Draczyn Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 _beatka_ napisał(a):u Doksia przebiegło to calkowicie niezauważalnie i nic przy tym nie pogryzł :DTak , to się zdaża bardzo często Quote
mazika Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Możliwe że i w jego przypadku przebiegnie niezauważalnie ;) bo nic nie gryzie, a ząbków tez nie widze żeby mu wypadały....to wiec nie wiem :roll: Quote
Draczyn Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 marzena&pako napisał(a):Możliwe że i w jego przypadku przebiegnie niezauważalnie ;) bo nic nie gryzie, a ząbków tez nie widze żeby mu wypadały....to wiec nie wiem :roll:Nie przejmuj się Marzenko. Tak jak powyżej pisałam, często tak się zdarza Quote
Viris Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Haha zapomnialam Wam powiedziec. Dzisiaj wstaje rano. Ziewam.. patrze kabel od internetu ciagnie sie od komputerow i konczy sie gdzies w srodku budy Klary. Chyba chciala sama na dogomanie wejsc ze swojego domku :) Quote
Lokys Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :) Quote
Viris Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Yh ciekawe kiedy Klarcia skonczy sprawy zabkowe. Zostaly jej w zasadzie zame kielki i kilka zawieruszonych malych zabkow. Quote
Draczyn Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Lokys napisał(a):witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :)Buldożki często tak mają. Zdarza się nieraz nawet podwójny rząd zębów. Raczej to im w niczym nie przeszkadza Quote
Lokys Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :)Buldożki często tak mają. Zdarza się nieraz nawet podwójny rząd zębów. Raczej to im w niczym nie przeszkadza I nic się z tym nie robi - nie trzeba rwać? To by było super bo nie chce jej męczyć! Quote
Draczyn Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Lokys napisał(a):Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :)Buldożki często tak mają. Zdarza się nieraz nawet podwójny rząd zębów. Raczej to im w niczym nie przeszkadza I nic się z tym nie robi - nie trzeba rwać? To by było super bo nie chce jej męczyć!U buldożka nawet we wzorcu nic nie pisze o ilości zębów - ma być tylko przodozgryz, a rwąc zęby można zrobić przetokę i póżniej mogą być z tym kłopoty. Ja bym nic nie robiła Quote
Lokys Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :)Buldożki często tak mają. Zdarza się nieraz nawet podwójny rząd zębów. Raczej to im w niczym nie przeszkadza I nic się z tym nie robi - nie trzeba rwać? To by było super bo nie chce jej męczyć!U buldożka nawet we wzorcu nic nie pisze o ilości zębów - ma być tylko przodozgryz, a rwąc zęby można zrobić przetokę i póżniej mogą być z tym kłopoty. Ja bym nic nie robiła Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś tą informacją- Zulka szablozębna - to będzie coś - bardzo dziękuję i pozdrawiam - miłego weekendu - ja niestety nie mam jeszcze sieci w domu, więc do poniedziałku Quote
Draczyn Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Lokys napisał(a):Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):Draczyn napisał(a):Lokys napisał(a):witajcie- moja zulka trzy dni temu skończyła 5 miesięcy i po mleczniakach już dawno nie ma śladu - większość nowych zębow już jest ( moja żona jest przerażona ich wielkością :wink: ) ale w miejscu dolnych kłów po obu stronach rosną nam po dwa zęby :o dzisiaj jedziemy na konsultacje bo reszta ząbków jest śliczna i prosta :)Buldożki często tak mają. Zdarza się nieraz nawet podwójny rząd zębów. Raczej to im w niczym nie przeszkadza I nic się z tym nie robi - nie trzeba rwać? To by było super bo nie chce jej męczyć!U buldożka nawet we wzorcu nic nie pisze o ilości zębów - ma być tylko przodozgryz, a rwąc zęby można zrobić przetokę i póżniej mogą być z tym kłopoty. Ja bym nic nie robiła Nawet nie wiesz jak mnie ucieszyłaś tą informacją- Zulka szablozębna - to będzie coś - bardzo dziękuję i pozdrawiam - miłego weekendu - ja niestety nie mam jeszcze sieci w domu, więc do poniedziałkuDo poniedziałku. Mam nadzieję, że znów nas odwiedzisz Quote
_beatka_ Posted October 21, 2005 Posted October 21, 2005 Doksio przez pewein czas miał w niektórych miejscach po dwa ząbki i skończyło sie tak że potem mleczaki wypadły a stałe zostały w bardzo krzywej formie... :roll: Quote
Joss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Witajcie Kochani!!!! :) Kilka postów skrobnęłam, a moje 'dzieci jeszcze nie znane:) Z racji tego, że to jeszcze szczeniaki zdjęcia zamieszczamw tym temacie:) Z kolei z racji tego, że właśnie kończę pracę i do nich pędzę wklejam tylko zdjęcia. Wieczorem wrzucę więcej i o nich opowiem:) Pozdrawiam P.S. To forum wciąga:) NESKA BEZA Quote
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Ojej, jakie cudeńka. Prosimy o więcej. Mamy adzieję, że będziesz wieczorem i je powklejasz. Ile masz tych szczeniąt ślicznotek? Quote
Joss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Bardzo postaram się być:) To są wszystkie dwie moje slicznotki:) Wiecej póki co nie mam:) Lece, pa! Quote
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Jak zwykle piękne foty i śliczne pieski. Dziękujemy. Wklejaj je co jakiś czas, abyśmy mogli śledzić, jak Arigo rośnie i się rozwija Quote
anutka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Dostaram się co jakiś czas wklejac jakieś. Niestety jak wracam ze szkoły jest już ciemno i troche trudno robić zdjęcia, ale może w ten weeknd coś popstrykam :) Quote
JustynaJK Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 do połowy miesiąca ma być ładnie i słonecznie! Quote
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 JustynaJK napisał(a):do połowy miesiąca ma być ładnie i słonecznie!O ile prognozy będą trafne, bo niekiedy zawodzą Quote
_beatka_ Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 arrigi jest cudny :D slicznie razem wygladają :D Quote
Draczyn Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Coś pięknego. Ską masz takie cudeńka. To jak pisałeś dwie suczki. Czy to rodzeństwo? Quote
Recommended Posts