Jump to content
Dogomania

GALERIA grzywek (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

AnkaW!Wiem ,ze te koty maja trudne charaktery,ze sa zaborcze,czasem uparte.......ale za to jakie piekne :loveu: ,a te kolory :loveu: ,oczka :loveu: .
Niemniej mysle,ze moj Leon przejawia bardzo wiele podobnych zachowan.....leje moje persy,az wlosy lataja,bija Quanda,ma manie wlasnosci....

• Replies 16.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorota_33 napisał(a):
AnkaW czy ta rasa kotow tak ma ,czy tylko Twoj jest taki władczy?

Takie niestety są :p , pamiętam jak go przyniosłam miał chyba 6 tygodni, taki brzdąc. Wzięłam urlop żeby Amanda, stara kocica, nie zrobiła mu krzywdy. Okazało się że bronić musiałam Amandy, bo potfforek zdominował ja zupełnie. Tak samo było z siostry persiczką /również zołzą :angryy: / gdy poszedł do niej na przechowanie jak wyjechałam, biedna kotka siedziała w kącie a on panoszył się po obcym domu. I z tego co słyszałam wszystkie syjamy tak mają :diabloti:

Posted

[quote name='onka']portreciki śliczne! chłopaki przystojniachy,że ho :)

a tutaj mój Teddy sesyjka pod tytułem uczymy sie grzecznie stać :lol:
ogonek do góry

ogonek w dół

i próbuje sam stać :)

cos mu sie nie podoba ta nauka :lol: ma zblazowaną minę :lol:

Posted

]

Donio - Angelo urodził się 18/01/2004r. - niestety nie trafił zbyt dobrze i we wrześniu 2005r wrócił do mnie.
Teraz ma już nową myślę, że o wiele bardziej odpowiedzialną rodzinę i mieszka ze swoją młodszą siostrą.
Angelo nie jest ideałem - ale moim zdaniem jest warty pokazywania na wystawach.
Ogromnie jestem ciekawa jak zostanie zaprezentowany ...... w Bydgoszczy, to będzie jego i jego Pani 1 wystawa.

Posted

Rees - Evelin mieszka w Skarżysku Kamiennej - to jej pierwsze zdjęcia które dostałam od czasu gdy została od nas zabrana.

Ja osobiście jestem pod sporym wrażeniem ....
suczka pięknie wyrosła i co dla mnie bardzo ważne będzie wystawiana !!!

Posted

maga18 napisał(a):
AGI-RASZ Dwie Tęcze

a to miotowa siostra mojej Adelajdy ? maga dawaj więcej info bo ja nie w temacie:p

Posted

[quote name='AngelOfDeath']

to jesli juz biale powdery to ja wkleje moja Happy:cool1:

Slicznie sie rozwija Happiska!!!!!!!A jak Angel juz swietnie wlos przygotowuje!!!!!!!:happy1:

Posted

:loveu: [quote name='AngelOfDeath']

to jesli juz biale powdery to ja wkleje moja Happy:cool1:
śliczna jest!:loveu:
i ta czarna kluka :)wygląda rewelacyjnie:lol:
pocałuj ją w nią ode mnie:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...