sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 ja tam wierzę w Krysię :angel: ... znajdzie znajdzie :D mam jego brata zarezerwowanego juz od dawna :lol: :lol: 8) :wink:
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 sh_maniak napisał(a):ja tam wierzę w Krysię :angel: ... znajdzie znajdzie :D mam jego brata zarezerwowanego juz od dawna :lol: :lol: 8) :wink: Czas pokaże
SengaSengana Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 przedewszystkim musiałby być niesłyszący :lol: :lol: :lol: , żeby nie słyszeć co Ukochana wygaduje :lol: :lol: :lol: ale też w nią wierzę
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 SengaSengana napisał(a):przedewszystkim musiałby być niesłyszący :lol: :lol: :lol: , żeby nie słyszeć co Ukochana wygaduje :lol: :lol: :lol: ale też w nią wierzęNiektórzy lubią takie pogadaśne babeczki
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 to ja troche nie na temat :lol: Milka Razem Toffi
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Przepiękne grzywki. Maga Ty zawsz o właściwym czasie, we właściwym miejscu
Agama Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Maga 18 parka super ciekawe kiedy pokarzzesz chlopczyka w e fraku a panienke w sukni to jest sliczna para :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Agama napisał(a):Maga 18 parka super ciekawe kiedy pokarzzesz chlopczyka w e fraku a panienke w sukni to jest sliczna para :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: nie spieszy mi sie z tym :lol:
Draczyn Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 maga18 napisał(a):Agama napisał(a):Maga 18 parka super ciekawe kiedy pokarzzesz chlopczyka w e fraku a panienke w sukni to jest sliczna para :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: nie spieszy mi sie z tym :lol:I masz rację
Gosia & c.o. Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 matrix..... napisał(a):Gosia i kropki napisał(a):Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :) Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll: Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ... No niestety :roll: Ale przecież marzenia są po to, żeby się spełniały ;) I ten bogaty mąż (jakby był przystojny jak ten słoweński sędiza to bym sie też nie obraziła ;) ), i dom w uroczym miejscu, i masa psów, i ciekawe wystawowe wojaże... No wszystko przyjdzie pora :))) Jestem urodzoną optymistką ;]
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Gosia i kropki napisał(a):matrix..... napisał(a):Gosia i kropki napisał(a):Coś czuje że i Idealista i Ignorat nieźle namieszają na ringach oj nieźle ;) Ale nic nie chce zapeszać... W ogóle cały miot przecudny- OGROMNE gratulacje dla hodowcy :) Buuu może ja też sie kiedyś doczekam takiego ślicznego grzywka... :roll: Gosia namieszają oj namieszają. Ty też czekasz na grzywka? ... no ja też ale jeszcze parę lat upłynie ... No niestety :roll: Ale przecież marzenia są po to, żeby się spełniały ;) I ten bogaty mąż (jakby był przystojny jak ten słoweński sędiza to bym sie też nie obraziła ;) ), i dom w uroczym miejscu, i masa psów, i ciekawe wystawowe wojaże... No wszystko przyjdzie pora :))) Jestem urodzoną optymistką ;] pewnie, :) marzenia się spełniają ale do tej masy psów to jeszcze parę osób do pomocy przydałoby się ... :)
anushka Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 maga18 śliczne fotki :o Toffi ma jakieś takie uwodzicielskie spojrzenie :cool1: :wink:
paniMysza Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 maga! ale mila wydoroślała!!! :o śliczne jak zwykle twoje łysole :D
AnkaW Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Maga - śliczna parka, a jaka rozmarzona :lol: :lol:
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 AnkaW napisał(a):Maga - śliczna parka, a jaka rozmarzona :lol: :lol: taaa rozmarzona... a ja mam usta w ciup po wczorajszej sesji od gwizdania :lol:
Iwona Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 maga18 napisał(a):AnkaW napisał(a):Maga - śliczna parka, a jaka rozmarzona :lol: :lol: taaa rozmarzona... a ja mam usta w ciup po wczorajszej sesji od gwizdania :lol: Magda :D - to zawsze lepsze niż "maaarmolaaaada" :lol: Zdjęcia prześliczne :klacz: :klacz: :klacz: , parka oczywiście jak zwykle :lol: A swoja droga co Ty robisz, że tak pięknie pozują :hmmmm:
maga18 Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Iwona napisał(a): A swoja droga co Ty robisz, że tak pięknie pozują :hmmmm: ehh :lol: biore smakolyk w dlon, druga robie zdjecia - niestety nikt mi pomoc nie chce i musze sobie radzic sama z dwoma psami, smakolykami i aparatem... :lol: sadzam psiaki tak jak chce i probuje zwrocic ich uwage na siebie... gwizdam, miaucze, skomle, sapie :lol: raz sie uda raz nie... ale np. wczoraj zrobilam 55 zdjec z czego te 3 sa dobre a reszta pozostawia wiele do zyczenia :wink: :lol:
góral Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 matrix..... napisał(a):Idealista ma idealny włos, śliczny jest :) kiedy ja go zobaczę ? może w końcu mnie odwiedzisz, to Ci go pokażę :wink:
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 góral napisał(a):matrix..... napisał(a):Idealista ma idealny włos, śliczny jest :) kiedy ja go zobaczę ? może w końcu mnie odwiedzisz, to Ci go pokażę :wink: na pewno tak zrobię :) :)
matrix..... Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 góral napisał(a):DVD z Westminsteru ciągle czeka.... :D dzięki :) wiesz jak to u mnie jest :)
sh_maniak Posted September 20, 2005 Posted September 20, 2005 Madzia super zdjęcia moich ulubieńców chłopaki szykuja impreze chłopaki szykuja impreze :wink: :drinking: :lol:
SengaSengana Posted September 21, 2005 Posted September 21, 2005 A co Góral robi o tej porze w dzień powszedni na DGM???? chyba dzieci zwiały z lekcji??? nie dziwię się... :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts