Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 marzena&pako napisał(a):Dziekuje w imieniu Jockera ;) Draczyn jeszcze nie wszystkie bo ma na razie puste dziurki po ząbkach, ale nie długo pewnie będzie miał wszystkie ;)Wobec tego nie przejmuj się, gdyby od casu do czasu mu jeszcze uszka kłapały, no i cały czas dwaj mu fosforan wpnia i niech chłopak zdrowo rośnie
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 super te maluchy i te większe! :) Draczyn jaki śłiczny masz paseczek w opisie! :o
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):super te maluchy i te większe! :) Draczyn jaki śłiczny masz paseczek w opisie! :oNo nareszcie koś zauważył. Ten paseczek o historia. Robiło go parę osóbb i za każdym raze nie mieścił się w podpisie. Robiły go głównie Misiaczek i Marzena Pako od kokerka. Viris też się tam dołożyła. Jej autorstwa był poprzedni paseczek, który mam zanotowany i może kiedyś znów do niego wrócę. Miło mi, że zauważyłaś zmianę
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 tem mi najbardziej się podoba,wyszukane zdjęcia,urozmaicone i czytelny bardzo.inne też były fajne,ale są gusta i guściki :D
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):tem mi najbardziej się podoba,wyszukane zdjęcia,urozmaicone i czytelny bardzo.inne też były fajne,ale są gusta i guściki :DTe zdjęcia sama dobrałam. Tamten był ładny, ale chyba nie pasował do poważnej chodowli. Był za bardzo młodzieżowy
JustynaJK Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 nie o to chodzi ,że młodzieżowy,ale wydawał mi się mniej czytelny,a tutaj foty są bardziej zróżnicowane!
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 JustynaJK napisał(a):nie o to chodzi ,że młodzieżowy,ale wydawał mi się mniej czytelny,a tutaj foty są bardziej zróżnicowane!W każdym razie bardzo się cieszę, że Ci się podoba
misiaczek Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 Mi ten podpisik też się podoba.Ale banerek też był ok :D .
Draczyn Posted October 29, 2005 Author Posted October 29, 2005 misiaczek napisał(a):Mi ten podpisik też się podoba.Ale banerek też był ok :D .Banerek był wg mnie bardzo smutny, jak na forum. Jako baner bardzo mi się podoba, ale jak na podpis, to wole ten paseczek i jeszcze raz Wam dziękuję
_beatka_ Posted October 29, 2005 Posted October 29, 2005 paseczek rzeczywiscie bardzo ładny :D zdecydowanie lepszy od poprzedniego
Atenka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Marzenko, Jocker jest śliczny (podobny do Dory :D ) Anutko, parka cudowna. A Draczynowki podpisik to tylko pozazdrościć.
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Atenka napisał(a):Marzenko, Jocker jest śliczny (podobny do Dory :D ) Anutko, parka cudowna. A Draczynowki podpisik to tylko pozazdrościć.Dzięki Atenko, uściskaj ode mnie Dorcię
Draczyn Posted October 31, 2005 Author Posted October 31, 2005 Piękne fotki i piękne psiaki. Hebulka, może byś je dała też do galerii głownej. Tam kilka osób się nimi zachwyca i prosi o więcej fotek
Hebulka Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Draczyn napisał(a):Piękne fotki i piękne psiaki. Hebulka, może byś je dała też do galerii głownej. Tam kilka osób się nimi zachwyca i prosi o więcej fotek Już dałam.
_beatka_ Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 Toz to istne zapasy miałay miejsce podczas tego spotkania :D zdjęcia rewelacyjne, jak zwykle Hebulko :D piekne psiaczki, naprawde cudowne :D
Atenka Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Hebulka, wspaniała trójka. Zabawa szampańska. :laola:
Recommended Posts