miniaga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='Nesjanka']przyłączam się do serdeczności dla nowej forumowiczki od dogoterapii :) miniaga - nie wiedziałam, że Taśka jest taka chudzinka ........ za to Jagoda wyszła przepięknie !!! a co z nowę malutką - gdzie zdjęcia ??? Marta Chmielewska - gratulacje dla P. Danuty, a raczej Poli - za śliczny miocik :)[/quote] Nesjanka dziękuję - Jadzia cudownie sie rozwija. A pytanie o malutka to do mnie?:crazyeye: Ja jestem na etapie poszukiwania łysego pieska, ale narazie nie dane mi było znaleść takiego malucha:placz: który byłby mi przeznaczony tak jak Jagódka:loveu:
Dudek Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 No i zapomniałam o Jagodzie i Tasminie:oops: Super przygotowujesz Jagodę - gratulacje!
Nesjanna Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='miniaga']Nesjanka dziękuję - Jadzia cudownie sie rozwija. A pytanie o malutka to do mnie?:crazyeye: Ja jestem na etapie poszukiwania łysego pieska, ale narazie nie dane mi było znaleść takiego malucha:placz: który byłby mi przeznaczony tak jak Jagódka:loveu:[/quote] :phmm - moja gafa wydawało mi się, że mała łysa już jest - ale może coś nie tak zapamiętałam ...........
miniaga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Niestety mimo zamówienia nadal muszę czekac na swojego psiaka, albo zacząć się rozglądać za inną hodowlą, choć bardzo bardzo chciałabym z tej. Jak juz jest piekny łysy psiak to jak po złości jego babcia ma niebieskie oczy....
resuruss Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Miniaga!Mowiłam Ci juz ,ze na dobrego psa warto poczekac.W koncu urodzi sie Twoja gwiazda - ten jeden - przeznaczony :loveu: A na polepszenie humorku foteczka ,na ktorej Gonzo stara sie zjesc moja Pasiak [IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2738/20070106aziki0233mi8.jpg[/IMG]
maga18 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [B]Ress [/B]serio?? :crazyeye: Bedziesz miala kameleonka??? :multi: Ja tez chce :eviltong: Ale powiem Ci ze one duze rosną :roll:
resuruss Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Hihi,ja rozmawialam jak kameleony były jeszzce swiezymi jajkami,ale wezme dopiero wtedy jak bede pewna ,ze wiem o nich na tyle duzo by zapewnic optymalne warunki :loveu:
miniaga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Aniu nio to przecię czekam.... :placz: W końcu jakis łysek bedzie miał to coś... Można prestudiowac tysiace rodowodów, ogladac psa z każdej strony i stwierdzić że jest piekny, ale u mnie decyduje zawsze intuicja nie wiem jak Wy, ale ja patrze na psa i wiem czy to pies dla mnie a jak sie taki znajdzie to..... Narazie znieczulica na małe stworzonka...Chociaż jest jeden szczeniak którego chciałabym miec za wszelką cenę...
Light of Shin-Ra Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 [quote name='miniaga']Aniu nio to przecię czekam.... :placz: W końcu jakis łysek bedzie miał to coś... Można prestudiowac tysiace rodowodów, ogladac psa z każdej strony i stwierdzić że jest piekny, ale u mnie decyduje zawsze intuicja nie wiem jak Wy, ale ja patrze na psa i wiem czy to pies dla mnie a jak sie taki znajdzie to..... Narazie znieczulica na małe stworzonka...Chociaż jest jeden szczeniak którego chciałabym miec za wszelką cenę...[/quote] Jaki jaki? Tyle szczeniaczków , że mi się zachciewa nagiej suni. Mam w planach ale jeszcze nie teraz, no i wybór musi być gruntownie przemyślany, zaplanowany. No jak siebie znam to poprostu zobaczę, zakocham się i kupię i tyle z planów będzie. Jakoś do psów nie umiem podchodzić bez emocji, żaden ze mnie będzie hodowca.:oops:
miniaga Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie zdradzę jaki, bo nie moge go mieć więc... ja sobie wymyślam psa - dokładnie okreslam jaki ma byc, jaka ma miec krew i czekam... A potem wystarczy jeden rzut oka i wiem.
