Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oto co dostałam :

hey jestem z konina, pies nie jest wykastrowany, jesli chodzi o
stosunek do innych psow to oczywiscie chce powachac
innego...ogolnie na spacerach nie ciagnie tak do psow...z gory
dziekuje i pozdrawiam

• Replies 696
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze raz popatrzylam na fote ONA jest NIEDOZYWIONA-mam szarpeje od 9 lat i:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
niestety mam 3 dorosle i nie moge JEJ przyjac:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

moim zdaniem ON nie jest CHORY -u szarpeja choroba skory natychmiast jest widoczna na calym ciele- a przy takim wychudzeniu juz wszystko powinno sie ujawnic-zawsze sluze rada:lol: LICZE NA CIEBIE:loveu: :lol: :lol: :lol:

Posted

moim zdaniem na tylnych lapkach rosnie wlos w ciemnym kolorze co jast niedopuszczalne u psow-z rodowodem w metryce taki piesek mialby wpisane - nie do hodowli-nie wiem czy CIEBIE to PRZEKONALO
jeszcze raz pisze ze nie widzialam chlopczyka w realu:shake: pozdrawiam:lol: :lol: :lol:

Posted

Agama napisał(a):
napisz jak cos bedziesz wiedziala ja teraz ide spotkac sie ze swoimi prawnukami szarpejkami:lol:

chyba za długo przed kompem już siedzę, bo przeczytałam 'prawnikami' :lol:

Posted

dostałam odpowiedź, że mogę go zabrać jak chce. Niby te tylnie łapki miał chore jak był młody ale teraz ok.

Jak mówię, u mnie w górę wchodzi domek tymczasowy, aż mu się nie znajdzie stałego domu.
NIe jest kastrowany, nie chcę żeby wpadł w niepowołane ręce :roll:

Posted

musisz sama zdecydowac-moge tylko zapewnic ze nie rozstaniesz sie z nim- to cudowna rasa o niespotykanej psychice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Agama napisał(a):
PAULINKO cala poprzednia strona jest o tym psie:crazyeye: la pegaza juz kontaktowala sie z wlascicielka:lol:

no tak to jest jak się nie czyta tego co pisze na wcześniejszych stronach :oops: :oops:

Posted

Agama napisał(a):
nastepna szarpejka w schronie tym razem we WROCLAWIU:placz: :placz: :placz: :placz:

Może warto tu zamieścić zdjęcia Shar-Pejki na tym forum-nie widziałam jej zdjęcia na stronie wrocławskiego schroniska:oops: a tamtym nikt nie interesuje się z Plaucha-jest podobno bardzo grzeczny

Posted

[quote name='Agama']tu zaglada malo osob ja podtrzymuje temat na psach w potrzebie-jak umiesz przeniesc fote to bardzo prosze:lol:

Oczywiście, tylko na wrocławskim schronisku nie widzę żadnej Shar-pejki-gdzie ona się schowała:cool1: ? To ten misio z Palucha