Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='resuruss']
Poiza tym ...ofkors mialam w tym miec profity,gdyz mialam byc wlascicielka rzeczonych dziel sztuki........posmiertnie docenionej wybitnej autorki.[/quote]

Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa.

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='resuruss']A zdjecia maluchow???
Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye:[/quote]

gdzieś to widziała?? ja też kcem zobaczyć - są tam zdjęcia??? :cool1:

właśnie przeczesałam stronę Ani w poszukiwaniu radosnej twórczości i natknęłam się na odnośnik pt. Bułka i przyjaciele - TYLKO CZEMU NIE DZIAŁA???!!! :angryy:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Ostatecznie wolę,żebyś mnie zabiła ze względu na pieniądze, niż na przykład brutalnie po prostu dla mięsa.[/quote]

zbyt duże ryzyko dla tak znikomej ilości pieczystego :evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']A zdjecia maluchow???
Mialy byc dzisiaj!!!!!!!Juz widzialam ,ze zamowione prawie wszystkie????:crazyeye:[/quote]

No już prawie wszystkie :p
Niestety nie wyrobiłam się z czasem i nie zdążyłam ale postaram się jutro zrobić nowe :lol:

Posted

Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana .....
Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu.....

Posted

[quote name='malawaszka']noszzz ale babsko :evil_lol: jak zeżresz to nie będzie nawet powodu coby balsamować zewłok więc NIE zostaną odnalezione te dzieła we wnętrznościach :shake:[/quote]

Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę.

Posted

[quote name='resuruss']Mniemam zacne Panie,ze moze ta nasza dysputa byc zle zrozumiana .....
Spala nas wedle starej tradycji na stosie............:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.........Potem w sumie mozna zwiazac i uwiezic......i tylko czekac az jezyk bedzie gietki i powie wszystko co pomysli glowa......a my skrzetnie do notesiku......i do sejfu.....[/quote]

ołłłłł jeeeaahhhhh :klacz: dobry ten niecny plan - dobrze że zatrzymany w tajemnicy coby rzeczona ofiara nie mogła się zabezpieczyc :evil_lol:

ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake:

Posted

[quote name='resuruss']Niemniej Waszko,ten zacny geniuszzaszczyci nas swoja dostojna osoba....mozemy sie zaczaic i na zywca wyrwac z flakow co lepsze fragmenty.[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
To ja nie jadę na Katowice.

Posted

[quote name='Ania i Psy']Nikt mnie nie będzie balsamował, bo ja sobie ŻYCZĘ po śmierci być spalona i rozrzucona pod drzewkiem.Po co mi korowody wielbicieli i tysiące kwiatów na grobie. Co poniektórzy przyszliby pewnie w dodatku napluć i by mi marmur zapaskudzili. Ewentualnie mogę rozpatrzeć niewielką, gustowną piramidę.[/quote]

Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;)

Posted

[quote name='malawaszka']ahhh marzę wręcz o tak romantycznej śmierci jak spalenie na stosie :cool1: w dzisiejszych czasach już bardzo trudno o romantyzm :shake:[/quote]

Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz?

Posted

[quote name='resuruss']Zacna Pani...jako posiadaczka tyluz zwierzat domowych powinnas mocno przemyslec sprawe rzeczonego drzewka...........Pluc nie beda.....ale.....;)[/quote]

Do moczu jestem przyzwyczajona za życia.

Posted

[quote name='Ania i Psy']Waszka, spalić, to ja Cię nie spalę, bo pójdę siedzieć, ale mogę Ci dla romantyzmu przypalić pięty, chcesz?[/quote]

yhyyyyyy :evil_lol: tak mi dobrze tak mi rób :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal?????

Posted

[quote name='resuruss']Ja moge Cie Waszko droga zamknac romantycznie w lochu.....oczywiscie bedziesz musiala uzyc fantazji nieco ...bo lochu nie posiadam.....wiec zamkne Cie w piwnicy.......ale taki szczegol chyba nie bedzie przeszkadzal?????[/quote]

PHI!!!! w wieży jak księżniczkę to rozumiem, ale w lochu??? wilgotnym, zimnym i zaszczurzonym - A W ŻYCIU!!!! :shake: wolę suszarnię :evil_lol:

Posted

[quote name='resuruss']Wobec owej prosby wielmozna potrzymam kilka dni na balkonie.....( Skad ja Ci wieze wytrzasne??????)[/quote]

to nie masz na ostatnim piętrze bloku suszarni??? :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Aha,ja jak Markiz de Sade,Waszka jak Hrabia Masoch, a Ty jesteś już w ogóle poza klasyfikacją!!!!!!!!!!!!!!! O, Caryca Katarzyna!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

A kysz ....maro nieczysta..........ja Caryca Katarzyna........ja moge byc jako wzor cnot.........Tylko TY lubieznico posiadasz na swoj uzytek menszczyzne......ja w celibacie zyje......

Posted

Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :)

Posted

hihihih pasi mnię ten Hrabia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wstawcie no tu jakoąś grzywkę bo po doopkach dostaniemy za gadulstwo w galerii :evil_lol: (ahhh tego klapsa wręcz doczekać się nie mogę) :evil_lol:

Posted

Och Wy paskudne zbereznice!!!!!!!
Jam taka porzadna ,ze nawet nie wiem czym sie owa caryca zajmowala.......ale widze,ze Ania i Psy swietnie obeznana w temacie.......:crazyeye:

A Malawaszka noca zaczyna przypominac sado...jakies klapsy,jakis biczyk.....:razz:

Posted

[quote name='Ania i Psy']Celibat celibatem,ale Katarzyna z innych upodobań słynęła...:shiny: A tak swoją drogą, to może damy o Tobie ogłoszenie matrymonialne na Ajlawiu?? Np. "Młoda,bezpruderyjna,z majątkiem, pozna Pana do lat 100, może być otyły,karany,z nałogami..." I raz dwa Ci się jakiś Gołąbek przygrucha! :)[/quote]

Bleeeeeeeeeh....ja wierze w nieskalane uczucia.......

Poza tym frapuje mnie fakt ,skad znasz stronke ( mniemam) Ajlawju?????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...