PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Dzięki, Joss ale pieski nie są moje. Hodowla należy do moich rodziców. Quote
Joss Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Tym niemniej ten dzentelmen jest boski:) pozdrawiam Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='PW']Bardzo mi przykro Draczyn ale nie wiem o czym mówisz. I chyba Cię nie rozumiem. Sama masz do wszystkich pretensje i dorabiasz sobie jakąś teorię spiskową dziejów. Jakie pw, jakie fabryki psów, jakie rozmnażanie? Wcale się nie dziwie że nowi użytownicy nie chętnie wypowiadaja się tutaj po prześledzeniu forum skoro są taki miło witani :-D Ps. Wystarczyło tylko po ludzku odpowiedzieć że wczesniej nie było żadnego postu, ale Ty wolisz na mnie naskoczyć i troche sobie pouzywac. Prosze bardzo. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt[/quote]Przepraszam Cię bardzo. do koggo mam pretensje, może mi wymienisz te osoby, do których miałam pretensje. To Ty mialaś w poprzednim poście pretensje do mnie. Kogo ja niemiło przywitałam? Co Ty wogóle opowiadasz? Jaka spiskowa teoria dziejów. Mniej tych sloganów, a więcej konkretow bym prosiła. Quote
PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 jak teoria spisowa??? chociażby taka że mam do Ciebie pretensje, a ja poprostu spytałam dlaczego post Figo był dla Ciebie dziwny i .... jaka była rekacja ??? "zdalane sterowanie , pw, fabryki" itp. ale skoro każde pytanie odbierasz jako atak to już niestety Twój problem Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='PW']Draczyn dlaczego dziwny? W końcu każdy może wkleić fotki swojego pupila.[/quote] bardzo, czy według Ciebie to nie jest zaczepne pytanie. Kończę tą dyskusję, bo to jest zupełnie bez sensu. Dobre wychowanie to duża zaleta. Amen Quote
PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Draczyn'] Dobre wychowanie to duża zaleta. Amen[/quote] Całkowicie się z Tobą zgadzam :bigok: Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [IMG]http://www.punktwidzenia.info/images/bsharm.jpg[/IMG] Zakochalam sie normalnie!! Mam nadzieje PW ze sie nie gniewasz ze przekleilam. Przepiekne psiaki. Witamy ponownie (bo chyba juz nas odwiedziliscie) w przewrotnej atmosferze przedswiatecznej. Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Tak to bardzo ładny pies. Dziwię się Viris, że dopiero teraz go zauwazyłaś, bo wielokrotnie jego zdjęcie było wklejane w topiku wystawy, bo zawze zajmowal on jedno z pierwszych miejsc na wystawach. Ja poznałam tego psa już na wystawie w Warszawie i gratulowalam właścicielce zakupu. Jego włascicielka to rownież bardzo sympayczna Pani. Szkoda ,że córka nie stara się z niej brać przykładu Quote
ats Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 bardzo piękne umaszczenie! No i zdjęcie świetnie zrobione - dobre ujęcie, kontrast - jest na co popatrzeć! Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [B]Draczyn [/B]- [I]Niestety temat wystawy odwiedzam sporadycznie i ubolewam nad tym ze nie rzucil mi sie w oczy ten pies wczesniej. [/I] Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Viris'][B]Draczyn [/B]- [I]Niestety temat wystawy odwiedzam sporadycznie i ubolewam nad tym ze nie rzucil mi sie w oczy ten pies wczesniej. [/I][/quote]To szkoda, bo własnie tam można spotkać dużo ładnych psów i poznać ich właścicieli Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A wracajac do tematu szczeniat, Klara dzisiaj byla na zakupach - wlasnie wrocilismy. Ma nowe szeleczki i smycz. Bylo przymierzanie ubranek ale stwierdzilismy ze Klara na razie dobrze radzi sobie ze sniegiem i poczekamy z tym zakupem - moze nie bedzie potrzebne. Kupilismy tez inne ciasteczka i zielone kosteczki majace czyscyc zeby. Sa w ksztalcie szczoteczki do zebow, ale chyba nie sa produkowane przez te sama firme co Eukanuba. Klara wlasnie porwala jedna i nie chce oddac ;D Pozdrawiamy sniezynkowo. Quote
