, to se przy okazji moze tego nowego TŻ-a poszukasz.... ;-). Tak napomkniesz między psami i o chłopie.....Wnioskuję, iż, ponieważ, gdyż, masz głowę do tego, zeby pisać, z Kordulą OK? Quote
AśkaK Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Magdarynka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Nowe foteczki ukochanej kluseczki :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2167107#post2167107[/URL] Quote
Lara Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 mam pytanko: czy ktos jedzie moze w sobote a najlepiej w niedziele do schronu, albo ma ochote jechac w niedziele z Państwem, ktorzy chca sobie wybrac pieska? :lol: Juz tlumacze co i jak: byl u mnie wczoraj pan gazownik, starszy mily pan, robil przeglad pieca. Oczywiscie w rozmowie zeszlo nam sie na psy, jak go moje bestie obskoczyly i zaczely lizac po rekach :-o Pan mial 15 lat sznaucerke olbrzymke, ktora niedawno odeszla za TM. No i mu smutno bez psiaka... Powiedzialam, ze jakby kiedykolwiek sie zdecydowal przygarnac psiaka to niech sie do mnie odezwie. No i za 2 godzinki dzwoni do mnie jego zona :p Chca psiaka, malego, mlodego i krotkowlosego (takiego aby nie trzeba bylo strzyc). Z tych co zaproponowalam - Tekla i Leon, nie zdecydowali sie. Zreszta powiedzieli, ze chca sami pojechac do schroniska i wybrac sobie psiaka.... No i stad pytanie czy ktos w niedziele moze z nimi jechac samochodem? :lol: Panstwo sa z Pyr (Pyrów?), maja domek. Sa starsi, bardzo zyczliwi i sympatyczni. Na moje pytanie o lancuch zareagowali niemal oburzeniem. Pan mowi, ze 15 lat ze sznaucerka olbrzymka dzielil jeden fotel :loveu: Mysle, ze byliby dobrymi wlascicielami, tylko trzeba im nieco pomoc przy wyborze psiaka jesli chodzi o charakter. Wiecie, zeby na jakiegos swira nie trafili... strasi ludzie musza miec spokojna psine. Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać? Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej. Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :) Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lara, niech wezmą Zośkę :cool3: A jeśli byłaby za duża, to może Zirę? Wątek Ziry: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30735[/URL] Quote
_KanaR_ Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ja mam dobrą wiadomość :) w końcu buda pojechała do Schronu :) mam nadzieję, że chłopakom coś w krzyżu nie pyknie przy rozładunku bo jutro będą słać !#%*! hehe Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Magdarynko podjechalabym ale tu jestem uzalezniona od Igusi, wiec czekamy na odpowiedz :) Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Lara a Ci Panstwo nie moga jutro rano pojawic sie kolo Rotundy ( bo rozumiem ze sa zmotoryzowani) i wszyscy pojedziemy razem a Igusia bedzie pilotowac ? Lub nawet ktos z nas wsiadze z Panstwem do samochodu ? Przed rotunda spotykamy sie kilka minut przed 8:00 co by korki ominac. Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Dostałam wczoraj maila od Ronji, z prośbą o poprawienie i udostępnienie plakatu pogryzionego psa... Ponieważ nie wiem, gdzie wrzucić ten plakat, to wrzucam go tu... Jeśli psiak ma swój wątek, to można skopiować link i wrzucić do jego wątku. [URL]http://magdarynka.sitm.pl/dogomania/ogloszenie_o_pogryzionym_psie.doc[/URL] Quote
monika-j Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a dla pana gazownika Lena to nie w sam raz? młoda, krótkowłosa nie duza???????????????? czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )?????????????????????????????? Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 W sumie... To jedna dziewczyna może z tymi ludźmi jechać! Tak byłoby najlepiej:) Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Magdarynka']Czy po wizycie w schronisku mogłybyście do mnie podjechać? Mieszkam w okolicach lecznicy na Żytniej. Dziś oddaję Mikrusa, a czytałam, że Maćka bierze szczeniaka. Chętnie oddam maluszkowi Mikrusową karmę. To Eukanuba dla szczeniąt, więc będzie w sam raz :)[/quote] Najpierw Tatarkiewicza, potem podjedziemy do Ciebie po karmę, potem zawieziemy Maćkę na włochy z neską. A ronja? Gdzie ronja chce? Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='monika-j'] czy Wy w ogóle pamietacie , że od półtora miesiaca mam lisy?(właściwie juz tylko jednego )??????????????????????????????[/quote] Monika ma lisa! Pamiętacie? Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pamietamy :) A Ronja mieszka na Bemowie, nieopodal Tesko nie wiem gdzie zytnia, ale wiem ze z centrum mozna chyba jechac przez Bemowo i tam po drodze podwiesc Ronje :) Quote
Igusia Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Żytnia jest na starej Woly;) To na Jelonki-Bemowo nie jest daleko. To się nazywa kurs... Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Mogę czekać na Was z karmą przy skrzyżowaniu Al. Solidarności i Okopowej (wysoki budynek z Bankiem Ochrony Środowiska i Pizzą Hut na dole). Tylko puście sygnał, kiedy mam zejść. Ronja ma mój numer, jeśli ktoś jeszcze chce, to podam na priv :) Quote
Maćka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Magdarynko możesz mi podać nr. tel ?? Quote
ronja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 super:loveu: to są chyba ci sami panstwo z Pyr, kórzy dzwonili wczoraj do Agatki, tak Lara?szkoda,że nie chcą Leona, Agata uczepiła się nadzei - może by chociaż obejrzeli?z Pyr do Agaty bardzo blisko Quote
Magdarynka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='Maćka']Magdarynko możesz mi podać nr. tel ??[/quote] Poszło na priv :) Quote
Recommended Posts