Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
ja tam wierzę w Krysię :angel: ... znajdzie znajdzie :D

mam jego brata zarezerwowanego juz od dawna :lol: :lol: 8) :wink:
Czas pokaże

Posted

SengaSengana napisał(a):
przedewszystkim musiałby być niesłyszący :lol: :lol: :lol: , żeby nie słyszeć co Ukochana wygaduje :lol: :lol: :lol: ale też w nią wierzę
Niektórzy lubią takie pogadaśne babeczki

Posted

Maga 18 parka super ciekawe kiedy pokarzzesz chlopczyka w e fraku a panienke w sukni to jest sliczna para :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Agama napisał(a):
Maga 18 parka super ciekawe kiedy pokarzzesz chlopczyka w e fraku a panienke w sukni to jest sliczna para :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

:lol:
nie spieszy mi sie z tym :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
Agama napisał(a):

:lol:
nie spieszy mi sie z tym :lol:
I masz rację

Posted

matrix..... napisał(a):
Gosia i kropki napisał(a):
Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :)
Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:

Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ...

No niestety :roll: Ale przecież marzenia są po to, żeby się spełniały ;)
I ten bogaty mąż (jakby był przystojny jak ten słoweński sędiza to bym sie też nie obraziła ;) ), i dom w uroczym miejscu, i masa psów, i ciekawe wystawowe wojaże... No wszystko przyjdzie pora :))) Jestem urodzoną optymistką ;]

Posted

matrix..... napisał(a):
Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :)
Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll:

Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ...

No niestety :roll: Ale przecież marzenia są po to, żeby się spełniały ;)
I ten bogaty mąż (jakby był przystojny jak ten słoweński sędiza to bym sie też nie obraziła ;) ), i dom w uroczym miejscu, i masa psów, i ciekawe wystawowe wojaże... No wszystko przyjdzie pora :))) Jestem urodzoną optymistką ;]

pewnie, :) marzenia się spełniają ale do tej masy psów to jeszcze parę osób do pomocy przydałoby się ... :)

Posted

AnkaW napisał(a):
Maga - śliczna parka, a jaka rozmarzona :lol: :lol:

taaa rozmarzona... a ja mam usta w ciup po wczorajszej sesji od gwizdania :lol:

Posted

maga18 napisał(a):
AnkaW napisał(a):
Maga - śliczna parka, a jaka rozmarzona :lol: :lol:

taaa rozmarzona... a ja mam usta w ciup po wczorajszej sesji od gwizdania :lol:

Magda :D - to zawsze lepsze niż "maaarmolaaaada" :lol:
Zdjęcia prześliczne :klacz: :klacz: :klacz: , parka oczywiście jak zwykle :lol:
A swoja droga co Ty robisz, że tak pięknie pozują :hmmmm:

Posted

Iwona napisał(a):

A swoja droga co Ty robisz, że tak pięknie pozują :hmmmm:

ehh :lol:
biore smakolyk w dlon, druga robie zdjecia - niestety nikt mi pomoc nie chce i musze sobie radzic sama z dwoma psami, smakolykami i aparatem... :lol:
sadzam psiaki tak jak chce i probuje zwrocic ich uwage na siebie... gwizdam, miaucze, skomle, sapie :lol:
raz sie uda raz nie... ale np. wczoraj zrobilam 55 zdjec z czego te 3 sa dobre a reszta pozostawia wiele do zyczenia :wink: :lol:

Posted

góral napisał(a):
matrix..... napisał(a):
Idealista ma idealny włos, śliczny jest :) kiedy ja go zobaczę ?

może w końcu mnie odwiedzisz, to Ci go pokażę :wink:

na pewno tak zrobię :) :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...