maga18 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 zdjecia moze i tak :lol: ale psy na nich juz nie :roll::lol:
Nesjanna Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Lalunia - gratuluję dzieciaczków !!! Magda - zdjęcia super - przyjedź do mnie co ??? :lol::lol: (mam 12 szt do obfocenia) - widzę, że się uparłaś i uszy jednak stoją :razz:
lalunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Reiven OPAL BLACK chłopak HL Reiven ORANGE YELLOW sunia PP Reiven ORYKS WHITE piesek HL
malaSilky Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Gratulacje maluszkow :multi::multi::multi: Zdiecia sa boskie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
lalunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 to są gliździochy kofi warczy na kiwuska strasznie nikusia toleruje i mała sunia to replika kofi czarny piesek to czysty tatuś a białasek (różowek ha ha) to listonosza ha ha ha
flashka-g Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 lalunia a ja mysle ze powinnas wszystkie zaliczyc do hairlessow tak jak ostatnio co niektorzy robia;) sliczne łyse dupki:loveu:
lalunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 nawet jakbym chciała ha ha to sunia jest tak porośnieta ze ma łysą cipeczkę tylko a moze jak ma łysą to już hl ! hi hi
flashka-g Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 lalunia napisał(a):nawet jakbym chciała ha ha to sunia jest tak porośnieta ze ma łysą cipeczkę tylko a moze jak ma łysą to już hl ! hi hi to na pewno HL!!!:diabloti:
lalunia Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='flashka-g']to na pewno HL!!!:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dada Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 lalunia: Cudne robaczki :loveu: No to musi być zatem hairless, skoro jedno miejsce łyse ma :evil_lol: Maga: Joyek też nie super czysty, ale nie w oleju. Wtedy byłby po jednym dniu czarny :diabloti:, więc Twoja to czyściuteńka A zdjęcia boskie, wręcz bajeczne
anna1 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=GmwqpHsMExg polecam goraco :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Dada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 błahaha, padam ze śmiechu! :roflt::roflt: Jak dobrze, ze kota nie mam!~:evil_lol:
lalunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 moja kofi wykąpana po porodzie i moje chłopaki (strasznie obrażony niko)
Ilka21 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ślicznie mamusia wyględa,jaki ona ma włos długi:loveu: a chłopaki jak bliźniaki wyglądają;)
lalunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tak sie zastanawiam jak długo będzie miała taki długi włos przy tych małych szkodnikach
Dada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Nic Ci nie pozostaje, tylko olej :diabloti: Kofcia jest przepiękna...
flashka-g Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 ale chlopaki maja zajefajne czerwone koszulki:) niech odganiaja złe klątwy zawistnych ludzi:loveu::evil_lol::diabloti:
lalunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 a to moje gruuube kluski a ubranka mają od cioci ani w poznaniu będziemy w nich ganiać
gogunia Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 lalunia, Kofi bardzo ładnie wyszła :loveu: chłopaki też fajne :cool3:
Dada Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Śliczne dzieciaczki! A to mój słodziak w nowym ubranku:
anna1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 flashka-g napisał(a):lalunia a ja mysle ze powinnas wszystkie zaliczyc do hairlessow tak jak ostatnio co niektorzy robia;) sliczne łyse dupki:loveu: widzisz flaszi- to jest poprostu granda-mi sie poprostu w glowie nie miesci jak mozna takperfidnie oszukiwac gdzie czarno na bialym widac pogolone powdery:crazyeye:; "hodowla" pozal sie Boze;to juz gorzej niz dno; no ale n ic robmy swoje :) lalunia gol powderke bo ma lysa cipke;)
anna1 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 alez ma rewelacyjny skafanderek!!!! przynajmniej mu cieplo :)
Recommended Posts