AiK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='resuruss']AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Nowe foty kameleonow :loveu: :loveu: :loveu: A jeden/jedna jest MÓJ :eviltong: [/quote] a moje dwa:eviltong: już jedzonko rośnie w terrarium jak ktoś chce zobaczyć zdjęcia z Zakopanego to sa na mojej stronie jutro może z głogowa i opola
Agama Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 dlaczego mi sie te strony z wystaw nie otwieraja-mam tylko czarne tlo
AiK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='maga18']no co? ost cos nikt nie kwapi sie wstawiac fotek z wystaw... rozsylane sa na meile, wstawiane na inne fora a tu nic... Aik bedziesz w Glogowie?[/quote] jak mam foty to zawsze daje ano jakoś tak wyszło że się wybieram i aparat biore to cosik pstryknę:p
AiK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Agama']dlaczego mi sie te strony z wystaw nie otwieraja-mam tylko czarne tlo[/quote] kurcze nie wiem mi w pracy też na jednym kompie się nie otwierają tu mi działa bo sprawdziłam
Agama Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 poczekam do jutra na syna moze jakiegos programu brakuje w moim kompie
AiK Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='Agama']poczekam do jutra na syna moze jakiegos programu brakuje w moim kompie[/quote] pytałam informatyka w pracy powiedział ze galeria jest w jakimś flaszu i jak nie masz to nie zobaczysz zdjęć
anna1 Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Te kameleony sa REWELACYJNE!!!! a fotka malego z rozdziawiona japa w pana marka na stronie mnie powalila:loveu: miniaga- kiedys sie doczekasz:) ja mam juz praktycznie wszytsko co chcialam miec ale.....:evil_lol: nigdy nie wiadomo:)
Solange Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='gruca']GONZO jak miś pluszowy A to maluchy p.Paśkiewiczów [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/343/1bz7.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6669/22st1.jpg[/IMG][/URL][/quote] Jakie prześliczne!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też chcę!
Fenyloetyloamina Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='maga18'] Aik bedziesz w Glogowie?[/quote] Będziemy :diabloti: w Rzeszowie również :roll:
miniaga Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 [quote name='anna1']Te kameleony sa REWELACYJNE!!!! a fotka malego z rozdziawiona japa w pana marka na stronie mnie powalila:loveu: miniaga- kiedys sie doczekasz:) ja mam juz praktycznie wszytsko co chcialam miec ale.....:evil_lol: nigdy nie wiadomo:)[/quote] Jak się ma tak klasowego psa jak Camparii to rzeczywiście można już nic nie chcieć... zwłaszcza że reszta twoich grzywek tez odnosi ogromne sukcesy. Mój mąż śmieje się jednak i chyba jest w tym trochę racji, że ja uwielbiam czekać na swojego szczeniaka i że te czekanie jest najbardziej ekscytujace - podobno dlatego tak wybrzydzam;)
ajcka Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Ale kameleonki super. Z tego co sie orientuje to kameleonki to bardzo trudne w utrzymaniau zwierzatka a tym bardziej trudne w hodowli! Wiec GRATULACJE WIELKIE !!!tylu maleństw.
Agama Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Maja masz racje:lol: my mamy doswiadczenie z jaszczurkami jednak u kameleonow bardzo boimy sie transportu malutkiego -one takie wrazliwe na zmiany,co nie znaczy,ze sie nie zdecydujemy
Donio Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Od lewej: Jabuchna, Jęzory i Janulka (19 dni) [IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a87/zetipe/PICT1358.jpg[/IMG]
resuruss Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jak malce juz wyrosły :crazyeye: ,az sie wierzyc nie chce jak bardzo takie maluchy sie zmieniaja i jak szybko.Niedawno takie chomiczki malutkie ,a teraz juz łaziki ,za niedługo bedą smigac jak szarancza po domu :evil_lol:
Recommended Posts