Cockerek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 hm, no widziałam go w całej okazałości, ale trochę taki ... dziwny. Mało elegancki chyba. :roll: Quote
Gosia & c.o. Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A jakie super psie gadżety ma Lisbeth Mach :) Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Cockerek']hm, no widziałam go w całej okazałości, ale trochę taki ... dziwny. Mało elegancki chyba. :roll:[/quote]Dlaczego mało elegancki. Przecież wystawa, to nie rewia mody. Mnie się bardzo podobał i pasował do klimatu wystawy Quote
Iwa-R Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 No, możnaby powiedzieć, że pierwszy raz zobaczyłam ową Panią ubraną normalnie :lol: Ale przyznam, że i mi ten sweterek nie przypasował do gustu :wink: Quote
Cockerek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Draczyn']Dlaczego mało elegancki. Przecież wystawa, to nie rewia mody. Mnie się bardzo podobał i pasował do klimatu wystawy[/quote] Dlatego właśnie napisałam, że nie widziałam go w całej okazałości. Może i ładny był. też się pewnie trzeba nachodzić żeby taki kupić. Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 A może ma ktoś fotki z konkurencji finałowych????????Bardzo bym chciała zobaczyć szczególnie BOG 9kę Quote
:) Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]SHIH-TZU:[/b] PSY *kl. sz CINNABARIS Gradiflora *kl. mł. LEO-MOON Eli-Sen *kl.o ALF Natera PRETTY BOY Acte *kl. ch MAGNAT Acte TI LA SHU JOWO Azurowa Amhara SUKI *kl. sz Na przykład MADAM BUTTERFLY *kl. mł. DIASA ROSS Jawogród SATI FIORI DELLA MONTRAGNA Fiori Della MontagnaSELENA Pumilo *kl. o LADA Ne Quid Nomis MARILYN MONROE z Tangulskiej Góry ANCONA Pibora Pzdr.[/quote] Dzięki :) Quote
:) Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Swoja droga szkoda,ze az tak sie rozchorowalam :( Mogloby byc fajnie ... Quote
Selena Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 moge prosić o stawkę foksterierów szorstkowłosych i krótkowłosych? nie powinno byc ich duzo ;) jeszcze jakas dobra duszyczka mogłaby mi napisac softy ;) Quote
KORONA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Moje psie dziecko wróciło z Wystawy ze Zw. Młodzieży i Naj. Junior :angel: A tak Halucynacja oczekiwała na wejście na ring. [img]http://img217.imageshack.us/img217/204/utulpsia7ym.jpg[/img] Quote
KORONA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Zapomniałam o najważniejszym!!!! :oops: GRATULACJE dla zwycięzców!! :angel: Ps. Gdzie znajdę zdjęcia z wystawy?? Quote
KORONA Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Selena']moge prosić o stawkę foksterierów szorstkowłosych i krótkowłosych? nie powinno byc ich duzo ;) jeszcze jakas dobra duszyczka mogłaby mi napisac softy ;)[/quote] Niestety nie pomogę, bo Mój katalog zaginął. Quote
Asdf Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :laola: Ja się pochwale ,że córcia mojego Shapcia 2 BIS Puppy :D I pytanko: ma ktoś może foteczki z Bisów?? Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='USH']WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW :laola: Ja się pochwale ,że córcia mojego Shapcia 2 BIS Puppy :D I pytanko: ma ktoś może foteczki z Bisów??[/quote]Podobno dużo było fotografów, a jakoś nikt nie chce wstawić zdjęć [b][size=7]BARDZO PROSIMY O FOTKI Z KONKURENCJI FINALOWYCH[/size][/b] Quote
maga18 Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [b]Asiaczek[/b] bardzooooooooooo dziekuje za stawke grzywaczy :buzi: Quote
jo-jo Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 zdjęć to my też narobiliśmy ale straszna jakość już prawie wszystkie w śmieciach ale może komuś innemu się udało porobić np. z ringu 4 i 5? Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='jo-jo']zdjęć to my też narobiliśmy ale straszna jakość już prawie wszystkie w śmieciach ale może komuś innemu się udało porobić np. z ringu 4 i 5?[/quote]Lepsze czy gorsze. Lepszy rydz niż nic. Proponuję wkleić Quote
Nor(a) Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='USH'] Ja się pochwale ,że córcia mojego Shapcia 2 BIS Puppy :D [/quote] wiesz moze co bylo na pozostałych lokatach? (wystarczą rasy) Quote
jo-jo Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Draczyn troche twoich psiaków zgłoszonych było ( patrzylam w katalogu ) i jak im poszło ?;-) Quote
Asdf Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Nor(a)'][quote name='USH'] Ja się pochwale ,że córcia mojego Shapcia 2 BIS Puppy :D [/quote] wiesz moze co bylo na pozostałych lokatach? (wystarczą rasy)[/quote] :( nie wiem nic więcej, przykro mi :( Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='jo-jo']Draczyn troche twoich psiaków zgłoszonych było ( patrzylam w katalogu ) i jak im poszło ?;-)[/quote]Wszystkie wyniki podalam powyżej. U nas same sukcesy Quote
Selena Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 ponawiam swą prośbę o stawkę foksów krótkich i szorstkich i sofcików :P Quote
Nor(a) Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='USH'] :( nie wiem nic więcej, przykro mi :([/quote] podepnę się z laickim pytaniem :roll:, bo załapałam teraz ze zwyczajnie nie wiem jak to jest :roll: . Na BIS szczeniąt wybierany jest pies spośród grupy?..rasy?..i czy zawsze musi być takowy wybrany (powiedzmy ze w grupie jest tylko jedno szczenię lub dwoje- przeciętne..wtedy tez nie mając konkurencji idzie któres na BIS?). U nas było porównanie w rasie (suka i pies - brat miotowy Blue). Za 2 tygodnie i tak wchodzimy w młodzież, ale warto by bylo takie rzeczy wiedziec. Quote
Draczyn Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='Nor(a)'][quote name='USH'] :( nie wiem nic więcej, przykro mi :([/quote] podepnę się z laickim pytaniem :roll:, bo załapałam teraz ze zwyczajnie nie wiem jak to jest :roll: . Na BIS szczeniąt wybierany jest pies spośród grupy?..rasy?..i czy zawsze musi być takowy wybrany (powiedzmy ze w grupie jest tylko jedno szczenię lub dwoje- przeciętne..wtedy tez nie mając konkurencji idzie któres na BIS?). U nas było porównanie w rasie (suka i pies - brat miotowy Blue). Za 2 tygodnie i tak wchodzimy w młodzież, ale warto by bylo takie rzeczy wiedziec.[/quote]Na BIS szczeniąt powinno iść tylko jedno najładniejsze szczenię w rasie. Powinno dostać karteczkę upoważniającą do wzięcia udziału w tej konkurencji. Nie każde szczenię jest piękne, a w BISie biorą udzial tylko najpiękniejsze psy Quote
Iwa-R Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 Jako uzupełnienie dodam, że musi dostać ocenę "wybiitnie obiecujący" Ja zdjęcie mam tylko jedno, nasze na ringu, później bateria padła :lol: Quote
Recommended Posts