resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Jak mowi stare przyslowie :Gdzie dwoch sie bije ,tam trzeci korzysta....:evil_lol:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Zuzka ze wzgledu na przejaw agresywnych zachowan została na chwilke umieszczona w miejscu odosobnienia!!!
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 a tak wyglądał Vasco na wystawie w Berlinie:lol::lol::lol::lol: zgryz:lol: postawa:evil_lol: w oczekiwaniu na wyniki:eviltong:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Bułka wykonała taniec radosci I poszła obszczekac p .Jasia
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 A tyle Zuzia miala do powiedzenia jak jej tlumaczylam ,ze pieskow sie nie ciagnie za wlosy....:evil_lol:
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 ahahhaa czyli mam cie w tutce ahahaha dobra minka:lol: a tutaj moja banda
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Monia :) zadziora:)chociaz tutaj wyglada jak aniołek:diabloti: Rumianek
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 :klacz: dziewczyny ekstra BOSKIE foty!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zuzia :loveu: moja Idolka :loveu: Monia jest śliczniasta, a Rumianek jak zjaśniał :-o
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 fajne foteczki wstawiacie :) czuc wiosnę!! :) Onka!! Leonotis w koncu jest Twoj czy nie? Wlazłam do Ciebie na strone i zgłupiałam :-o :cool3:
onka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Leos mieszka u mojej mamy no i siłą "rzeczy" i dziedziczenia jest "mój";) a że mam stronkę www to czemu go tam nie pokazac? w sumie to nie wiem jeszcze czy tam zostanie:)
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 malawaszka napisał(a):skąd ja to znam :angryy: :angryy: :angryy: :mad: Luna Olivke atakuje?? Mila to wczesniej dawała sie Majce męczyć. Maja ją nosiła, głaskała... a dziś... diabeł w nia wstapił :diabloti: Mówia, że amstaffy to mordercy, a założe się ze gdyby Mila byla sama z Majka to wióry by leciały :lol: Dobrze za mała miala rajstopki :lol:
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='resuruss'] buuauaahahahha a cóż to ma być za lwica :lol: :lol: :lol:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 onka napisał(a):Leos mieszka u mojej mamy no i siłą "rzeczy" i dziedziczenia jest "mój";) a że mam stronkę www to czemu go tam nie pokazac? w sumie to nie wiem jeszcze czy tam zostanie:) nie no jasne ze pokazac!! niech tam bedzie, wkoncu to reklama, nie :cool3: a chcial nie chcial pewnie bedziesz go wystawiac :cool3: a jakby co, to wszystkie jego przyszle zaslugi pojda na konto Twojej hodowli , a nie mamy :) ja bym zostawila!!! :)
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 To jest Towarzystwo Dziwnych Krokow....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
maga18 Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 resuruss napisał(a):To jest Towarzystwo Dziwnych Krokow....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: siersc jej sie ulozyla jak u bobtail`a :lol:
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 maga18 napisał(a):Luna Olivke atakuje?? boi się Oliwki i muszę bardzo uważać żeby Oliw nie brała się za rzeczy Luny bo wtedy mogłaby coś zrobić :placz: zwykle to spyla jak najdalej od dziecka :lol: a Boluś spoko, tylko burczy jak Oliw pakuje mu się na legowisko :roll:
resuruss Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 maga18 napisał(a):siersc jej sie ulozyla jak u bobtail`a :lol: To powiew wiatru we wlosach....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Przeciez ona w takim pedzie jest :evil_lol:
Recommended Posts