Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teraz :sg168: w kuchni i patrzyłam przez okno- dziwne- jacyś tacy krótkonożni ludzie się zrobili:-o, chodzą z jakimś linkami w rękach:crazyeye:, jasno tak jakoś:hmmmm::razz:

Posted

resuruss napisał(a):
Hahahahahahahaha!Ja myslalam o Super Glue.:evil_lol:

Coś ty- super glue może się ześlizgnąć- gwóźdź pewniejszy:evil_lol:

Posted

U mnie masakra ze sniegiem......juz jest po kolana.....mam wyzlobione tunele ze sniegu na chodnikach.....ani pies wyjsc za potrzeba nie moze.....Biedne te moje nagolce,a szczegolnie ich "interesy" ......wystaja z ubranek i sa moczone w sniegu.....Juz im wazelinka smaruje przed wyjsciem.
Ja narzekam a u Matrixa to juz musi byc na serio Alaska....podobno tam najwieksze opady.....

Posted

maga18 napisał(a):
musze podpytac sie na jakiejs wystawie jak to robia :evil_lol:

Maga:shake:coś ty taka nie kumata-jak to jak? normalnie-gwóźdź, młotek i łuuuup:mad::evil_lol: na kilka dni wystarczy:cool1:

Posted

Iwona napisał(a):
Maga:shake:coś ty taka nie kumata-jak to jak? normalnie-gwóźdź, młotek i łuuuup:mad::evil_lol: na kilka dni wystarczy:cool1:

to po takim czyms Mila nie tylko by spała obrażona, ale i by jeść przestała :evil_lol: :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
to po takim czyms Mila nie tylko by spała obrażona, ale i by jeść przestała :evil_lol: :lol:

No to same korzyści:evil_lol:

Posted

resuruss napisał(a):
U mnie masakra ze sniegiem......juz jest po kolana.....mam wyzlobione tunele ze sniegu na chodnikach.....ani pies wyjsc za potrzeba nie moze.....Biedne te moje nagolce,a szczegolnie ich "interesy" ......wystaja z ubranek i sa moczone w sniegu.....Juz im wazelinka smaruje przed wyjsciem.
Ja narzekam a u Matrixa to juz musi byc na serio Alaska....podobno tam najwieksze opady.....

dzisiaj droga Bielsko - Cieszyn była nieprzejezdna ...
śniegu jest tak dużo, że husky całe się zapadają, Mati większy to go trochę jeszcze widać...

Posted

Na popołudniowym spacerze z psami córka robiła za udeptywacza śniegu aby Kesi mogła się załatwić:razz:. Sharpejki sobie radzą , chociaż Kali i tak sobie szuka jakiegoś udeptanego miejsca:lol:. U nas ciągle pada i już się zastanawiam co to będzie rano na spacerku:crazyeye:

Posted

Mi sie tez podoba.....ale jak patrze z okna......
Strasznie mi szkoda psow....ani pobiegac nie ma jak,ani sie zalatwic.....swoja droga ja bym tez sie nie zalatwila jakbym, miala wsadzic tylek do sniegu.....

Posted

A jak pięknie musi być w górach....Aż dech mi zapiera jak sobie pomyslę. Parę lat temu byliśmy na nartach na Pilsku, było tyle śniegu ,że linki z orczyka były prawie nad samą głową- tyle śniegu jeszcze nie widziałam- pięknie było aż do bólu-jak ja to określam:oops:. Niezapomniane widoki -biało,biało, biało i przepiękne lazurowe niebo- miodzio:lol:.

Posted

w górach... była moja koleżanka wczoraj... i co widziała... ZAMIEĆ... zmyli się stamtąd szybciutko :lol:

a u mnie nie pada śnieg :shake: i juz tak szarawo się robi... ulice brudne... a na trawnikach to zmarznięte okrutnie... :placz:

Posted

Iwona napisał(a):
A jak pięknie musi być w górach....Aż dech mi zapiera jak sobie pomyslę. Parę lat temu byliśmy na nartach na Pilsku, było tyle śniegu ,że linki z orczyka były prawie nad samą głową- tyle śniegu jeszcze nie widziałam- pięknie było aż do bólu-jak ja to określam:oops:. Niezapomniane widoki -biało,biało, biało i przepiękne lazurowe niebo- miodzio:lol:.

witam,
ja byłam przed świętami w Wiśle na nartach też było full śniegu i śliczne widoki podobne do tych co opisujesz... teraz pozostały fotki i wspomnienia:lol: Moja psinka ma problemy z wychodzeniem na dwór,ale jak już wyjdzie to przeskakuje wyższy śnieg i łapie spadające śnieżynki.

Posted

Nie żartuj:crazyeye:- a ja myslałam,że w całej Polsce tak jest snieżnie. U nas prawie paraliż, ze 40 cm sniegu- to na miasto sporo- i ciągle sypie, do tego 7 st mrozu:lol:. Pięknie:lol:

Posted

Iwona!To ja sie przenosze do Ciebie....u mnie juz z 50 cm jest.....Mowie Wam tunele zrobili zeby mozna bylo chodzic.........A ja jeszcze z psami musze smigac.....:shake:

Posted

za oknem sypie i sypie fatalne specery z szarpejami snieg wchodzi im miedzy opuszki zaczynaja kulec mimo natychmiastowej naszej interwencji ,grzywki chodza po odsniezonych alejkach

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...