flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 anna1 napisał(a):widzisz flaszi- to jest poprostu granda-mi sie poprostu w glowie nie miesci jak mozna takperfidnie oszukiwac gdzie czarno na bialym widac pogolone powdery:crazyeye:; "hodowla" pozal sie Boze;to juz gorzej niz dno; no ale n ic robmy swoje :) lalunia gol powderke bo ma lysa cipke;) najbardziej szkoda mi tych nowych wlascicieli szczeniat, ktorzy nie wiedza co tak naprawde kupuja. Ja tez Kc zarnowalam kariere z jej naturalnie łysymi bokami i brzuchem.. dawno bylam powinna ogolic i uszy na druty.
Dada Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Szkoda, ze mój nie semi, bo nie tylko fiutka lysego ma, ale i brzusio :diabloti: Ania: Jeszcze nie nosi, jak śnieg będzie padać, to zalożę mu wtedy, ale śliczny kombinezon :loveu:
gogunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://i18.photobucket.com/albums/b133/nadirandaga/sp205.jpg Super :loveu::lol:
Light of Shin-Ra Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A mnie tu Agama mówi, żeby futrzatego nie golić. Przecież on ma i fiutka i brzuch i wewnętrzną stronę ud łyse to napewno semi jest .:evil_lol:
resuruss Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Łaaaaaaaaaaaa ile fot !!!!!! I dzieci Kofusi juz są :multi:Gratulacje !!!Tfu Tfu niech zdrowo rosną :loveu: Wizardzik cudo - biała zyrafka :loveu: Ubranka - bombowe :loveu: No ja cały miot gole :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 resuruss napisał(a):Łaaaaaaaaaaaa ile fot !!!!!! I dzieci Kofusi juz są :multi:Gratulacje !!!Tfu Tfu niech zdrowo rosną :loveu: Wizardzik cudo - biała zyrafka :loveu: Ubranka - bombowe :loveu: No ja cały miot gole :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ress gol wszystko co pod maszynke wpadnie;) Tosiuni tez by sie nowy image przydal:loveu:;) U mnie w kazdym miocie beda sie rodzic same łyse:p obojetnie czy pudle czy husky czy grzywacze:diabloti::evil_lol:
lalunia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 goły hasky to powinna byc odmiana australijska hi hi
flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 lalunia napisał(a):goły hasky to powinna byc odmiana australijska hi hi Albo Majorkanska:)
resuruss Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Moj miot w planie ;) Flashi !!Toski nie ogole ,bo na jej kudeł to bym musiała miec ,maszynke do golenia owiec :evil_lol:...ewentualnie ją kremem depilującym przejade :evil_lol: to bardziej modne teraz :evil_lol:
flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dada napisał(a):ress: A gdzie Twój miot? :razz: ;) Na półce stoi;) jak bedzie czas na ringi to odkurzy i wio;)
resuruss Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Buahahahahaha :lol::lol::lol: Ja miałam inne skojarzenie ....moj jedyny miot to Zuzka :evil_lol:
flashka-g Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Spoko spoko Zuzka tez o swojej odpowiedniej porze na ringi wskoczy:cool3:
malaSilky Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 fotki z dzisiejszego rana:p Spanko Daj mi spokuj ja chce spac no dobra jak juz musze wstac to wstane nie zaczynaj sie we mnie od rana twoj pluszak dostanie za swoje
Fenyloetyloamina Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Laluniu, dlaczego zdjęcie szczeniąt, które urodziły się 2 listopada zostało zrobione 25 października? Przypomnę:
lalunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jak umiesz nastawic dobrą datę w aparacie to gartulacje bo ja nie ,tymbardziej w pożyczonym aparacie ! i nie mam ochoty odpowiadać na tekie pytania zwłaszcza dziś obydwie z twoją mamą macie wspaniałe pomysły kopania leżącego (szkoda że nie wkleiłaś zdjęcia białego szczeniaczka)! ps.tu jest data 2001r mojej kofi wtedy jeszcze na swiecie nie było a zrobiłam je ok 3 listopada 2007
Fenyloetyloamina Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='lalunia']jak umiesz nastawic dobrą datę w aparacie to gartulacje bo ja nie ,tymbardziej w pożyczonym aparacie ! Data w tym aparacie ( SONY DSC-H2) jest poprawna , sprawdziłam na przykładzie zdjęcia z Wrocławia - data 30.09.2007 [quote name='lalunia'] ps.tu jest data 2001r mojej kofi wtedy jeszcze na swiecie nie było a zrobiłam je ok 3 listopada 2007 http://img87.imageshack.us/img87/1065/simg8149ha1.th.jpg To zdjęcie zostało wykonane Twoim aparatem, który rzeczywiście nie ma ustawionej poprawnie daty. Nie kopię leżącego, tylko pytam, grzecznie i kulturalnie - i takiej odpowiedzi oczekuję, a nie bezcelowego wykręcania się, które łatwo zdementować..
lalunia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ale ty jesteś głupia dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ten aparat wrocławia nie widział coś ci się w główce z tej nienawiści miesza !
meta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Fenyloetyloamina napisał(a):Data w tym aparacie ( SONY DSC-H2) jest poprawna , sprawdziłam na przykładzie zdjęcia z Wrocławia - data 30.09.2007 To zdjęcie zostało wykonane Twoim aparatem, który rzeczywiście nie ma ustawionej poprawnie daty. Nie kopię leżącego, tylko pytam, grzecznie i kulturalnie - i takiej odpowiedzi oczekuję, a nie bezcelowego wykręcania się, które łatwo zdementować.. daruj juz sobie! naprawde, masz wyczucie chwili jak 5letnie dziecko :roll: albo jestes az tak bezczelna :shake:
resuruss Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Laluniu ,bardzo ,bardzo mi przykro z powodu maluszka.Trzymaj sie ,wiem ,ze to bardzo trudna chwila dla Was.
Light of Shin-Ra Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Mnie również bardzo przykro:placz:. Trzymaj się Laluniu, mam nadzieję, że coś takiego nigdy już Cię nie spotka. Można dużo pisać, że to sie zdarza, że tak widać miało być ale to w niczym nie zmniejsza żalu po stracie . Przesyłamy całusy i liznięcia.
lalunia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 dziękuję wam dziewczyny ja nie wierzyłam zakochaliśmy się w różowku a on ...... widać czarownice nie próżnowały!
Recommended Posts