Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia- gdzie ty wyszperałaś takie zdjęcia:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: niesamowicie wyglądają, a mnie najbardziej powaliła na kolana świnka-semi:evil_lol:

Posted

Iwona napisał(a):
Kasia- gdzie ty wyszperałaś takie zdjęcia:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: niesamowicie wyglądają, a mnie najbardziej powaliła na kolana świnka-semi:evil_lol:

jak sie patrze na ta semi to po prostu turlam sie ze smiechu - jaka ma poze:cool3: nie napisze jaka rase mi przypomina:evil_lol:

Posted

o jej :crazyeye: :crazyeye: ten źrebaczek wygląda jak ulepiony z plasteliny :roll:

a te z długimi grzywami i ogonem :crazyeye: :crazyeye: chyba nie jest im łatwo w życiu :shake: :shake:

Posted

[quote name='Iwona']Nauka stania i obsługi Adobe Fothoshop:lol:

Ooooooooooooo - kolejny palomino:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ;) :multi:

Posted

Dudek napisał(a):
No to kilka zdjęć tematycznych:
tym razem nagie konie:crazyeye: bo tez sie takie czasami zdarzają

Dudek , może napisać skąd masz te zdjęcia ???
nigdy nie słyszałam, żeby wyhodowano celowo łysego konia, znam takie przypadki nawet u nas w kraju ale były to źrebaki niedorozwinięte, zbyt wcześnie urodzone, które i tak potem kończyły życie na skutek niedorozwoju płuc i innych dysfunkcji organizmu, daletgo mnie to baaardzo zaciekawiło...:crazyeye:

Posted

Angel, masz cos jeszcze do dodania????? no błyszczysz jak zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: na poziomie zasmarkanych kozojadów :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ja już jestem w piekle, nie wiedziałeś ??????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...