Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wprawdzie na topiku wystawy mnóstwo siwetnych zdjęć ale ja swoje trzy grosze muszę wstawić ;)

Vascula:)

i portreciki:loveu:

Posted

czesc Cyga- wreszcie cie widac:)) moze uda nam sie spotkac we wtorek w zk?:) mnie teraz nie bylo bo egzaminy ale juz po wiec mam troche luzu do obrony;

dzisiaj w nocy urodzily sie kolejne dzieci Zuczka- 2 lyse dziewuchy, lysy chlopak i owlosiony chlopak:)) mamusia jest queen zoe favonius; fotki juz po weekendzie:)

Posted

No wreszcie:lol:- fajna rodzinka, a synuś taaaki już duży:lol:, nie tęskni za braciszkiem???? Polcia na jakąś taką znudzoną wygląda:evil_lol:,chyba już nie może doczekać się wiosennego ganiania po łąkach:loveu:

Posted

Iwonko, Pola ma na sobie majtki antycieczkowe, dlatego jest taka ponura, wiesz, ściągnęła na siebie wszystkie nieszczęścia świata :evil_lol:
Muszę powiedzieć, choć w kwestii grzywek jestem zwykle głosem krytyki, że Mikul jest rewelacyjny. W życiu nie widziałam takiego grzywka. Bardzo ciekawy świata, odważny, niemożliwie posłuszny, delikatny i ufny aż do przesady. Sama radość :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...