Dygotka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ohh .. jak ja tu dawno nie byłam . Jak ja mogłam- takie piękne mordki .. ahh.. cudowne ! Ress - Co do Nesci -> może i wygląda jak pluszak ale pozory mylą - diabeł wcielony (dosłownie) .:diabloti: PS:fantastyczny ten twój białasek :D Mag pokaż nam Beuty :cool3: Maxio , o jacie! wykapany tatuś . :loveu: *** http://img146.imageshack.us/img146/5051/dsc06329eq3.jpg http://img141.imageshack.us/img141/3797/dsc06756if7.jpg I Nesowa
Savannah Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Maga18 PIEKNE FOTKI :loveu: i super kolorki !
maga18 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 dzieki dzieki :) na koniec olał scenografię :grins:
malawaszka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 http://img137.imageshack.us/img137/8467/dsc00073bd8.jpg ojjjaa śliczny pluszaczek :loveu: musisz nauczyć robić do kuwety i nie wyprowadzać na dwór :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga :klacz: rewelka foty!!!!!
Light of Shin-Ra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Maga ty to masz dobrze, nie dość, że pies śliczny to jeszcze jak pozuje, Moje jak się tylko odezwę to mam na głowie od razu. Żeby zrobić zdjęcie muszę je łapać z zaskoczenia i milczeć bo sucz natychmiast przybiega i wskakuje na kolana albo do telefonu (bo telefonem robię, jeszcze się dobrego aparatu nie dorobiłam:placz:). Ja kiedyś zrobię mojego futrzatego jak ma takie mokre łapy (jak zdążę bo on futrzaty tylko do Kielc) ten to dopiero na "kurzy kuper" bo jemu włos bardziej odstaje na boki.
resuruss Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Maga!!!Fotki cudo!!!!Brawo i Maxik pięknieje z dnia na dzien :loveu: Dada!!!Joyek to jak Bułka z minami - w koncu rodzenstwo :loveu: Waszko !Wickowy jest typowym psem polno-lesnym ,wiec tak jak Anka W napisała - jego urode podziwiam na fotach ,bo nie mineła doba od pieknej puchatkowosci a juz wygląda jak "zwyle" :evil_lol:
Dada Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ress: Róznorakich min on ma nieograniczoną ilość :lol:, jest zniewalający, niech mi ktoś powie, ze psy mimiki nie mają :evil_lol: A w spojrzeniu Buu nieraz dopatruję się oczek Joyka Na dodatek okazalo się, ze źle zmierzyłam psa i jest mniejszy niż mi się wydawało, ale włos dodaje mu troche TEGO I TAMTEGO ;) Mogę się teraz nacieszyć widokiem czystego Joyka, bo z nim w wannie jakieś dwie godziny temu walczyła moja siostra. Spacer z rana np na łace i już będzie po czystym psie, nawet do tego deszczu nie trzeba :diabloti: Zdjecie najlepiej sobie wydrukuj i powieś w miejscu na które często patrzysz. Frustracja związana z myciem psa kilka razy w ciągu tygodnia będzie troche mniejsza ;)
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Han Sharn napisał(a):Maga ty to masz dobrze, nie dość, że pies śliczny to jeszcze jak pozuje, Moje jak się tylko odezwę to mam na głowie od razu. Żeby zrobić zdjęcie muszę je łapać z zaskoczenia i milczeć bo sucz natychmiast przybiega i wskakuje na kolana albo do telefonu (bo telefonem robię, jeszcze się dobrego aparatu nie dorobiłam:placz:). Ja kiedyś zrobię mojego futrzatego jak ma takie mokre łapy (jak zdążę bo on futrzaty tylko do Kielc) ten to dopiero na "kurzy kuper" bo jemu włos bardziej odstaje na boki. Han jak to tylko do Kielc a co mu chcesz potem zrobić ??
Agama Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Jestem przeciwna goleniu ozdobnych ras ,bez powodu-zwalnia to czesto wlasciciela z pielegnacji psa,niedaleko mnie mieszka sunia z mojej hodowli puki nie ma dredow to nikt jej nie czesze tylko szybko do fryzjera,czasami zastanawiam sie dlaczego ludzie kupuja ozdobne dlugowlose aby potem... rezumiem przemyslane decyzje lub wprost konieczne,ale dla wlasnej wygody lub na skutek zaniedban czy nie lepiej wtedy zdecydowac sie na psa krotkowlosego,wszystkie yorki spotykane na spacerach ogolone
lalunia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 maga slicznota laleczka ress to błotne kapiele upiekniajace chciałam się pochwalić moją stronka www (jeszcze w budowie ale....) maga jesteś wielka !!!!!!!!!!!!!! http://www.daminet.pl/~ravenq/projekt/index1.html
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 a to naszych pare foteczek bo dawno sie nie pokazywaliśmy :)
lalunia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 snieżynka piękny !!!!!!!!!!!! zmień avatarek na te oststnie zdjęcie jest zajebis.....
