Draczyn Posted January 12, 2006 Posted January 12, 2006 Oj nieładnie Agama, pozapraszałaś wszystkich do dyskusji, a sama się zmyłaś:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Agama Posted January 12, 2006 Author Posted January 12, 2006 No coz mam opisywac co robi King i BULA , mamy duzo pracy:evil_lol: :placz: :lol: Quote
Agama Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 SLICZNA dama :loveu: jaka Ona ma klate i udo:multi: czy miala dzidziusie ,czy jest tak umiesniona przez biegi wsrod dmuchawcow:lol: :loveu: :multi: Quote
króliczek Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 UWAGA!!! wklejam już swoje nieco podrośnięte sharpaski Quote
Agama Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 CUDENKA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: CZERWONYto chlopiec czy dziewczynka,czy zostawiasz sobie jakiegos malucha:lol: Quote
Draczyn Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dawno mnie tu nie bylo, a tu same sharpejowe cudeńka. Dawajcie wiecej fotek please:multi::multi::multi::multi: Quote
króliczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 No dobra .A niech tam ;) To nasz Elvis czyli L.L.Bean Jest to naprawdę Boski Elvis Quote
króliczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 a to Luśka czyli La Petite Luca Mam nadzieję ,że pochwalicie Luśkę za umiejętności wystawiania się:roll: Quote
króliczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Dziś zrobię świerze zdjęcia i wkleję wieczorem .Na koniec jeszcze raz Elvis Quote
Agama Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Sliczne te Twoje dzidzie :loveu: rozumiem, ze Elvis zostaje :multi: Quote
króliczek Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Napewno zostaje Luca a z Elvisem jeszcze pomyślimy.Sama nie wiem jak to wyjdzie.Najchętniej to zostawiłabym całą szóstkę;) ale sama Agamo wiesz ,że jest to niewykonalne.A najgorsze w tym wszystkim jest to ,że ciężko wybrać ,który maluch zostaje ,bo wszystkie są jednakowo piękne choć każdy z nich dla mnie wyjątkowy. Pięknie się chowają ,są zdrowe i silne. Quote
Draczyn Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='króliczek']A to La Viva Pologne http://img367.imageshack.us/img367/6829/pict17093rp.jpgTo jest boskie bezkonkurencyjne, a tamte zdjęcia niestety się nie otwierają Quote
króliczek Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Nie mam pojęcia dlaczego nie chcą się zdjęcia DRACZYN otworzyć:placz: Czy ktoś ma podobne problemy??U mnie wszystko gra:multi: Quote
Agama Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Umnie widac wszystkie foty:loveu: :multi: LUSIA juz gotowa do klasy puppy:lol: Quote
Agama Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 PIGI wracaj do domku ,bo lapki zmarznal:lol: Quote
mazika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 śliczne macie sharpki ;) to są takie kochane psiaki. Daraczyn twoja suczka naprawde bardzo dobrze się trzyma i tylko tak dalej ;) wymiziaj ją ode mnie ;) Quote
Draczyn Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 mazika napisał(a):śliczne macie sharpki ;) to są takie kochane psiaki. Daraczyn twoja suczka naprawde bardzo dobrze się trzyma i tylko tak dalej ;) wymiziaj ją ode mnie ;)Natychmiast to zrobię. Będzie zachwycona, bo ona na starość zrobiła się strasznym pieszczochem. Bez przerwy, by się miziała:multi::multi: Quote
mazika Posted January 18, 2006 Posted January 18, 2006 [quote name='"Draczyn"']Napisał(a) mazika śliczne macie sharpki ;-) to są takie kochane psiaki. Daraczyn twoja suczka naprawde bardzo dobrze się trzyma i tylko tak dalej ;-) wymiziaj ją ode mnie ;-) Natychmiast to zrobię. Będzie zachwycona, bo ona na starość zrobiła się strasznym pieszczochem. Bez przerwy, by się miziała:multi::multi: No to cudownie ;) jak miałam sh Paka, to róznie z nim bywało, raz sam domagał się pieszczot/jak zwykle nie trwających zbyt długo :eviltong: dostał to czego chciał i zaraz spać poszedł, lub bawić sie chciał :evil_lol: / a innym razem jak babcia chciałą go pogłaskać to uniki :evil_lol: ah zabawna z niego psinka była. Quote
Draczyn Posted January 20, 2006 Posted January 20, 2006 mazika napisał(a):No to cudownie ;) jak miałam sh Paka, to róznie z nim bywało, raz sam domagał się pieszczot/jak zwykle nie trwających zbyt długo :eviltong: dostał to czego chciał i zaraz spać poszedł, lub bawić sie chciał :evil_lol: / a innym razem jak babcia chciałą go pogłaskać to uniki :evil_lol: ah zabawna z niego psinka była.Przedtem sharpej, a teraz buldożek. Grunt, że jest jakieś małe szczęście w domu. Pozdrawiam Quote
karolka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Witam wszystkich serdecznie, właśnie dojechaliśmy z głogowa, pogoda była okropna, ale opłacało się pojechac, DENAREK przytargał CWC,NPwR,BOB, dumni i zmęczeni miziamy się przed komputerkiem. (ja i DENAREK :) ) W załączeniu fotka małej MAJI córeczki DENKA oraz dumnego tatusia Quote
TristaNeo Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Co tu tak cicho??? Dziewczyny gdzie jesteście. Nastąpiła kolejna aktualizacja bazy danych rodowodów Shar pei w Polsce. Baza zawiera info o ponad 2.883 psach. http://www.legeartis.home.pl/pies/search.html Pozdrawiam Quote
Recommended Posts