Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agama napisał(a):
grzywaczyka poszukam ale jest moje ulubione xolo czytaj holo tak mi powiedzial p.sedzia
Jak naciszniesz cytuj, to twój ulubieniec jest pierwszy Przepisz sobie ten długi numer - cały pierwszy wiersz i będziesz go mogła wszędzie wkleić w pisując w osobnym wierszu ten cały długi szyfr z pierwsego wiersa

Posted

Agama napisał(a):
wprost przeciwnie kazdy lubi kolorowe obrazki . pozdr dlaczego draczyn znikna z dogomani . pozdr.
ywąchałam jakieś prywatne koneksje, które bardzo przeszkadzają w dyskusji na forum. Przestaje mi się to podobać

Posted

Draczyn napisał(a):
Agama napisał(a):
wprost przeciwnie kazdy lubi kolorowe obrazki . pozdr dlaczego draczyn znikna z dogomani . pozdr.
ywąchałam jakieś prywatne koneksje, które bardzo przeszkadzają w dyskusji na forum. Przestaje mi się to podobać

:o :o :o :question:

Posted

Agama napisał(a):
Iwona podzialo sie cos niedobrego Draczyn nie moze wejsc na forum moze to awaria kompa ale wczoraj dzialy sie dziwne rzeczy na buldozkah pozdr.
Tak Agama masz rację. Pokasowano tam wiele ciekawych tematów, a wogóle było nieciekawie

Posted

Agama napisał(a):
ale jest juz dobrze moze ktos sie zreflektowal .....................ha ha
Wierzysz w duchy. Przeczytaj sobie temat w administracji awatar, sporo moderatorow tam się wypowiadalo. Nic z tego nie rozumim. Czy ma być to forum przyjazne dla nas, czy też forum dla moderatorów

Posted

Agama napisał(a):
draczyn nie wiem co bylo grane moge tylko :o :o :o :o :o :o :o
Ja te przestaje cokolwiek rozumieć, wydaje mi się, że to takie babskie rządy - ja Ci pokażę kto tu rządzi. No ale cóż samo życie

Posted

Witam serdecznie :D Nie spodziewałam się na molosach znaleść temat o shar-pei.A to Ci niespodzianka :wink:
Temat topicu brzmi"wł.shar-pei zapraszam do dyskusji"
Chciałabym się do tej dyskusji przyłączyć, ale powiem szczerze ,że jakoś tej dyskusji o rasie nie zauważyłam :o
Pozwolicie zatem ,że poczekam na dalszy rozwój wydarzeń 8)

Posted

Super :D ,nie ma nic fajniejszego jak zobaczyć swojego wychowanka,prawda??A jeszcze jak jest zdrowy ,piękny i bogaty (tzn chciałam rzec w medaliki złote oczywiście :wink: )

Wcale się nie dziwię ,że jesteś cała happy :D

Posted

Masz rację Króliczku :D , nie zdawałam sobie nawet sprawy jaka to wielka radość i satysfakcja. Odchodziły do nowych domków to żegnałam ich z łzami a teraz witam łzami i okraszam łzami ich zwycięstwa :lol: / jakaś płaczliwa się zrobiłam :oops: , ale to łzy szczęścia na szczęście :lol: /. A tak swoją drogą to nasz "wnuczuś" ( brat AIMEE)w tym roku w Krakowie zdobył res CACIB`a za Twoim Nobisem :D

Posted

A tak swoją drogą to nasz "wnuczuś" ( brat AIMEE)w tym roku w Krakowie zdobył res CACIB`a za Twoim Nobisem

To w takim razie w lutym ten res.CACIB zamieni mu się w CACIB ,bo Nobis ukończy w styczniu INTERA :wink: Wymaganą ilość CACIBów mój chłopczyk już uzbierał (ma 8 ) ,ale odległośc między pierwszym a ostatnim minie dopiero w styczniu :cry:

Posted

króliczek napisał(a):
A tak swoją drogą to nasz "wnuczuś" ( brat AIMEE)w tym roku w Krakowie zdobył res CACIB`a za Twoim Nobisem

To w takim razie w lutym ten res.CACIB zamieni mu się w CACIB ,bo Nobis ukończy w styczniu INTERA :wink: Wymaganą ilość CACIBów mój chłopczyk już uzbierał (ma 8 ) ,ale odległośc między pierwszym a ostatnim minie dopiero w styczniu :cry:

Cieszę się :wink: :lol: Twojemu Nobisowi wystarczy a Akirze się przyda :lol:
Dobrze chłopak zaczął- pierwsza "dorosła" wystawa / raz był wystawiany jako szczeniak / i res CACIB. A tak swoją drogą to uświadomcie mnie w tej kwestii- czy interchampionem można zostać na podstawie CACIB`ów zdobytych w kraju czy muszą to być wystawy zagraniczne? :oops: Czytałam regulaminy ale jakos tego nie mogę zrozumieć :oops:
Gratuluję Nobisowi pięknych osiągnięć :klacz: :klacz: :klacz: