matrix..... Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 też mnie to zastanawiało, może jakiś wolny dzień w szkole?
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 matrix..... napisał(a):też mnie to zastanawiało, może jakiś wolny dzień w szkole?Albo, to lekcja informatyki Dzieci się bawią, a Góral szaleje przy komputerze
matrix..... Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):też mnie to zastanawiało, może jakiś wolny dzień w szkole?Albo, to lekcja informatyki Dzieci się bawią, a Góral szaleje przy komputerze Góral jest humanistą w szkole z informatyką nie ma nic wspólnego :)
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 matrix..... napisał(a):Draczyn napisał(a):matrix..... napisał(a):też mnie to zastanawiało, może jakiś wolny dzień w szkole?Albo, to lekcja informatyki Dzieci się bawią, a Góral szaleje przy komputerze Góral jest humanistą w szkole z informatyką nie ma nic wspólnego :)To pewnie - wagary
Nata Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 ostatnio sa modne lekcje j.polskiego z wykorzystaniem technik komputerowych :lol: :lol: :lol:
góral Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 SengaSengana napisał(a):A co Góral robi o tej porze w dzień powszedni na DGM???? chyba dzieci zwiały z lekcji??? nie dziwię się... :lol: :lol: :lol: wytłumaczenie jest bardzo proste :D zaczynam od 4 lekcji :D
matrix..... Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 to mało miałeś dzisiaj tych lekcji skoro już jesteś w domu :)
Draczyn Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 matrix..... napisał(a):to mało miałeś dzisiaj tych lekcji skoro już jesteś w domu :)Faktycznie coś mało tych lekcji
SengaSengana Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 mało, mało, bo na jego lekcje wcale dzieci nie chca przychodzić ....toż on wtedy nie ma co robić....i siedzi na DGM albo gada na skype...
Draczyn Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 SengaSengana napisał(a):mało, mało, bo na jego lekcje wcale dzieci nie chca przychodzić ....toż on wtedy nie ma co robić....i siedzi na DGM albo gada na skype...To musi być rozrywkowa szkoła
SengaSengana Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Nie wiem czy rozrywkowa dla dzieci skoro maja takich nauczycieli :o :lol: ale dla nauczycieli napewno... :lol: :lol:
anna1 Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 góral napisał(a):Po zdjęciach widać, że Idealista ma chyba tendencje do rozjaśniania nawet nie chyba :) tak samo jak tatus tez sie rozjasni 8 tyg 12 mies 2 lata ale to wlasnie jest fajne bo caly czas zmieniaja kolor :)
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 anna 1 jak zwykle piekne foty moj madryt sasqua. tez ma takie umaszczenie jak campari ale za pozno bylo na klejenie uszek kupowalam go z 2 reki w wieku 11 miesiecy pozdr.
góral Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Idealista ma centymetrowy "odrost" jasnego włosa, myslę, że powinien być jeszcze jaśniejszy od Campari'ego, ale zobaczymy :wink:
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 witam goral czy mozesz mi powiedziec takie umaszczenie jakie ma campari to tricolor czy plaszczowe nasz madryt ma w papierach wpisany tri color a sedziowie wielokrotnie zaczynali opis ;;plaszczowy pies... ' pozdr.
góral Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Z kolorami u psów to bywa różnie Idealista też ma wpisany tricolor, ale do klasycznego tricolorka to nawet w tej chwili mu daleko, gen rozjaśniający robi swoje i nigdy nie ma pewności jakie umaszczenie będzie miał pies jak dorośnie
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 goral nie do konca mnie zrozumiales takie opisy mesia mialam kiedy byl juz dorosly i byl wystawiany w klasie championow chodzi mi o zasade opisu madryt ma 6 lat i chyba bedzie wystawiany dopiero w weteranach pozdr.
matrix..... Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Śliczny jest tata Idealisty, wg mnie im jaśniejszy tym ładniejszy ale to już kwestia gustu...
AnkaW Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 A najfajniejsze jest to że ciągle ma się "nowego" psa :lol: :lol:
matrix..... Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 AnkaW napisał(a):A najfajniejsze jest to że ciągle ma się "nowego" psa :lol: :lol: który potrafi swoim umaszczeniem zaskoczyć nawet właściciela :)
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Damias od Zbojnika Ondraszka rojk temu na "Warszawce"
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Kasiunia siostra Damiasia (naszego smoka) w wieku roku. We wtorek urodzila 6 slicznych szczeniat :D Nie dlogo Zdjecia dzidziusiow
Em-ka Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 Agama - a co z tym Tomusiem - on chyba był z Twojej hodowli? jaki jest jego los teraz?
Agama Posted September 22, 2005 Posted September 22, 2005 juz pisalam o tomusiu ma nowy dom ale znalazca nie chce ujawnic adresu i rzuca sluchawka niestety ten piesek zle trafil od poczatku moze teraz mu sie uda zycze mu tego pozdr.
anna1 Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 zuczek jak sie urodzil i wlasciwie do 3 mies. byl typowym tricolorem- jak bernenczyk :) ale u chinczykow u ktorych wiemy ze sie rozjasnia to wlasciwie nie wiadomo jaki kolor wpisywac wiec umownie mozna przyjac ze jest tricolor -taki jaki sie urodzil; nadzieja ma w papierach kremowe , potem byla cala biala a teraz jest kremowa z bialym bo ma krawat,obroze i przednie lapy biale;sambor byl laciaty teraz jest bezowy:) to jest super fajne ze sie tak zmieniaja, inne zima inne latem :))
Recommended Posts