Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pixie']ja tez prosze...mialam wlasnie wystukac do Justynki prosbe, lecz widze , wiec korzystam i prosze na pw[/quote]

już masz na PW

Posted

Dzięki Sabinka! Dzięki, bo dzięki Tobie (sporo tego dzięki, ale nie potrafię inaczej:evil_lol:) zostałam honorowym krwiodawcą. Dziś poczta dostarczyła mi potwierdzenie tego i odpowiednią legitymację :loveu:. Za sprawą Sabiny odważyłam się i tak już zostanie - mam zamiar upuszczać sobie teraz systematycznie kilkaset miligramów, he he. I wcale sie nie boję:loveu:

Posted

[quote name='Loona']Ktoś wie czy są jakieś wieści?[/quote]

[FONT=Arial][SIZE=2]Sabina1 czuje się już dużo lepiej, jest silniejsza. Zapalenie ponownie się cofa. Dziś siedziała na łóżku, swobodnie oddycha, je i pije, nawet trochę mówi zatykając rurkę od tracheostomii. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial]Mama dostała już cztery kartki - 1- bez nadawcy w kwadratowej szarej kopercie, 2- od Bei100, 3- od Anetty (w drzwiach ;) ), 4- od Jinny Al. :loveu: [/FONT]
[FONT=Arial]Przyszedł też jakiś polecony na jej nazwisko - mam nadzieję że nie wysyłacie poleconym, bo nie wiem kiedy mama odbierze...[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam serdecznie,[/FONT]
[FONT=Arial]Justyna[/FONT]

Posted

:shake:no to poczta jak zwykle w sezonie nawala

Cieszę sie ze Sabinka zaczyna już funkcjonować ;)z dnia na dzień bedzie lepiej , czyli idzie ku dobremu;)
Całuski i usciski:loveu:

Posted

Też się cieszę, ze Sabinka ma się lepiej:multi: Ale przyznam, że nie brałam pod uwagę innej możliwości. Szczęśliwie nie ma w tym wątku defetyzmu i czarnowidztwa, tylko silna, dobra, ozdrawiająca energia. Ja to czuję, a Wy?

Posted

[quote name='Liliana'][FONT=Arial][SIZE=2]Sabina1 czuje się już dużo lepiej, jest silniejsza. Zapalenie ponownie się cofa. Dziś siedziała na łóżku, swobodnie oddycha, je i pije, nawet trochę mówi zatykając rurkę od tracheostomii. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial]...[/FONT][/quote]
Dobre, dobre, dobre wieści :multi:

Posted

[B]Sabina[/B], wlacz przyspieszenie i zdrowiej jeszcze szybciej :buzi: :lol: ;)

Zglaszam sie na liste tych co kartke wyslali. [IMG]http://yelims.free.fr/Fete/Banane01.gif[/IMG]
Zeby nie bylo watpliwosci od kogo ta kartka stempel Dogomania-Evelina
przystawilam :bigcool: :lol:

[quote name='rodzina_rr']Też się cieszę, ze Sabinka ma się lepiej Ale przyznam, że nie brałam pod uwagę innej możliwości. Szczęśliwie nie ma w tym wątku defetyzmu i czarnowidztwa, [B]tylko silna, dobra, ozdrawiająca energia. Ja to czuję, a Wy? [/B][/QUOTE]Inaczej byc nie moze. :multi:

Posted

A ja tak brzydko wypisałam i głupio mi trochę ją wysłać :oops:.
Zapakuję ją w kopertę , to nikt się śmiać nie będzie ;) , no oprócz Sabinki, ale to jej na zdrowie wyjdzie ;)

Posted

[quote name='nathaniel']A ja tak brzydko wypisałam i głupio mi trochę ją wysłać :oops:.
Zapakuję ją w kopertę , to nikt się śmiać nie będzie ;) , no oprócz Sabinki, ale to jej na zdrowie wyjdzie ;)[/quote];)[I]a jak wpisałas :razz:[/I]

Posted

Długopis mi się trochę rozmazał ;)
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości,
odrobiny światła w mroku dzieki szczermu uśmiechowi
radośći w smutku dzięki miłości
nadziei na lepsze jutro o
oraz szybkiego powroty do zdrowia
życzy nathaniel z dogomanii ;)