PW Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='ats']bardzo piękne umaszczenie! No i zdjęcie świetnie zrobione - dobre ujęcie, kontrast - jest na co popatrzeć![/quote] Dzięki ats miło że ktoś docenia róznież fotografa :bigok: Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Ja tez doceniam tez!!!! Bardzo lubie dobrze zrobione zdjecia, ale tez takie dobrze uchwycone. Dlatego wkleilam :> Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Viris']A wracajac do tematu szczeniat, Klara dzisiaj byla na zakupach - wlasnie wrocilismy. Ma nowe szeleczki i smycz. Bylo przymierzanie ubranek ale stwierdzilismy ze Klara na razie dobrze radzi sobie ze sniegiem i poczekamy z tym zakupem - moze nie bedzie potrzebne. Kupilismy tez inne ciasteczka i zielone kosteczki majace czyscyc zeby. Sa w ksztalcie szczoteczki do zebow, ale chyba nie sa produkowane przez te sama firme co Eukanuba. Klara wlasnie porwala jedna i nie chce oddac ;D Pozdrawiamy sniezynkowo.[/quote]Zobacz koniecznie jaka to firma, bo my ostatnio kupiliśmy innej firmy i dwa psy okropnie sie po kosteczce pochorowały. Aniela i Tobias mialy wszelkie objawy zatrucia. Sliniły sie okropnie i były niemrawe przez cały dzień. Dałam im dopiero alergen, wapno i dużo węgla i jakoś przeszło. To były Nutri Den firmy Nylabone Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 A nie pamietasz jak sie to nazywalo? Ale wydaje mi sie ze to nie to samo, bo te kosteczki sa dopiero od dzisiaj w sklepach. Juz wczesniej kobitka mi o tym wspominala, ale mowila ze to byly tylko testery. Od dzisiaj mozna je bylo normalnie kupic. No ale lepiej sie upewnic. Te sa pakowane pojedynczo i w opakowaniu maja instrukcje, opis produktu, wyszczegolniony sklad. Nazywaja sie Greenies the orginal green smart - treat. Sa produkowane w USA. Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 W poprzednim poście napisalam nazwę, tylko dopisalam ją póżniej. Wszystkie moje psy dostały te kosteczki, a tylko dwa się pochorowały. Widocznie były uczulone na jeden ze składników Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Nie zauwazylam ze dopisalas. Posprawdzalam dokladnie opakowania i to nie te. To pech ze chce sie dla psa dobrze, a moze sie przez to rozchorowac. Tu jest adres strony tego co my kupilysmy - [URL="http://www.greenies.com/"]http://www.greenies.com/[/URL] Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Następnym razem spróbóję te co mi podałaś. Mam nadzieję, że będzie ok. Poprzednio miałam te Eucanuby i wszystko było dobrze Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 No to moze poczekamy na efekty. Opowiem pewnie po swietach. Ponoc oddech sie poprawia i ogolnie maja byc wspaniale. Mysle ze po 3 kosteczce powinny byc jakies minimalne efekty. U nas dostepne sa trzy rodzaje. Na tamtej stronce jest wipisane wiecej, wiec moze w Warszawie bedzie dostepna szersza gama "rozmiarow" :> Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Spróbóję sie tutaj zorientować, ale wolałabym taką wypróbowaną, bo nieżle żeśmy sie wystraszyli efektami spożycia tych ostatnio kupionych kosteczek. Tak jek pisałaś. Na 9 psów to spory wydatek, chcieliśmy dobrze, a biedne psiaki potem cierpiały Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Te Eukanubowe juz pojawily sie w sklepach? Te kosteczki co ja kupilam dla psow kolo 10 kg kosztuja ok 3 zl sztuka, a 10-25 ok 4.5 zl Quote
Draczyn Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 [quote name='Viris']Te Eukanubowe juz pojawily sie w sklepach? Te kosteczki co ja kupilam dla psow kolo 10 kg kosztuja ok 3 zl sztuka, a 10-25 ok 4.5 zl[/quote]Te moje kosztowały 4,50 za sztukę Quote
Hebulka Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 To właśnie o nich Wam mówiłam,ze dostałam próbke w Poznaniu i Hebe tak smakowały,nazywają się greenies i rozprowadza je firma STOPA ta sama co Euaknube.Dzis tez je u nas kupiłam za rozmiar dla Hebe zapłaciłam 5,20zł. Quote
Viris Posted December 21, 2005 Posted December 21, 2005 Hym hym juz pozno jest i sie gubie. Czyli Hebulko chodzilo Ci o te co ja dzisiaj kupilam tak? Przeszukalam cale opakowanie i nie znalazlam wspolnego z eukanuba :| Quote
Recommended Posts