Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss'] Poiza tym ...ofkors mialam w tym miec profity,gdyz mialam byc wlascicielka rzeczonych dziel sztuki........posmiertnie docenionej wybitnej autorki.[/quote] Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']A zdjecia maluchow??? Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye:[/quote] gdzieś to widziała?? ja też kcem zobaczyć - są tam zdjęcia??? :cool1: właśnie przeczesałam stronę Ani w poszukiwaniu radosnej twórczości i natknęłam się na odnośnik pt. Bułka i przyjaciele - TYLKO CZEMU NIE DZIAŁA???!!! :angryy:
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Ania i Psy']Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa.[/quote] zbyt duże ryzyko dla tak znikomej ilości pieczystego :evil_lol:
didi Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']A zdjecia maluchow??? Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye:[/quote] No już prawie wszystkie :p Niestety nie wyrobiłam się z czasem i nie zdążyłam ale postaram się jutro zrobić nowe :lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana ..... Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu.....
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='malawaszka']noszzz ale babsko :evil_lol: jak zeżresz to nie będzie nawet powodu coby balsamować zewłok więc NIE zostaną odnalezione te dzieła we wnętrznościach :shake:[/quote] Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana ..... Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu.....[/quote] ołłłłł jeeeaahhhhh :klacz: dobry ten niecny plan - dobrze że zatrzymany w tajemnicy coby rzeczona ofiara nie mogła się zabezpieczyc :evil_lol: ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake:
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To ja nie jadę na Katowice.
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Ania i Psy']Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę.[/quote] Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;)
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='malawaszka']ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake:[/quote] Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz?
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;)[/quote] Do moczu jestem przyzwyczajona za życia.
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Ania i Psy']Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz?[/quote] yhyyyyyy :evil_lol: tak mi dobrze tak mi rób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal?????
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal?????[/quote] PHI!!!! w wieży jak księżniczkę to rozumiem, ale w lochu??? wilgotnym, zimnym i zaszczurzonym - A W ŻYCIU!!!! :shake: wolę suszarnię :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Wobec owej prosby wielmozna potrzymam kilka dni na balkonie.....( Skad ja Ci wieze wytrzasne??????)
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 To trzeba Cię będzie zamknąć na balkonie!!!! Kak prjekrasnają Brunhildę!!!!!!!!A ja Ci będę przypalać stopy!!!!! (Kurcze,jesteśmy zboczone :roll: )
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 My?????No cos TY??????My mamy romantyczne dusze :evil_lol:
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='resuruss']Wobec owej prosby wielmozna potrzymam kilka dni na balkonie.....( Skad ja Ci wieze wytrzasne??????)[/quote] to nie masz na ostatnim piętrze bloku suszarni??? :placz: :placz: :placz:
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Aha,ja jak Markiz de Sade,Waszka jak Hrabia Masoch, a Ty jesteś już w ogóle poza klasyfikacją!!!!!!!!!!!!!!! O, Caryca Katarzyna!!!!!!!!!!!!!!!
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nie suszarnie mam w piwnicy........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
resuruss Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 [quote name='Ania i Psy']Aha,ja jak Markiz de Sade,Waszka jak Hrabia Masoch, a Ty jesteś już w ogóle poza klasyfikacją!!!!!!!!!!!!!!! O, Caryca Katarzyna!!!!!!!!!!!!!!![/quote] A kysz ....maro nieczysta..........ja Caryca Katarzyna........ja moge byc jako wzor cnot.........Tylko TY lubieznico posiadasz na swoj uzytek menszczyzne......ja w celibacie zyje......
Ania i Psy Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :)
malawaszka Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 hihihih pasi mnię ten Hrabia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wstawcie no tu jakoąś grzywkę bo po doopkach dostaniemy za gadulstwo w galerii :evil_lol: (ahhh tego klapsa wręcz doczekać się nie mogę) :evil_lol:
resuruss Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Och Wy paskudne zbereznice!!!!!!! Jam taka porzadna ,ze nawet nie wiem czym sie owa caryca zajmowala.......ale widze,ze Ania i Psy swietnie obeznana w temacie.......:crazyeye: A Malawaszka noca zaczyna przypominac sado...jakies klapsy,jakis biczyk.....:razz:
resuruss Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 [quote name='Ania i Psy']Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :)[/quote] Bleeeeeeeeeh....ja wierze w nieskalane uczucia....... Poza tym frapuje mnie fakt ,skad znasz stronke ( mniemam) Ajlawju?????
Recommended Posts