Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajne i mądre są...Ja niestety ze wzgledu za Zuzke na razie nie bede miała gryzoni .Boje sie ,ze za mała jest i skrzywdzi niechcący takiego nieboraka.
Poza tym moja mama dostaje paralizu widząc szczura :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Fajne i mądre są...Ja niestety ze wzgledu za Zuzke na razie nie bede miała gryzoni .Boje sie ,ze za mała jest i skrzywdzi niechcący takiego nieboraka.
Poza tym moja mama dostaje paralizu widząc szczura :evil_lol:

moja kiedyś też ale prawie jej przeszło:diabloti:

masz rację tak kiedyś straciłam szczura moja mała sąsiadka za bardzo go "ukochała " dzieci nie wiedza ile mają siły i czasami chwila i nieszczęście gotowe:shake:

Posted

Kupowane na oko na wystawie ,ale przy jej rozmiarze to brałam co było ;)
Na owczarki wogole nie szyją ubranek ,a moja starowinka stawy sobie przeziebia i potem musi leki brac.
Troche sie przeszyje i bedzie jak ulał ,wazne ze bioderka i płucka schowane ma .Ona juz tak nie biega jak malce i duzo lezy - a co za tym idzie wychładza sie dosc szybko.Niech sie cieszy ,ze ma takie ,a nie np rozowe z pomponami :evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
Kupowane na oko na wystawie ,ale przy jej rozmiarze to brałam co było ;)
Na owczarki wogole nie szyją ubranek ,a moja starowinka stawy sobie przeziebia i potem musi leki brac.
Troche sie przeszyje i bedzie jak ulał ,wazne ze bioderka i płucka schowane ma .Ona juz tak nie biega jak malce i duzo lezy - a co za tym idzie wychładza sie dosc szybko.Niech sie cieszy ,ze ma takie ,a nie np rozowe z pomponami :evil_lol:

co nie lubi różowego ;) i dała się tak ubrać bez oporu :crazyeye: moje to jakieś inne sa jak widzą ubranko to już ich nie ma:mad:

Posted

wow Han ile śniegu:crazyeye: A jakie słodziaki- u mnie Bodzio mam wrażenie,ze przytula się do innych jak mu zimno bo jak nie to potrafi powarkiwac:evil_lol:-niezły cwaniak z niego

Posted

WOW ile śniegu:-o a u mnie mokro:-( za to piękne kolorki na drzewach:loveu:

widzę że łyse potrafią o siebie zadbać - słyszałam że na reumatyzm najlepsze jest futerko z kota;)

A ja dzisiaj wreszcie dostałam zdjęcia Walnuta sprzed miesiąca:evil_lol: (21.09.2007) - byly wczesniej w aparacie koleżanki:lol:
moge podac namiary do salonu:cool3:;) Dada przyjezdzaj z Joykiem to zrobimy go na bóstwo:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...