Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

_beatka_ napisał(a):
pacynka słodziutka :D a czy to czasem nie jest ta pacynka, która za młodu pozowała do książki o bf?
Tak to ta sama. Jej plakat był też w "Twój Pies"

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale i tak śliczna dziewczynka ;)

btw niedługo będe miała foteczki Jockera ;) musze tylko wywołać klisze, niestety cyfrówka jeszcze nie mam :( więc musze się męczyć ze zdjęciami, ale niedługo może sobie sprawie to codziennie będe pokazywac zdjęcia mojego urwisa ;) dzisiaj go ważyłam to waży 7.8 kg a ma ponad 4 miechy ;)

Posted

marzena&pako napisał(a):
ale i tak śliczna dziewczynka ;)

btw niedługo będe miała foteczki Jockera ;) musze tylko wywołać klisze, niestety cyfrówka jeszcze nie mam :( więc musze się męczyć ze zdjęciami, ale niedługo może sobie sprawie to codziennie będe pokazywac zdjęcia mojego urwisa ;) dzisiaj go ważyłam to waży 7.8 kg a ma ponad 4 miechy ;)
To czekamy na fotki

Posted

Jezeli masz w okolicy Empik albo jakies sprytne lab. fotograficzne zapytaj o skanowanie negatywu :> Bedziesz miala na plytce zdjecia z kliszy :) Kosztuje to zwykle ok. 15 zl

Posted

Hmm a jestes pewna?
Pozatym jesli np jezdzisz czesto do wiekszego miasta gdzie jest empik to zawsze mozesz zabrac negatywy i oddac do skanowania...

Posted

Viris na 100 nie jestem pewna ;) jeszcze poniucham po okolicy czy nie ma takiego cacka, ale nie obiło mi sie o oszy ani na oczy. Co do większego miasta, nie mam za bardzo czasu żeby jeździć :( ale poradzie sobie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...