Draczyn Posted November 2, 2005 Author Posted November 2, 2005 Hebulka, ale nacykałaś tych pięknych fotek . Jest czym oko nacieszyć. A kto to namalował taki piękny portret????????????????/
Draczyn Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 Sliczności. Misiaczek, daj je też do galerii głownej, jeśli możesz, a jeśli pozwolisz, to ja to mogę zrobić, ale chyba lepiej, gdy sama się swoimi cudeńkami pochwalisz
_beatka_ Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 sliczne zdjęcia, a Misia jak spi to z mordki wygląda identycznie jak Bajcik :D
misiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Bajcik,to piękny pies,więc jeśli mają mordki podobne,to się cieszę :D . Jak to wszystko się dziwnie toczy,gdybym wtedy zdecydowała się na psa,to on byłby mój.A ja myślałam wtedy,że dopiero w listopadzie mogę sobie pozwolić na drugiego pieska.I w międzyczasie kupiłam Sotka.Więc jednak Bajt był przeznaczony Tobie :wink: .
mazika Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 śliczne foteczki :D jest na co patrzeć oczka aż same się rwą żeby oglądać dalej ;) oki to mój ostatni rysunek japan chin, nie będe zaśimecać galeri ;)
misiaczek Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Marzenka,ten rysunek jest piękny.Cieszę się,że go wykonałaś :D . Galerii napewno nie zaśmiecasz,przecież ona od tego jest,żeby wklejać fotki i portreciki.Chyba,że chodzi Ci o to,że na buldożkach wkleiłaś japan china.Tym się nie martw,bo forumowicze są tolerancyjni i nie mają nic przeciwko,żebym zamieszczała fotki Socika,czy Hebulka fotki Emi.Tak,że chyba Ci wybaczą tego japan chinka w galerii buldożkowej :wink: :D .
Draczyn Posted November 3, 2005 Author Posted November 3, 2005 misiaczek napisał(a):Marzenka,ten rysunek jest piękny.Cieszę się,że go wykonałaś :D . Galerii napewno nie zaśmiecasz,przecież ona od tego jest,żeby wklejać fotki i portreciki.Chyba,że chodzi Ci o to,że na buldożkach wkleiłaś japan china.Tym się nie martw,bo forumowicze są tolerancyjni i nie mają nic przeciwko,żebym zamieszczała fotki Socika,czy Hebulka fotki Emi.Tak,że chyba Ci wybaczą tego japan chinka w galerii buldożkowej :wink: :D .Oczywiście Marzenko, wszystkie Twoje rysunki są tu mile widziane, tymbardiej, że są bardzo udane
Hebulka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Draczyn napisał(a): A kto to namalował taki piękny portret????????????????/ Moja druga połowa. :wink:
Hebulka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Misiaczek ale piękne te Twoje skarby.Super razem wygladają !! Uwielbiam ich zdjęcia. marzena&pako piękny rysunek !!
_beatka_ Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 to chyba rzeczywiście przeznaczenie :D bo my się z Bajtusiem bardzo kochamy, on chodzi za mną krok w krok, pilnuje mnie ciągle, ze mna najchętniej chodzi na dwor, ladnie się slucha i wogóle rodzina sie śmieje, że iby pies wszystkich a on tylko we mnie wpatrzony :D
Draczyn Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Hebulka napisał(a):Draczyn napisał(a): A kto to namalował taki piękny portret????????????????/ Moja druga połowa. :wink:Dlaczego to twoja druga połowa?????????????
Joss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ...bo moze ładniej od Hebulki maluje Jej druga połowa:) pozdr
misiaczek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Tak...druga połowa Hebulki maluje super :lol: :lol: :lol:
Draczyn Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Joss napisał(a):...bo moze ładniej od Hebulki maluje Jej druga połowa:) pozdrA czemu ładniej. Obie ślicznie rysują
misiaczek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Draczyn,nie chcę się wypowiadać za Hebulkę.Ale podejrzewam,że mówiąc druga połowa,miała na myśli swojego partnera :D .
Joss Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 To było przypuszczenie:) Nie znam obydwojga wiec nie wiem kto ładniej:)
Draczyn Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Misiaczek, jaka piękna fota. I te kolory jesieni - bomba
Hebulka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,nie chcę się wypowiadać za Hebulkę.Ale podejrzewam,że mówiąc druga połowa,miała na myśli swojego partnera :D . Zgadza się :D A myślałyście dziewczyny, że mam podwójną osobowość :wink: :jumpie: :laugh2_2:
Draczyn Posted November 4, 2005 Author Posted November 4, 2005 Hebulka napisał(a):misiaczek napisał(a):Draczyn,nie chcę się wypowiadać za Hebulkę.Ale podejrzewam,że mówiąc druga połowa,miała na myśli swojego partnera :D . Zgadza się :D A myślałyście dziewczyny, że mam podwójną osobowość :wink: :jumpie: :laugh2_2:Broń Boże Hebulka. Ja tylko byłam ciekawa, co to za druga połowa. Zwykła babska ciekawość
_beatka_ Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 sliczny rysunek china :D tylko byłabym za wstawiem jeszcze rysunku buldozka-dla wyrównania :D
Recommended Posts