Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzialam dzisiaj w zoologu malutka, czarna flexi wysadzana czerwonymi i srebrnymi brylancikami, ale zapomnialam nazwy. Taka dla yorka, albo chi nawet fajna.

Posted

Doszla dzisiaj do mnie flexi maxi, troche jestem zawiedziona bo zalezalo mi na szerokiej tasmie, a ona nie ma nawet 15mm szerokosci i szczerze mowiac nie polecam jej dla duzych psow, dla srednich tak, ale dla duzych zdecydowanie lepsza bedzie 3 na tasmie zwykla 5m, bo nie wyobrazam sobie jakiegos onkowatego na takiej tasiemce, polecam ja dla psow pokroju sznaucera sredniego/beagle.

Posted

[B]niedzwiadek[/B] ja ja mam (chyba ta o której piszesz) i jestem bardzo zadowolona. Prowadziłam na niej 2 psy (swojego 26kg i ok 25kg szczeniaka labka) i jak na razie żyje ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Cordia']napewno juz bylo o tym, ale mam dylemat LINKA czy TASMA?
mam samoyeda wazy 18 kg... i nie ciagnie na smyczy[/quote]

tasma - zdecydowanie
linka jak sie owinie wokol nogi i pies nawet lekko pociagnie to bardzo latwo o rane i duzy bol
jesli sie dba o tasme to nie ma problemow ze zwijaniem jej - bo niektorzy narzekaja na to
tylko ze smycz z tasma jest ciezsza troche - ale ja wole taka mimo wszystko

Posted

wlasnie tez sie ku temu sklaniam. bo kolezanka kupila swojemu goldenowi, jak sie suki mogly zaplatac....zaczely piszczec bo to boli, taka cienka linka po nogach dostac...
a czy flexi sa wytrzymałe?

Posted

[quote name='Cordia']wlasnie tez sie ku temu sklaniam. bo kolezanka kupila swojemu goldenowi, jak sie suki mogly zaplatac....zaczely piszczec bo to boli, taka cienka linka po nogach dostac...
a czy flexi sa wytrzymałe?[/quote]

no wlasnie linki latwiej sie placza ze soba
flexi firmy Flexi? to najlepsze smycze tego typu
o takie [url]http://www.flexi.de/Downloads/endverbraucher/PL_EVProsp.pdf[/url]
jak dla mnie nie warto brac tansze

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']Widzialam dzisiaj w zoologu malutka, czarna flexi wysadzana czerwonymi i srebrnymi brylancikami, ale zapomnialam nazwy. Taka dla yorka, albo chi nawet fajna.[/quote]

też ją widziałam. wysadzana kryształkami svarovskyego, w pięknej gablotce, na aksamicie.
za jedyne 370 PLN :cool3:

Posted

[quote name='pauli_lodz']też ją widziałam. wysadzana kryształkami svarovskyego, w pięknej gablotce, na aksamicie.
za jedyne 370 PLN :cool3:[/QUOTE]

Ceny nie widzialam:multi:

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='Madzik93']Ja znalazłam ostatnio to: [url]http://www.allegro.pl/item455099710_flexi_natura_m_tasma_5m_20_kg_szczecin_limited.html[/url][/QUOTE]

Ja tez i ladne to to nie jest...

Posted

Elegance mi sie podobaja i fajnie, ze zrobili flexi z gumowa raczka w calosci czarne, ale nie wiem po co zrobili te z pseudo korka, przeciez ta brazowa guma w kropki to zadna atrakcja...

Posted

Ja zakupiłam dawno temu smycz automatyczną, ale nie z Flexi i w przeciągu dwóch tygodni bum i po smyczy. Dałam za nią 30 zł. Teraz zastanawiam sie albo nad Flexi albo normalną taśmowa tylko , ze z regulacja długości. Co bardziej polecacie??