Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nesjanka']przyłączam się do serdeczności dla nowej forumowiczki od dogoterapii :)

miniaga - nie wiedziałam, że Taśka jest taka chudzinka ........ za to Jagoda wyszła przepięknie !!!
a co z nowę malutką - gdzie zdjęcia ???

Marta Chmielewska - gratulacje dla P. Danuty, a raczej Poli - za śliczny miocik :)[/quote]

Nesjanka dziękuję - Jadzia cudownie sie rozwija. A pytanie o malutka to do mnie?:crazyeye:
Ja jestem na etapie poszukiwania łysego pieska, ale narazie nie dane mi było znaleść takiego malucha:placz: który byłby mi przeznaczony tak jak Jagódka:loveu:

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='miniaga']Nesjanka dziękuję - Jadzia cudownie sie rozwija. A pytanie o malutka to do mnie?:crazyeye:
Ja jestem na etapie poszukiwania łysego pieska, ale narazie nie dane mi było znaleść takiego malucha:placz: który byłby mi przeznaczony tak jak Jagódka:loveu:[/quote]

:phmm - moja gafa
wydawało mi się, że mała łysa już jest - ale może coś nie tak zapamiętałam ...........

Posted

Niestety mimo zamówienia nadal muszę czekac na swojego psiaka, albo zacząć się rozglądać za inną hodowlą, choć bardzo bardzo chciałabym z tej. Jak juz jest piekny łysy psiak to jak po złości jego babcia ma niebieskie oczy....

Posted

Miniaga!Mowiłam Ci juz ,ze na dobrego psa warto poczekac.W koncu urodzi sie Twoja gwiazda - ten jeden - przeznaczony :loveu:
A na polepszenie humorku foteczka ,na ktorej Gonzo stara sie zjesc moja Pasiak

[IMG]http://img166.imageshack.us/img166/2738/20070106aziki0233mi8.jpg[/IMG]

Posted

Hihi,ja rozmawialam jak kameleony były jeszzce swiezymi jajkami,ale wezme dopiero wtedy jak bede pewna ,ze wiem o nich na tyle duzo by zapewnic optymalne warunki :loveu:

Posted

Aniu nio to przecię czekam.... :placz:
W końcu jakis łysek bedzie miał to coś... Można prestudiowac tysiace rodowodów, ogladac psa z każdej strony i stwierdzić że jest piekny, ale u mnie decyduje zawsze intuicja nie wiem jak Wy, ale ja patrze na psa i wiem czy to pies dla mnie a jak sie taki znajdzie to.....

Narazie znieczulica na małe stworzonka...Chociaż jest jeden szczeniak którego chciałabym miec za wszelką cenę...

Posted

[quote name='miniaga']Aniu nio to przecię czekam.... :placz:
W końcu jakis łysek bedzie miał to coś... Można prestudiowac tysiace rodowodów, ogladac psa z każdej strony i stwierdzić że jest piekny, ale u mnie decyduje zawsze intuicja nie wiem jak Wy, ale ja patrze na psa i wiem czy to pies dla mnie a jak sie taki znajdzie to.....

Narazie znieczulica na małe stworzonka...Chociaż jest jeden szczeniak którego chciałabym miec za wszelką cenę...[/quote]

Jaki jaki?
Tyle szczeniaczków , że mi się zachciewa nagiej suni. Mam w planach ale jeszcze nie teraz, no i wybór musi być gruntownie przemyślany, zaplanowany. No jak siebie znam to poprostu zobaczę, zakocham się i kupię i tyle z planów będzie. Jakoś do psów nie umiem podchodzić bez emocji, żaden ze mnie będzie hodowca.:oops:

Posted

Nie zdradzę jaki, bo nie moge go mieć więc...

ja sobie wymyślam psa - dokładnie okreslam jaki ma byc, jaka ma miec krew i czekam... A potem wystarczy jeden rzut oka i wiem.

Posted

[quote name='resuruss']AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!Nowe foty kameleonow :loveu: :loveu: :loveu:
A jeden/jedna jest MÓJ :eviltong:
[/quote]
a moje dwa:eviltong:
już jedzonko rośnie w terrarium
jak ktoś chce zobaczyć zdjęcia z Zakopanego to sa na mojej stronie jutro może z głogowa i opola

Posted

[quote name='maga18']no co?
ost cos nikt nie kwapi sie wstawiac fotek z wystaw... rozsylane sa na meile, wstawiane na inne fora a tu nic...

Aik bedziesz w Glogowie?[/quote]

jak mam foty to zawsze daje
ano jakoś tak wyszło że się wybieram i aparat biore to cosik pstryknę:p

Posted

[quote name='Agama']dlaczego mi sie te strony z wystaw nie otwieraja-mam tylko czarne tlo[/quote]
kurcze nie wiem mi w pracy też na jednym kompie się nie otwierają tu mi działa bo sprawdziłam

Posted

[quote name='Agama']poczekam do jutra na syna moze jakiegos programu brakuje w moim kompie[/quote]
pytałam informatyka w pracy powiedział ze galeria jest w jakimś flaszu i jak nie masz to nie zobaczysz zdjęć

Posted

Te kameleony sa REWELACYJNE!!!!
a fotka malego z rozdziawiona japa w pana marka na stronie mnie powalila:loveu:
miniaga- kiedys sie doczekasz:) ja mam juz praktycznie wszytsko co chcialam miec ale.....:evil_lol: nigdy nie wiadomo:)

Posted

[quote name='gruca']GONZO jak miś pluszowy

A to maluchy p.Paśkiewiczów

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img442.imageshack.us/img442/343/1bz7.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img385.imageshack.us/img385/6669/22st1.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Jakie prześliczne!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też chcę!

Posted

[quote name='anna1']Te kameleony sa REWELACYJNE!!!!
a fotka malego z rozdziawiona japa w pana marka na stronie mnie powalila:loveu:
miniaga- kiedys sie doczekasz:) ja mam juz praktycznie wszytsko co chcialam miec ale.....:evil_lol: nigdy nie wiadomo:)[/quote]

Jak się ma tak klasowego psa jak Camparii to rzeczywiście można już nic nie chcieć... zwłaszcza że reszta twoich grzywek tez odnosi ogromne sukcesy.
Mój mąż śmieje się jednak i chyba jest w tym trochę racji, że ja uwielbiam czekać na swojego szczeniaka i że te czekanie jest najbardziej ekscytujace - podobno dlatego tak wybrzydzam;)

Posted

Ale kameleonki super.
Z tego co sie orientuje to kameleonki to bardzo trudne w utrzymaniau zwierzatka a tym bardziej trudne w hodowli!
Wiec GRATULACJE WIELKIE !!!tylu maleństw.

Posted

Maja masz racje:lol: my mamy doswiadczenie z jaszczurkami jednak u kameleonow bardzo boimy sie transportu malutkiego -one takie wrazliwe na zmiany,co nie znaczy,ze sie nie zdecydujemy

Posted

Jak malce juz wyrosły :crazyeye: ,az sie wierzyc nie chce jak bardzo takie maluchy sie zmieniaja i jak szybko.Niedawno takie chomiczki malutkie ,a teraz juz łaziki ,za niedługo bedą smigac jak szarancza po domu :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...