resuruss Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 :loveu::loveu::loveu: Fajniusi szczuras :loveu:
AiK Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 resuruss napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Fajniusi szczuras :loveu: Mamy takie dwa:evil_lol:
resuruss Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Fajne i mądre są...Ja niestety ze wzgledu za Zuzke na razie nie bede miała gryzoni .Boje sie ,ze za mała jest i skrzywdzi niechcący takiego nieboraka. Poza tym moja mama dostaje paralizu widząc szczura :evil_lol:
AiK Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 resuruss napisał(a):Fajne i mądre są...Ja niestety ze wzgledu za Zuzke na razie nie bede miała gryzoni .Boje sie ,ze za mała jest i skrzywdzi niechcący takiego nieboraka. Poza tym moja mama dostaje paralizu widząc szczura :evil_lol: moja kiedyś też ale prawie jej przeszło:diabloti: masz rację tak kiedyś straciłam szczura moja mała sąsiadka za bardzo go "ukochała " dzieci nie wiedza ile mają siły i czasami chwila i nieszczęście gotowe:shake:
resuruss Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A ja tez cosik wstawie ......całkiem zgrzywiały onek
AiK Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 fajne ale to ubranko to chyba trochę na zapas kupione masz nadzieję że zwiększy gabaryty :)
resuruss Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kupowane na oko na wystawie ,ale przy jej rozmiarze to brałam co było ;) Na owczarki wogole nie szyją ubranek ,a moja starowinka stawy sobie przeziebia i potem musi leki brac. Troche sie przeszyje i bedzie jak ulał ,wazne ze bioderka i płucka schowane ma .Ona juz tak nie biega jak malce i duzo lezy - a co za tym idzie wychładza sie dosc szybko.Niech sie cieszy ,ze ma takie ,a nie np rozowe z pomponami :evil_lol:
AiK Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 resuruss napisał(a):Kupowane na oko na wystawie ,ale przy jej rozmiarze to brałam co było ;) Na owczarki wogole nie szyją ubranek ,a moja starowinka stawy sobie przeziebia i potem musi leki brac. Troche sie przeszyje i bedzie jak ulał ,wazne ze bioderka i płucka schowane ma .Ona juz tak nie biega jak malce i duzo lezy - a co za tym idzie wychładza sie dosc szybko.Niech sie cieszy ,ze ma takie ,a nie np rozowe z pomponami :evil_lol: co nie lubi różowego ;) i dała się tak ubrać bez oporu :crazyeye: moje to jakieś inne sa jak widzą ubranko to już ich nie ma:mad:
lothia Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ress niedawno na bazarku dziewczyna wystawiała ubranka ,tego typu, z polarkiem pod spodem,które szyje na wymiar,musiałabys poszperać:lol: znalazłam
resuruss Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 AiK !Tosia dała sie ubrac ,bo ona chyba lubi ;).W ubranko pooperacyjne sama sie wciskała - nawet jak juz nie musiała ;) Dzięki Lothia :loveu:
Nugatowa Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 resuruss napisał(a):.Niech sie cieszy ,ze ma takie ,a nie np rozowe z pomponami :evil_lol: Albo niebieskie z hipopotamami :grins: :evil_lol:
Savannah Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Aniołku - fotki CUDOWNE !! Widoczki przepiekne :loveu: AiK - super fotki !Panna zadzierajaca nosa jest super :) ! A szczurek slodka ma mordeczke:loveu:
resuruss Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 A ja znalazłam szajejącą Keri i Ajcke :loveu: na filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=IEcDQISLC7s Suuuuuper!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
Light of Shin-Ra Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Ilka mój Iszu też tak ma a teraz proszę jeszcze przedwczoraj było tak a od wczoraj jest już tak
Ilka21 Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 wow Han ile śniegu:crazyeye: A jakie słodziaki- u mnie Bodzio mam wrażenie,ze przytula się do innych jak mu zimno bo jak nie to potrafi powarkiwac:evil_lol:-niezły cwaniak z niego
meta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 to ja sie dorzuce- Shogun (moje dziecie) ze swoja kicia http://img147.imageshack.us/img147/8642/shogunkicia2kg9.jpg
Dudek Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 WOW ile śniegu:-o a u mnie mokro:-( za to piękne kolorki na drzewach:loveu: widzę że łyse potrafią o siebie zadbać - słyszałam że na reumatyzm najlepsze jest futerko z kota;) A ja dzisiaj wreszcie dostałam zdjęcia Walnuta sprzed miesiąca:evil_lol: (21.09.2007) - byly wczesniej w aparacie koleżanki:lol: moge podac namiary do salonu:cool3:;) Dada przyjezdzaj z Joykiem to zrobimy go na bóstwo:loveu:
Śnieżynka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Dudek jaki on ma cudny kolorek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Recommended Posts