Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Świetne rysunki.
A to moja Matylda :)
A kto rysował Matyldę, czy to Twój rysunek Anutko
Matyldę rysował forumowicz, ale nie z Dogomanii :)
Ja niestety nie mam takich zdolności.

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anutka'][quote name='Draczyn'][quote name='anutka']Świetne rysunki.
A to moja Matylda :)
A kto rysował Matyldę, czy to Twój rysunek Anutko
Matyldę rysował forumowicz, ale nie z Dogomanii :)
Ja niestety nie mam takich zdolności.Bardzo Ladny rysunek

Posted

Draczyn napisał(a):
A swoje widziałaś. Przeniosłam je z głownej galerii, chyba się nie gniewasz?????????????????/

Nie spokojnie, nie gniewam sie ;)

Posted

Moze za duzo sie naogladalam okrucienstw z Azji a Nowosybirsk to nie Europa cywilizacja tez troche inna CHoc czytalam w Psie ciekawy artykul o wustawie w Nowosybirsku io dobrej hodowli z tego miasta nawet foty byly

Posted

anutka napisał(a):
Widzę, że juz wklejanie zdjęć nie sprawa Ci problemów.
Jeszcze raz powtórze, że masz piękne psy :)
Dzięki Anutko, a jak Ci się podoba ojciec Kubusia??????

Posted

anutka napisał(a):

Masz rację Anutko,Draczyn załapała wklejanie,teraz się naoglądamy pięknych piesków. :klacz: :klacz: :klacz:

Posted

misiaczek napisał(a):
anutka napisał(a):

Masz rację Anutko,Draczyn załapała wklejanie,teraz się naoglądamy pięknych piesków. :klacz: :klacz: :klacz:
Mam króciutki filmik z Kubusiem, ale na image shack się nie udaje go wkleić, a ruszający sę Regilio przeszedł.

Posted

Czy filmik masz z rozszerzeniem .avi czy .gif . Domyślam się, że w .avi więc trzeba mieć program żeby go przerobić. Jeśli chcesz to mi wyślij o postaram się do zrobic.

Posted

anutka napisał(a):
Czy filmik masz z rozszerzeniem .avi czy .gif . Domyślam się, że w .avi więc trzeba mieć program żeby go przerobić. Jeśli chcesz to mi wyślij o postaram się do zrobic.
Spróbóję wysłać, może przejdzie

Posted

misiaczek napisał(a):
Ojciec Kubusia jest boski.Przez chwilę myślałam,że mam przewidzenia od dułgotrwałego siedzenia przy kompie :wink: jak zobaczyłam ,że głową rusza :D .
Ja go ściągnęłam ze strony tej babki, u której kryliśmy. Dla mnie to jest pies wszechczasów. Niestety już nie żyje. Muszę sie jeszcze pochwalić, że w artykułach o buldożkach powklejałam przeszło stronę różnych ciekawych bibelotów - nie wiem, czy widziałyście. Dziś przeszłam olśnienie komputrowe. Chyb juz był najwyższy czas

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...