Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sliczności. Misiaczek, daj je też do galerii głownej, jeśli możesz, a jeśli pozwolisz, to ja to mogę zrobić, ale chyba lepiej, gdy sama się swoimi cudeńkami pochwalisz

Posted

Bajcik,to piękny pies,więc jeśli mają mordki podobne,to się cieszę :D .
Jak to wszystko się dziwnie toczy,gdybym wtedy zdecydowała się na psa,to on byłby mój.A ja myślałam wtedy,że dopiero w listopadzie mogę sobie pozwolić na drugiego pieska.I w międzyczasie kupiłam Sotka.Więc jednak Bajt był przeznaczony Tobie :wink: .

Posted

śliczne foteczki :D jest na co patrzeć oczka aż same się rwą żeby oglądać dalej ;)

oki to mój ostatni rysunek japan chin, nie będe zaśimecać galeri ;)

Posted

Marzenka,ten rysunek jest piękny.Cieszę się,że go wykonałaś :D .
Galerii napewno nie zaśmiecasz,przecież ona od tego jest,żeby wklejać fotki i portreciki.Chyba,że chodzi Ci o to,że na buldożkach wkleiłaś japan china.Tym się nie martw,bo forumowicze są tolerancyjni i nie mają nic przeciwko,żebym zamieszczała fotki Socika,czy Hebulka fotki Emi.Tak,że chyba Ci wybaczą tego japan chinka w galerii buldożkowej :wink: :D .

Posted

misiaczek napisał(a):
Marzenka,ten rysunek jest piękny.Cieszę się,że go wykonałaś :D .
Galerii napewno nie zaśmiecasz,przecież ona od tego jest,żeby wklejać fotki i portreciki.Chyba,że chodzi Ci o to,że na buldożkach wkleiłaś japan china.Tym się nie martw,bo forumowicze są tolerancyjni i nie mają nic przeciwko,żebym zamieszczała fotki Socika,czy Hebulka fotki Emi.Tak,że chyba Ci wybaczą tego japan chinka w galerii buldożkowej :wink: :D .
Oczywiście Marzenko, wszystkie Twoje rysunki są tu mile widziane, tymbardiej, że są bardzo udane

Posted

to chyba rzeczywiście przeznaczenie :D bo my się z Bajtusiem bardzo kochamy, on chodzi za mną krok w krok, pilnuje mnie ciągle, ze mna najchętniej chodzi na dwor, ladnie się slucha i wogóle rodzina sie śmieje, że iby pies wszystkich a on tylko we mnie wpatrzony :D

Posted

Hebulka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
A kto to namalował taki piękny portret????????????????/

Moja druga połowa. :wink:
Dlaczego to twoja druga połowa?????????????

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,nie chcę się wypowiadać za Hebulkę.Ale podejrzewam,że mówiąc druga połowa,miała na myśli swojego partnera :D .

Zgadza się :D

A myślałyście dziewczyny, że mam podwójną osobowość :wink: :jumpie: :laugh2_2:

Posted

Hebulka napisał(a):
misiaczek napisał(a):
Draczyn,nie chcę się wypowiadać za Hebulkę.Ale podejrzewam,że mówiąc druga połowa,miała na myśli swojego partnera :D .

Zgadza się :D

A myślałyście dziewczyny, że mam podwójną osobowość :wink: :jumpie: :laugh2_2:
Broń Boże Hebulka. Ja tylko byłam ciekawa, co to za druga połowa. Zwykła babska ciekawość

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...