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Za namową zmieniła :) w końcu troszke mu sie urosło bo poprzedni avartek byl w wieku 3 miesięcy a ten juz dorosły facet 15 miesiączny :)
lalunia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ja myślałam na te na samej górze ale fajnie że już awatarek nowy ja nie umiem ha ha swojego zrobic
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Lalunia to proste :) zwłaszcza ze zaba pomniejsza ci fotki do rozmiaru avartka a potem dajesz edytuj i avartek gotowy :) bo ja sobie troszke pozmnienialam :)
Light of Shin-Ra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Agama napisał(a):Jestem przeciwna goleniu ozdobnych ras ,bez powodu-zwalnia to czesto wlasciciela z pielegnacji psa,niedaleko mnie mieszka sunia z mojej hodowli puki nie ma dredow to nikt jej nie czesze tylko szybko do fryzjera,czasami zastanawiam sie dlaczego ludzie kupuja ozdobne dlugowlose aby potem... rezumiem przemyslane decyzje lub wprost konieczne,ale dla wlasnej wygody lub na skutek zaniedban czy nie lepiej wtedy zdecydowac sie na psa krotkowlosego,wszystkie yorki spotykane na spacerach ogolone Futrzaty będzie ogolony dla wygody swojej i mojej. Poza tym najprawdopodobniej niedługo też straci klejnoty bo uważam, że mimo, że zrobił uprawnienia nie nadaje się na reproduktora. Co za tym idzie wystawiany już nie będzie a czesania to on nie znosi. Stoi jak skazaniec i jak tylko może to ucieka. Zresztą on tak naprawdę jest taki pół-długowłosy bo odrasta i odrasta i efekt mizerny raczej . Przy tym jego pudlowy włos jest wyjątkowo "upierdliwy" tak, że decyzja podjęta. Tyle się naczytałam o rozwadze w hodowli, o dobieraniu par a nie rozmnażaniu wszystkiego co popadnie, że postanowiłam zacząć od siebie. Ciąganie go natomiast po wystawach i wystawianie dla rozrywki też mi się nie uśmiecha, to nie Iszka, który na ringu się czuje jak ryba w wodzie bo kocha być w centrum zainteresowania. Futrzaty zdecydowanie lepiej się czuje w bezpiecznym transporterku niż na ringu. Pewno będzie czasem ze mną jeżdził ale już towarzysko - bezstresowo.
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 to Han bedziesz mieć dwa lysolki i jednego pp :D juz sie nie moge doczekać fuctrzatego jako łysolka :) a którego w Kielcach wystawiasz ?? i w jakiej klasie ?? :)
resuruss Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Łaaaaaaaaaaaaaa,Sniezynka ,jaki on piękny :loveu: Laluniu !Stronka sliczna :loveu: Madzia to geniusz :loveu:
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 O tak stronka Laluni jest po porostu pierwsza klasa :) Ciesze sie ze moj maluch sie Wam podoba :) Ress a wogóle to licze na jakieś foteczki Fida w Twoim wykonaniu :) Może Poznań albo Kielce ??
Agama Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Han :lol:ten post tyczyl wszystkich dlugogowlosych ozdobek,jestem przeciwna zabiegom jesli nie ma wskazan zdrowotnych ale to tylko moje zdanie-kazdy decyduje o swoim psie i jest za niego odpowiedzialny caluski:lol::lol::lol:
resuruss Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Ja bede w Kielcach ,wiec jesli ktos chce foteczki to sie polecam.Mysle ,ze jesli pogoda dopisze ,to zrobimy jakies poza halą ,bo moj aparat cos niedomaga ostatnio :-(
lalunia Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 o sniezynka teraz avatarek cód malinka ! a madzia naprawdę geniusz !!!!!!!!!!!!! ja ress w kielcach ukradnę z aparatem schowam i nie oddam
Śnieżynka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 resuruss napisał(a):Ja bede w Kielcach ,wiec jesli ktos chce foteczki to sie polecam.Mysle ,ze jesli pogoda dopisze ,to zrobimy jakies poza halą ,bo moj aparat cos niedomaga ostatnio :-( :sweetCyb::cool2::bigcool::laola::cunao: To ja bardzo ładnie proszę o foteczki :p
Light of Shin-Ra Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 W Kielcach obu chłopaków wystawiam bo sucz jeszcze krótkowłosa.
Recommended Posts