Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

miniaga napisał(a):
W trwajacym właśnie programie na Animal Planet bedzie pokazany wielokrotny zwycięca na najbrzydszego psa swiata - nieżyjacy już grzywek.

Tylu tytułów zwycięzcy świata nie ma żaden pies tej rasy:cool3:

miniaga o jakiego psa Ci chodziło ? :cool1:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

resuruss napisał(a):
Ano ,mała rozrabiara....Teraz jest na etapie "kurzaka malutkiego" - dziennie rano jak tylko otworzy oczy budzi mnie i mowi : mama pusc Kurtacz :evil_lol:

ress jak tak patrzę na Twoją córcię to ona ma to coś w sobie jak mój mały Kuba istne łobuziaki :evil_lol:

Posted

lalunia napisał(a):
angelku są kosmicznie piekne a szczgólnie te uszy :lol:

uszy mają super już wiem na czym się wzorowali jak robili Gizma w gremlinach :evil_lol:
Angel małe słodziaki :loveu: aż trudno wyobrazić sobie że wyrosną na takie ...
wyniosłe z wygladu

Posted

miniaga napisał(a):
W trwajacym właśnie programie na Animal Planet bedzie pokazany wielokrotny zwycięca na najbrzydszego psa swiata - nieżyjacy już grzywek.

Tylu tytułów zwycięzcy świata nie ma żaden pies tej rasy:cool3:

haha wiesz co z mojej perspektywy to ja bym kilku Zw. Świata tez dala do tej dziedziny najbrzydszych a nie najpiekniejszych:lol: :diabloti:

Posted

A moje maluchy idą w swiat do swoich nowych domków.
Cirro już pojechał i dzielnie się sprawuje, łyse dziewczynki niedługo też pojadą,j edna powderka zostaje u mnie ale jeszcze nie mogę się zdecydować która,a druga też na 90% ma już domek.

Posted

Ajcka, oby Twoim maluszkom powodziło się jak najlepiej w nowych domkach! Cirro, piekny! :loveu:
Maga, uroczy ten pajączek!!! :loveu: Ja bym tam z chęcią go pogłaskała...:loveu:

Posted

Dudek napisał(a):
Podobno u Onki to pół metra nawaliło:-o :diabloti:

U nas też :placz: , a Radar jak rano wyskoczył z klatki to się na zaspie zawiesił :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...