Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrix..... napisał(a):
też mnie to zastanawiało, może jakiś wolny dzień w szkole?
Albo, to lekcja informatyki Dzieci się bawią, a Góral szaleje przy komputerze

Posted

Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

Góral jest humanistą w szkole z informatyką nie ma nic wspólnego :)

Posted

matrix..... napisał(a):
Draczyn napisał(a):
matrix..... napisał(a):

Góral jest humanistą w szkole z informatyką nie ma nic wspólnego :)
To pewnie - wagary

Posted

SengaSengana napisał(a):
A co Góral robi o tej porze w dzień powszedni na DGM???? chyba dzieci zwiały z lekcji??? nie dziwię się... :lol: :lol: :lol:

wytłumaczenie jest bardzo proste :D zaczynam od 4 lekcji :D

Posted

SengaSengana napisał(a):
mało, mało, bo na jego lekcje wcale dzieci nie chca przychodzić ....toż on wtedy nie ma co robić....i siedzi na DGM albo gada na skype...
To musi być rozrywkowa szkoła

Posted

góral napisał(a):
Po zdjęciach widać, że Idealista ma chyba tendencje do rozjaśniania

nawet nie chyba :)
tak samo jak tatus tez sie rozjasni
8 tyg

12 mies
2 lata

ale to wlasnie jest fajne bo caly czas zmieniaja kolor :)

Posted

anna 1 jak zwykle piekne foty moj madryt sasqua. tez ma takie umaszczenie jak campari ale za pozno bylo na klejenie uszek kupowalam go z 2 reki w wieku 11 miesiecy pozdr.

Posted

witam goral czy mozesz mi powiedziec takie umaszczenie jakie ma campari to tricolor czy plaszczowe nasz madryt ma w papierach wpisany tri color a sedziowie wielokrotnie zaczynali opis ;;plaszczowy pies... ' pozdr.

Posted

Z kolorami u psów to bywa różnie Idealista też ma wpisany tricolor, ale do klasycznego tricolorka to nawet w tej chwili mu daleko, gen rozjaśniający robi swoje i nigdy nie ma pewności jakie umaszczenie będzie miał pies jak dorośnie

Posted

goral nie do konca mnie zrozumiales takie opisy mesia mialam kiedy byl juz dorosly i byl wystawiany w klasie championow chodzi mi o zasade opisu madryt ma 6 lat i chyba bedzie wystawiany dopiero w weteranach pozdr.

Posted

juz pisalam o tomusiu ma nowy dom ale znalazca nie chce ujawnic adresu i rzuca sluchawka niestety ten piesek zle trafil od poczatku moze teraz mu sie uda zycze mu tego pozdr.

Posted

zuczek jak sie urodzil i wlasciwie do 3 mies. byl typowym tricolorem- jak bernenczyk :) ale u chinczykow u ktorych wiemy ze sie rozjasnia to wlasciwie nie wiadomo jaki kolor wpisywac wiec umownie mozna przyjac ze jest tricolor -taki jaki sie urodzil; nadzieja ma w papierach kremowe , potem byla cala biala a teraz jest kremowa z bialym bo ma krawat,obroze i przednie lapy biale;sambor byl laciaty teraz jest bezowy:)
to jest super fajne ze sie tak zmieniaja, inne zima inne latem :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...