Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

anna1 napisał(a):
widzisz flaszi- to jest poprostu granda-mi sie poprostu w glowie nie miesci jak mozna takperfidnie oszukiwac gdzie czarno na bialym widac pogolone powdery:crazyeye:; "hodowla" pozal sie Boze;to juz gorzej niz dno;
no ale n ic robmy swoje :) lalunia gol powderke bo ma lysa cipke;)

najbardziej szkoda mi tych nowych wlascicieli szczeniat, ktorzy nie wiedza co tak naprawde kupuja.
Ja tez Kc zarnowalam kariere z jej naturalnie łysymi bokami i brzuchem.. dawno bylam powinna ogolic i uszy na druty.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, ze mój nie semi, bo nie tylko fiutka lysego ma, ale i brzusio :diabloti:
Ania:
Jeszcze nie nosi, jak śnieg będzie padać, to zalożę mu wtedy, ale śliczny kombinezon :loveu:

Posted

Łaaaaaaaaaaaa ile fot !!!!!!
I dzieci Kofusi juz są :multi:Gratulacje !!!Tfu Tfu niech zdrowo rosną :loveu:

Wizardzik cudo - biała zyrafka :loveu:
Ubranka - bombowe :loveu:

No ja cały miot gole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Łaaaaaaaaaaaa ile fot !!!!!!
I dzieci Kofusi juz są :multi:Gratulacje !!!Tfu Tfu niech zdrowo rosną :loveu:

Wizardzik cudo - biała zyrafka :loveu:
Ubranka - bombowe :loveu:

No ja cały miot gole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ress gol wszystko co pod maszynke wpadnie;) Tosiuni tez by sie nowy image przydal:loveu:;)

U mnie w kazdym miocie beda sie rodzic same łyse:p obojetnie czy pudle czy husky czy grzywacze:diabloti::evil_lol:

Posted

Moj miot w planie ;)

Flashi !!Toski nie ogole ,bo na jej kudeł to bym musiała miec ,maszynke do golenia owiec :evil_lol:...ewentualnie ją kremem depilującym przejade :evil_lol: to bardziej modne teraz :evil_lol:

Posted

fotki z dzisiejszego rana:p
Spanko

Daj mi spokuj ja chce spac

no dobra jak juz musze wstac to wstane

nie zaczynaj sie we mnie od rana

twoj pluszak dostanie za swoje

Posted

jak umiesz nastawic dobrą datę w aparacie to gartulacje bo ja nie ,tymbardziej w pożyczonym aparacie !
i nie mam ochoty odpowiadać na tekie pytania zwłaszcza dziś

obydwie z twoją mamą macie wspaniałe pomysły kopania leżącego
(szkoda że nie wkleiłaś zdjęcia białego szczeniaczka)!

ps.tu jest data 2001r mojej kofi wtedy jeszcze na swiecie nie było a zrobiłam je ok 3 listopada 2007

Posted

[quote name='lalunia']jak umiesz nastawic dobrą datę w aparacie to gartulacje bo ja nie ,tymbardziej w pożyczonym aparacie !

Data w tym aparacie ( SONY DSC-H2) jest poprawna , sprawdziłam na przykładzie zdjęcia z Wrocławia - data 30.09.2007

[quote name='lalunia']
ps.tu jest data 2001r mojej kofi wtedy jeszcze na swiecie nie było a zrobiłam je ok 3 listopada 2007
http://img87.imageshack.us/img87/1065/simg8149ha1.th.jpg

To zdjęcie zostało wykonane Twoim aparatem, który rzeczywiście nie ma ustawionej poprawnie daty.

Nie kopię leżącego, tylko pytam, grzecznie i kulturalnie - i takiej odpowiedzi oczekuję, a nie bezcelowego wykręcania się, które łatwo zdementować..

Posted

ale ty jesteś głupia dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ten aparat wrocławia nie widział
coś ci się w główce z tej nienawiści miesza !

Posted

Fenyloetyloamina napisał(a):
Data w tym aparacie ( SONY DSC-H2) jest poprawna , sprawdziłam na przykładzie zdjęcia z Wrocławia - data 30.09.2007

To zdjęcie zostało wykonane Twoim aparatem, który rzeczywiście nie ma ustawionej poprawnie daty.

Nie kopię leżącego, tylko pytam, grzecznie i kulturalnie - i takiej odpowiedzi oczekuję, a nie bezcelowego wykręcania się, które łatwo zdementować..

daruj juz sobie! naprawde, masz wyczucie chwili jak 5letnie dziecko :roll: albo jestes az tak bezczelna :shake:

Posted

Mnie również bardzo przykro:placz:. Trzymaj się Laluniu, mam nadzieję, że coś takiego nigdy już Cię nie spotka. Można dużo pisać, że to sie zdarza, że tak widać miało być ale to w niczym nie zmniejsza żalu po stracie .
Przesyłamy całusy i liznięcia.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...