Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

marzena&pako napisał(a):
Dziekuje w imieniu Jockera ;)

Draczyn jeszcze nie wszystkie bo ma na razie puste dziurki po ząbkach, ale nie długo pewnie będzie miał wszystkie ;)
Wobec tego nie przejmuj się, gdyby od casu do czasu mu jeszcze uszka kłapały, no i cały czas dwaj mu fosforan wpnia i niech chłopak zdrowo rośnie

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JustynaJK napisał(a):
super te maluchy i te większe! :)

Draczyn jaki śłiczny masz paseczek w opisie! :o
No nareszcie koś zauważył. Ten paseczek o historia. Robiło go parę osóbb i za każdym raze nie mieścił się w podpisie. Robiły go głównie Misiaczek i Marzena Pako od kokerka. Viris też się tam dołożyła. Jej autorstwa był poprzedni paseczek, który mam zanotowany i może kiedyś znów do niego wrócę. Miło mi, że zauważyłaś zmianę

Posted

JustynaJK napisał(a):
tem mi najbardziej się podoba,wyszukane zdjęcia,urozmaicone i czytelny bardzo.inne też były fajne,ale są gusta i guściki :D
Te zdjęcia sama dobrałam. Tamten był ładny, ale chyba nie pasował do poważnej chodowli. Był za bardzo młodzieżowy

Posted

JustynaJK napisał(a):
nie o to chodzi ,że młodzieżowy,ale wydawał mi się mniej czytelny,a tutaj foty są bardziej zróżnicowane!
W każdym razie bardzo się cieszę, że Ci się podoba

Posted

misiaczek napisał(a):
Mi ten podpisik też się podoba.Ale banerek też był ok :D .
Banerek był wg mnie bardzo smutny, jak na forum. Jako baner bardzo mi się podoba, ale jak na podpis, to wole ten paseczek i jeszcze raz Wam dziękuję

Posted

Atenka napisał(a):
Marzenko, Jocker jest śliczny (podobny do Dory :D )
Anutko, parka cudowna.
A Draczynowki podpisik to tylko pozazdrościć.
Dzięki Atenko, uściskaj ode mnie Dorcię

Posted

Piękne fotki i piękne psiaki. Hebulka, może byś je dała też do galerii głownej. Tam kilka osób się nimi zachwyca i prosi o więcej fotek

Posted

Draczyn napisał(a):
Piękne fotki i piękne psiaki. Hebulka, może byś je dała też do galerii głownej. Tam kilka osób się nimi zachwyca i prosi o więcej fotek

Już dałam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...